Social Locale

Tragedie la o fabrică din Dâmbovița. Un bărbat a fost prins într-o presă hidraulică. Un elicopter SMURD a fost solicitat

schedule 22 mai 2023, 12:55

Tragedie la o fabrică din Dâmbovița. Un bărbat a fost prins într-o presă hidraulică. Un elicopter SMURD a fost solicitat
Mircea Moira/Shutterstock

Caz tragic într-o fabrică de prelucrare a maselor plastice din localitatea Petrești, județul Dâmbovița. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost prins într-o presă hidraulică. Un echipaj medical a ajuns de urgență la fața locului.


Bărbat prins în presa hidraulică la o fabrică din Dâmbovița

Un accident de muncă la o fabrică de prelucrare a maselor plastice din localitatea Petrești, județul Dâmbovița. Lucrătorul în vârstă de 45 de ani a fost prins în presa hidraulică. Un echipaj al ambulanței a ajuns de urgență la fața locului și a început manevra de resuscitare.

Totodată, la locul incidentului a intervenit și Detașamentul de pompieri Găești cu o autospecială de descarcerare, Detașamentul Titu cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, Garda Vișina cu o autospecială de intervenție, SAJ Dâmbovița cu un echipaj și un elicopter SMURD.

Bărbatul se afla într-o stare inconștientă în momentul în care au sosit echipele de salvare, fiind prins într-o presă hidraulică. Pompierii au reușit să extragă victima, iar echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare.

Am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane la un operator economic în comuna Petreşti. La locul accidentului, echipajele de intervenţie au găsit o persoană prinsă într-o presă hidraulică, inconştientă. Pompierii au acţionat pentru extragerea persoanei. În aceste momente echipajele medicale execută manevre de resuscitare”, precizează ISU Dâmboviţa.
"Victima a răspuns manevrelor de resuscitare. Se așteaptă sosirea elicopterului SMURD", au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița. Conform acestora, victima este un bărbat de aproximativ 45 de ani.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9745 RON
0.00010
USD
USD: 4.5878 RON
-0.01220
GBP
GBP: 5.8379 RON
-0.01760
HUF
HUF: 1.2865 RON
0.00400
BGN
BGN: 2.5434 RON
CHF
CHF: 5.0225 RON
0.01020
Convertor valutar

Rezultat: ---