Speciale

Retrospectiva zilei 05 iunie 2023

schedule 06 iun. 2023, 01:21

Youtube 9news
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 05 iunie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Jo a prins buchetul la nunta Irinei Deaconescu. Reacția lui Juno a stârnit hohote de râs: „Mi-am lăsat iubita aseară singură”

Jo a prins buchetul la nunta Irinei Deaconescu și a lui Cristi Manea, unde a mers fără partenerul ei de viață. Imediat după ce a urmărit imaginile de la eveniment, Juno a avut o reacție care a stârnit hohote de râs, pe contul lui oficial de Instagram.
Citeste tot articolul »

2. Profesorii nu se întorc la catedre; intră în a treia săptămână de grevă. Condiția pusă de dascăli pentru a renunța la proteste

Profesorii nu vor să se întoarcă la catedre și astfel intră în a treia săptămână de grevă. „Nu ne mai chemați în clase!”, le transmit sindicaliștii premierului și președintelui. Iată ce condiție au pus dascălii pentru a renunța la proteste.

Citeste tot articolul »

3. Bianca Drăgușanu, detalii despre a doua sarcină. Este mândră de fiica sa: „Iubesc foarte mult copiii”

Bianca Drăgușanu a dat câteva declarații despre posibilitatea de a aduce pe lume un al doilea copil. Vedeta are deja o fiică de care este foarte mândră și pe care o iubește, dar crede că dacă ar deveni din nou mamă, ar reuși să fie o mamă la fel de devotată.
Citeste tot articolul »

4. Lupte în Ucraina, dar și în Rusia. „Sabotorii” care activează în Belgorod ar fi capturat 13 soldați ruși: au vrut să-i predea Moscovei, dar nimeni nu a fost interesat de soarta lor

„Sabotorii” care activează în Belgorod, adică gruparea armată rusă care se opune regimului lui Vladimir Putin, a afirmat că a efectuat o nouă incursiune în regiunea rusă Belgorod și a capturat cel puțin 13 soldați ruși. Au vrut să îi predea Moscovei, dar nimeni nu s-a interesat de soarta lor. Totodată, armata ucraineană a lansat, la vest de Donețk, un atac de amploare pe care ministerul rus al Apărării susține că l-a respins. Pentru moment, nu se știe dacă atacul se înscrie în așteptata contraofensivă a Ucrainei. Conducerea de la Kiev vrea să nu se mai discute despre contraofensivă, pentru a nu dezvălui informații confidențiale inamicului. 

Citeste tot articolul »

5. Obiceiuri, tradiții și superstiții în a doua zi de Rusalii. Ce se spune în popor despre cei care nu cinstesc Pogorârea Duhului Sfânt

În a doua zi de Rusalii, după Duminica Pogorârii Sfântului Duh, adica Lunea Rusaliilor, Biserica Ortodoxă prăzbuiește pe Sfântul Duh, a treia persoană a Sfintei Treimi. De această zi se leagă mai multe obiceiuri, tradiții și superstiții. Din bătrâni e lăsat că cei care nu cinstesc Rusaliile vor fi pedepsiți de iele și spirite rele. 
Citeste tot articolul »

6. De ce și-a amânat Maria Constantin luna de miere. Are sau nu emoții înainte de nuntă

Maria Constantin și-a amânat luna de miere, iar la scurt timp după ce a făcut aceasă dezvăluire a povestit și de ce ea alături de partenerul ei de viață au fost nevoiți să ia o asemenea decizie. Iată ce a declarat cântăreața!

Citeste tot articolul »

7. Cine este Antoneta Galeș. Va participa la America Express alături de fiica sa, Ada Galeș

Nouă perechi de vedete din România au acceptat să plece în aventura vieții lor, numită America Express, pe Drumul Soarelui. Printre ele se numără Antoneta Galeș, care o va avea alături pe fiica sa, Ada Galeș. Află din următoarele rânduri cine este Antoneta Galeș și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa, și descoperă și detalii legate de relația pe care aceasta o are cu fiica sa, Ada Galeș.
Citeste tot articolul »

8. Ce decizie a luat Anamaria Prodan pentru viitorul lui Bebeto: „Mi-am dorit mereu să investesc în...”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut pace, iar la scurt timp după aceea, impresara a mărturist care sunt planurile de viitor pe care le are pentru copilul lor. Iată ce a povestit!

Citeste tot articolul »

9. Theo Rose și-a ales nașa de botez. Cine îl va boteza pe Sasha: „Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi”

Theo Rose și-a ales deja nașa de botez, iar fanii au fost foarte încântați la auzirea veștilor. Acesta a făcut câteva declarații de-a dreptul emoționante, în cadrul unei emisiuni televizate, având la rândul ei lacrimi în ochi.
Citeste tot articolul »

10. Motivul pentru care încă ești singură în funcție de zodia ta

Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este motivul pentru care încă nu ți-ai întâlnit sufletul pereche.
Citeste tot articolul »

11. Premierul Nicolae Ciucă își dă demisia vineri. Guvernul Ciolacu va avea mai puține ministere

În această săptămână se decide soarta viitorului guvern. Premierul Nicolae Ciucă ar urma să își dea demisia vineri, iar în zilele următoare vor fi reluate și negocierile pentru Guvernul Ciolacu.

Citeste tot articolul »

12. Evenimentele astrologice din iunie deschid poarta către un nou început. Destinele vor fi schimbate

Nu este întâmplător ceea ce va urma. În iunie Universul ne spune să întoarcem pagina pentru că vom fi întâmpinați de energia frumoasă și plină de putere a Cosmosului. Soarele strălucește puternic, luminându-ne calea și pregătindu-ne pentru tot ce urmează să se întâmple.
Citeste tot articolul »

13. Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a spus că a intrat beată în emisiune: „În realitate e alta”

Zilele trecute, Gabriela Cristea a fost acuzată că ar fi intrat beată în emisiune, iar la scurt timp după aceea, partenerul ei de viață a sărit în apărarea sa. Nu a durat mult și a venit și ea cu declarații, aducând în atenția oamenilor și un aspect pentru care oamenii o apreciază. Iată ce a zis!

Citeste tot articolul »

14. Explozie puternică într-un apartament din Vitan. Un bărbat a fost prins sub o placă de beton. Salvatorii sunt în căutarea altor posibile victime

O explozie puternică s-a produs, luni, în apartamentul unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, în cartierul Vitan. Un bărbat a fost prins sub o placă de beton, însă în scurt timp fost transportat de urgență la spital.
Citeste tot articolul »

15. Fuego, despre sacrificiile pe care le-au făcut părinții lui. Care este cea mai mare dezamăgire a sa: „Nu aveau ce pune pe masă”

Fuego a oferit un interviu sincer în care a vorbit, printre multe altele, despre sacrificiile pe care părinții ei le-au făcut pentru el, iar în același timp, a spus care este și cea mai mare dezamăgire pe care o are în ceea ce îi privește pe cei care i-au dat viață.

Citeste tot articolul »

16. Premierul Nicolae Ciucă, mesaj pentru profesorii care continuă greva: „Am deblocat posturile în educație”

Premierul Nicolae Ciucă a venit cu un mesaj de ultimă oră pentru profesorii care au intrat în greva generală. Dascălii spun că nici marți nu vor merge la ore.
Citeste tot articolul »

17. Crima din Berceni. Noi detalii despre cadavrul unei femei descoperit într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei

Cadavrul unei femei a fost descoperit într-un apartament din Berceni. Trupul neînsuflețit al femeii se afla într-un sac, iar acesta era ascuns în canapeaua din locuință. Cel care a descoperit corpul femeii a fost proprietarul apartamentului. Potrivit anchetei în desfășurare, noi detalii au ieșit la iveală.
Citeste tot articolul »

18. Bilete ieftine de avion. În ce zile și la ce ore poți cumpăra bilete la preț redus

Sezonul estival este plin de concedii, iar oamenii vor să plece în diverse locuri turistice pentru a se odihni și pentru a-și reîncărca bateriile pentru întreg anul. Însă biletele de avion sunt prima și cea mai mare bătaie de cap, și anume prețul exagerat ala cestora.

Când planificăm o vacanță este foarte important să cunoaștem în ce zile biletele sunt mai scumpe și care dintre zile sunt mai accesibile la preț.
Citeste tot articolul »

19. Încep protestele în Sănătate. Lucrătorii cer demisia lui Marius Budăi

O nouă lovitură pentru Guvernul din România. Angajații din Sănătate amenință cu greva japoneză în spitale și declanșarea protestelor, începând de miercuri.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---