Showbiz

Cine este Cătălin Țociu de la America Express. Cu ce se ocupă fiul actorului Romică Țociu

schedule 26 iun. 2023, 14:14

America Express vine cu un nou sezon plin de aventuri, provocări, teste ale răbdării și limitelor. Unul dintre cei care se vor aventura în această experiență este Cătălin Țociu. Cine este noul participant și cu ce se ocupă.

Cătălin Țociu, gata de aventura America Express

Cătălin Țociu este fiul îndrăgitului actor Romică Țociu. Tânărul în vârstă de 26 de ani va fi în echipă chiar cu tatăl său, marele actor, la America Express. Cei doi vor lupta cot la cot pentru a face față provocărilor de pe Drumul Soarelui în sezonul 6 al emisiunii.

Cătălin Țociu mai are o soră mai mică, Daria, în vârstă de 19 ani. Tânărul spune că el a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru gătit, iar sora sa a moștenit dragostea de actorie. Cătălin este îndrăgostit de gastronomie, la momentul actual studiază și speră ca în viitor să își facă o carieră în acest domeniu și să își deschidă o afacere.

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv.
După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a declarat fiul lui Romică Țociu, Cătălin Țociu.

Tată și fiu vor lupta pentru premiul cel mare la America Express

Băiatul lui Romică Țociu este căsătorit și trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu soția sa, Lidia. Cei doi cresc împreună și doi copii, o fetiță și un băiat.

Veste că cei doi pleacă în aventura vieții lor a fost dată de Romică Țociu. Acesta și-a anunțat fanii printr-o postare pe contul de Instagram.

„În sfârșit putem să împărtășim cu voi această veste că… o să participăm la cea mai minunată experientă ever @americaexpressromania.
Abia așteptăm să vedem ce surprize ne așteaptă pe Drumul Soarelui. Plecăm încărcați cu o energie imensă și pozitivă, plină de umor și totodată cu emoții și frică, dar fiind tată și fiu vom depăși orice obstacol”, este mesajul postat de Romică Țociu pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---