Speciale

Retrospectiva zilei 22 mai 2023

schedule 23 mai 2023, 01:23

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 22 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Greva profesorilor începe luni. Sindicaliștii au refuzat oferta Guvernului

Greva generală din învățământ începe luni și are șanse mari să fie prelungită pe termen nelimitat. Sindicaliștii nu au fost mulțumiți de negocierile de ieri de la Guvern, așa că au refuzat oferta. Liderii Coaliției le-au oferit dascălilor debutanți 2.000 de lei în plus pe an și creșteri de salarii de maximum 8% pentru personalul nedidactic. 
Citeste tot articolul »

2. Grevă generală în școli, negocieri în toi la Senat. Azi, vot final pe Legile Educației

Deși profesorii au intrat deja în grevă generală, negocierile nu au ajuns încă la un numitor comun. Azi, în Senat ar trebui să se dea votul final pe Legile Educației, după ce acestea au fost dezbătute anterior în Camera Deputaților.
Citeste tot articolul »

3. Sesiune specială Bacalaureat 2023. Elevii susțin evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională

Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru absolvenţii olimpici continuă luni cu proba competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.
Citeste tot articolul »

4. Val de sprijin pentru Simona Halep după acuzațiile de dopaj. Marile nume din tenis cred în nevinovăția sa

Val de sprijin din partea marilor nume din tenis pentru Simona Halep, după o nouă acuzație din partea Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului. Antrenorul Patrick Mouratoglou acuză deschis faptul că ancheta este una nedreaptă, pentru că româncei i s-au respins pe bandă rulantă dovezile nevinovăţiei. Antrenorul Darren Cahill, cel cu care constănțeanca a câștigat primul Grand Slam, spune că o susține 100%. La fel și multe alte actuale sau foste jucătoare de tenis. 

Citeste tot articolul »

5. Horoscop săptămânal: La ce trebuie să renunți în săptămâna 22 - 28 mai ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în săptămâna 22-28 mai ca să atragi fericirea în viața ta.

Horoscop săptămânal pentru perioada 22-28 mai. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.
Citeste tot articolul »

6. Brânza de oaie, la mare căutare de români. Cât costă acum un kilogram de brânză de oaie

Brânza de oaie a fost mereu la mare căutare deoarece este un deliciu pentru români. În ultima perioadă, cererea a crescut, drept urmare crescătorii de oi au început să înlocuiască oile românești cu unele din rase speciale, care pot da și mai mult lapte.
Citeste tot articolul »

7. Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi lupi? E semn bun sau rău?

Lupul a fost adesea asociat cu puterea, inteligența, abilitatea și spiritul de familie, având semnificații variate în multe culturi ale lumii. Atunci când visăm lupi, contează mult relația pe care o avem cu aceștia în vis: noi suntem pradă, lupul ne este prieten, doar vedem lupii de la distanță? Iată care sunt posibilele semnificații ale viselor cu lupi.
Citeste tot articolul »

8. Problemele cu legea nu stau în calea Anei Morodan. „Contesa digitală” va reveni pe micile ecrane: „Inclusiv ieri am filmat”

Ana Morodan a avut probleme serioase cu legea, anul acesta, motiv pentru care a decis să facă mai multe schimbări în viața și motiv pentru care mulți au crezut că nu va fi pregătită să revină pe micile ecrane. Ei bine, se pare că vedeta are alte planuri, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a zis clar când își va face din nou apariția la TV.

Citeste tot articolul »

9. Pachete cu alimente în Galați. Oamenii au format cozi de 200 de metri pentru a prinde un ajutor social

O coadă de 200 de metri s-a format noaptea trecută la Centrul de distribuire a pachetelor cu alimente din partea Uniunii Europene pentru persoanele cu handicap. Oamenii s-au așezat la coadă și și-au ocupat locul pentru a primi unul dintre ajutoarele sociale.
Citeste tot articolul »

10. Nea Mărin și-a depus dosarul de pensionare. Care este stilul lui de viață și ce se va întâmpla cu emisiunea acestuia

Marin Barbu, cunoscut de toată lumea drept Nea Mărin, a ajuns la vârsta de pensionare, iar nepotul lui a mărturisit că unchiul și-a depus dosarul, dar cel mai probabil, nu va renunța la munca sa, deoarece adoră ceea ce face, se descurcă de minune, iar miliioane de oameni îl au la inimă și îl urmăresc cu mare drag și cu zâmbetul pe buze.

Citeste tot articolul »

11. Vica Blochina a ajuns pe perfuzii. Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală grea: „Am nevoie să-mi urați baftă”

Vica Blochina nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, după ce a făcut câteva declarații de pe patul de spital. Fanii ei s-au speriat-o când au văzut-o pe perfuzii, iar ea nu i-a ținut prea mult pe jar și a făcut câteva mărturisiri în acest sens. Iată ce a declarat!
Citeste tot articolul »

12. Future Banking Summit 2023 anunță primii speakeri

Csaba Bálint (BNR), Alexandru Mitroi (Temenos), Krzysztof Weclawowicz (Vola.ro), Adrian Dinculescu (Namirial România), Valentin Filip (Fortech Investments), Kostas Fiakas (Inform Lykos) și Alexandra Manciulea (Filip & Company) sunt primii vorbitori confirmați la Future Banking Summit 2023.

Citeste tot articolul »

13. Mario Fresh, cel mai mare susținător al Alexiei Eram. Ce spune despre plecarea ei în America Express

Mario Fresh își susține partenera de viață în orice situație, chiar dacă unele dintre deciziiile pe care partenera lui de viață le ia nu sunt tocmai unele ușoare. Ce a spus artistul despre plecarea Alexiei Eram în America Express alături de fratele ei și ce planuri are pentru perioada aceea.
Citeste tot articolul »

14. Tragedie la o fabrică din Dâmbovița. Un bărbat a fost prins într-o presă hidraulică. Un elicopter SMURD a fost solicitat

Caz tragic într-o fabrică de prelucrare a maselor plastice din localitatea Petrești, județul Dâmbovița. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost prins într-o presă hidraulică. Un echipaj medical a ajuns de urgență la fața locului.


Citeste tot articolul »

15. Noi sancțiuni pentru Rusia. Miniștrii de externe ai UE pregătesc un nou pachet de interdicții

De mai bine de un an, războiul declanșat de Rusia în Ucraina este o problemă la nivel global și este subiectul principal în multe dintre discuțiile politice. Luni, la Bruxelles, în cadrul unei reuniuni a miniștrilor de externe ai Uniunii Europene, oficialii vor discuta despre noi sancțiuni contra Rusiei.
Citeste tot articolul »

16. Cum a aflat Adelina Pestrițu că este însărcinată. Vedeta, detalii din viața intimă: „Am simțit un val de emoții”

Adelina Pestrițu a dat un interviu în care, printre altele, a vorbit și despre momentul în care a aflat că este însărcinată. Astfel, a dat câteva detalii din viața intimă, aducând în discuție toate emoțiile care au încercat-o la vremea respectivă. A simțit că este pregătită pentru a-și lua rolul de mamă în serios și cu toate acestea, ce era în sufletul său doar ea știa.

Citeste tot articolul »

17. Mihai Albu, despre participarea Iuliei Albu la America Express: „Mama ei nu este inconștientă să o lase singură”

Mihai Albu a vorbit despre participarea fostei sale soții în cadrul emisiunii America Express, unde va pleca alături de iubitul ei. De asemenea, a fost rugat sa vorbească și despre ceea ce se va întâmpla cu fiica lor, cât timp ea va fi plecată pe „Drumul Aurului”. Iată ce a declarat!

Citeste tot articolul »

18. Primăria Sectorului 4, apel public pentru conducătorii auto care circulă prin Pasajul Unirii

Primăria Sectorului 4 al Capitalei a lansat un apel public pentru toți conducătorii auto care circulă prin Pasajul Unirii, după montarea noilor sisteme de semnalizare a înălțimii maxime admise de 3,5 metri pentru circulația în siguranță.

Citeste tot articolul »

19. Cine este Alexia Eram de la America Express. Tânăra va pleca pe „Drumul Soarelui” alături de fratele ei

Cine este Alexia Eram de la America Express? Aceasta este întrebarea multora dintre cei care au văzut ce echipe vor concura în următorul sezon al emisiunii de la Antena 1. Mulți știu despre ea că este fiica Andreei Esca și iubita lui Mario Fresh și nimic mai mult, tocmai de aceea ne-am propus să v-o prezentăm în detaliu pe viitoarea concurentă a emisiunii de la Antena 1!
Citeste tot articolul »

20. Evaluarea Națională de la clasa a VI-a nu va avea loc în timpul grevei generale organizate de sindicatele din Educație

Evaluarea Națională de la clasa a VI-a nu se va susține în timpul grevei generale, a anunțat Marius Nistor, președintele Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”. Sindicaliștii din Educație au transmis Guvernului că vor un salariu decent pentru a-și putea continua activitatea.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---