Speciale

Retrospectiva zilei 20 iunie 2023

schedule 21 iun. 2023, 01:24

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 20 iunie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Adriana Simionescu, primele imagini cu fiica sa. Întrega familie este în culmea fericirii: „Un bebeluș foarte cuminte”

Adriana Simionescu a postat primele imagini cu fiica sa, la scurt timp după ce a ajuns acasă cu aceasta. Întreaga familie este în culmea fericirii, iar Adrian Minune este profund recunoscător pentru toate lucrurile bune care li se întâmplă și nimic nu se poate compara cu bucuria de a deveni bunic pentru a doua oară.
Citeste tot articolul »

2. Cutremur azi în România, în zona Vrancea, județul Buzău. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur azi în România, în zona Vrancea, județul Buzău. Un seism de magnitudine 4,2 s-a produs la ora 01:45, la adâncime de 131 kilometri. Printre cele mai apropiate orașe de epicentru au fost Buzău, Brașov, Ploiești și Focșani. Un alt cutremur de intensitate medie a avut loc ieri dimineață, în Gorj. 

Citeste tot articolul »

3. Nou pericol în Marea Neagră, după avertismentul de holeră. Infectarea se produse doar dacă înghițim apa

A apărut un nou pericol în Marea Neagră, în apropierea României. După avertismentul de holeră, determinat de distrugerea barajului Nova Kahovka, Ucraina, acum, plajele din Odessa au fost închise după ce în apă s-au găsit urme de salmonella și larve de viermi. Medicii români au transmis că pericolul de infectare este real pentru cei înghit apa de mare. 
Citeste tot articolul »

4. Cum a cunoscut-o Ioana, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” pe Raluca Bădulescu: „Am așa o slăbiciune”

Ioana a fost eliminată din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, în cea mai recentă gală eliminatorie, iar înainte de a pleca, a povestit cum și unde a cunoscut-o pe Raluca Bădulescu. Mai apoi, a spus și de când îl știe pe Alex Abagiu. Ce a mai povestit!

Citeste tot articolul »

5. NATO va participa la modernizarea Bazei Aeriene Câmpia Turzii

În cadrul procesului de modernizare a Bazei Aeriene Câmpia Turzii, NATO va contribui financiar, a anunțat secretarul general-adjunct al Alianței, Mircea Geoană. Totodată, modernizarea bazei este realizată din fonduri ale MApN și ale US Air Force.


Citeste tot articolul »

6. Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae. Au trecut 20 de ani de când au jucat în „La bloc”

La 20 de ani distanță de când au jucat în „La bloc”, Laura Cosoi a dat o serie de declarații despre fostele sale colege, Dana Rogoz și Tily Niculae. Care este, de fapt, relația lor și de ce a dispărut Tily Niculae din lumina reflectoarelor!
Citeste tot articolul »

7. Submarin dispărut în Oceanul Atlantic: cine se afla la bord. Căutările, o cursă contracronometru din cauza oxigenului scăzut

Un submarin folosit pentru a le oferi turiștilor posibilitatea de a vedea epava Titanicului a dispărut, misterios, în Oceanul Atlantic. A fost declanșată o misiune amplă de căutare și salvare. Avioane și nave americane și canadiene vin în ajutorul eforturilor de căutare. Cursa este una controcronometru. Oficialii au transmis că submarinul are o capacitate de urgență de oxigen pentru 96 de ore. Cine se afla la bord?

Citeste tot articolul »

8. Ciolacu, de Ziua Internațională a Refugiatului: „Românii sunt un exemplu pentru întreaga lume”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis cu ocazia Zilei Internaționale a Refugiatului că ceea ce fac românii de aproape un an și jumătate, demonstrează ce înseamnă cu adevărat sprijinul și generozitatea în fața terorii.
Citeste tot articolul »

9. Surse: Parlamentul se va reuni săptămâna viitoare pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Rămâne în analiză proiectul privind interzicerea cumulului pensiei cu salariul

Parlamentul se va reuni săptămâna viitoare pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, au precizat surse politice, potrivit Digi 24. Conform ultimelor hotărâri din prima ședință a coaliției de guvernare, premierul Marcel Ciolacu va merge mâine la Ministerul Transporturilor pentru a discuta despre perioadele de infrastructură și, mai ales, despre podul de la Brăila

Citeste tot articolul »

10. Nicușor Dan vrea să transforme Capitala în Parisul Estului. Două cartiere istorice din București vor dispărea

Primarul Nicușor Dan are în plan să transforme Capitala în Parisul Estului. Două cartiere istorice din București, Armenesc și Andronache, vor dispărea, arată noul Plan Urbanistic General (PUG) la care lucrează arhitecții, ce va lăsa municipalitatea fără 6 milioane de euro. Specialiștii spun că orașul va avea zone bine delimitate, precum are Parisul. 
Citeste tot articolul »

11. Theo Rose, în vizită la părinți. Artista a avut parte de o mare surpriză: „Să vă arăt cum m-au așteptat acasă”

Theo Rose a mers împreună cu partenerul ei de viață și fiul lor, Sasha Ioan, în vizită la părinții ei, unde au avut parte de o surpriză de zile mari. Artista a împărtășit momentul cu fanii ei din mediul online, pe care îi ține mereu la curent cu lucrurile din viața sa.

Citeste tot articolul »

12. Caniculă în România! Ce prognoză meteo se așteaptă în România în următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Se pare că România va intra într-o perioadă de caniculă aprigă.
Citeste tot articolul »

13. Ce planuri are Adriana Bahmuțeanu, după nunta cu George Restivan: „Oamenii se maturizează, noi ne schimbăm”

Adriana Bahmuțeanu are planuri mari de viitor, la scurt timp după ce ea și George Restivan și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Vedeta a oferit un interviu în acest sens. Iată ce a povestit!
Citeste tot articolul »

14. Nelu Vlad, adevărul despre scandalul cu piesa „Lololo”. Ce a declarat despre Lora și Delia

Nelu Vlad a lămurit situația legată de presupusul scandal care a apărut, la scurt timp după lansarea piesei „Lololo”. Cum au stat, de fapt, lucrurile și ce a declarat despre Lora și Delia.

Citeste tot articolul »

15. Atenționare MAE: Grevă în transportul aerian din Italia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru românii care călătoresc în Italia. Marți va avea loc o grevă în transportul aerian.
Citeste tot articolul »

16. Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după 5 ani. „Am fost foarte impresionat să constat că...”

Irinel Columbeanu a plecat în America pentru a-și vedea fiica, pe Irinuca, pe care nu a mai văzut-o de 5 ani. Cum a fost revederea?
Citeste tot articolul »

17. Cum se descurcă Răzvan Fodor fără soția sa. Când se întoarce Irina Fodor din America Express

În urmă cu câteva săptămâni, au început filmările pentru America Express, ceea ce înseamnă că Irina Fodor este plecată departe de casă și de familie, iar partenerul ei de viață trebuie să se descurce în ceea ce privește creșterea fiicei lor, dar și în tot ceea ce privește îngrijirea casei lor.
Citeste tot articolul »

18. Primarul din Mangalia a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu. Prejudiciul se ridică la peste 13 milioane de lei

DNA a anunțat, marți, că primarul orașului Mangalia, Radu Cristian, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu.
Citeste tot articolul »

19. Green Start-Up Sustainability Forum & Awards: economia circulară, singura alternativă pentru economia actuală

Prima ediție a Green Start-Up Sustainability Forum & Awards va avea loc pe data de 29 iunie, în București, la Deschis Gastrobar. Aducem alături de noi reprezentanți ai mediului public și privat, fondatori de startups și autorități centrale, într-o discuție despre cum putem construi un viitor durabil pentru țara noastră. Alexandru Laibăr, Director Executiv al CERC, este unul dintre speakerii care ni se alătură la eveniment.



Citeste tot articolul »

20. Taximetriștii au ieșit la protest în mai multe orașe din țară. Ce îi nemulțumește pe aceștia

Taximetriștii au renunțat la curse, marți, și au pornit un amplu protest în mai multe orașe din România. Aceștia au pornit în coloană pe străzile marilor orașe din țară și solicită abrogarea Ordonanţei de Urgenţă din anul 2019, care reglementează transportul alternativ de persoane.
Citeste tot articolul »

21. Cine este Vlad Huidu de la America Express. Cum a cunoscut-o pe Giulia Anghelescu

Vlad Huidu este soțul Giuliei Anghelescu și unul dintre cei 18 participanți ai noului sezon America Express. Evident, cuplul va forma o echipă și se vor aventura într-o experiență absolut nouă pe Drumul Soarelui.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---