Speciale

Retrospectiva zilei 22 martie 2023

schedule 23 mar. 2023, 10:05

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 22 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Horoscop azi, 22 martie 2023

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.Citeste tot articolul »

2. Decizia ASF de a retrage autorizația Euroins a fost publicată în Monitorul Oficial. Clienții pot cere despăgubiri

Decizia ASF de a retrage autorizația companiei Euroins, cel mai mare asigurator RCA, a fost publicată în Monitorul Oficial. De acum, clienții Euroins pot depune cereri de despăgubire la Fondul de Garantare a Asiguraţilor.
Citeste tot articolul »

3. Reguli noi pentru sălile de jocuri de noroc. Păcănelele ar putea să dispară definitiv din unele locuri

Sălile de jocuri de noroc ar putea fi interzise în unele zone, iar din unele locuri păcănelele ar putea să dispară definitiv, arată un proiect de lege, inițiat de un deputat USR. 

Citeste tot articolul »

4. Statul vrea să controleze piața asigurărilor auto. Are în plan să vândă RCA prin CEC Bank

Calvarul de pe piața asigurărilor de Răspundere Civilă Auto (RCA) se va încheia săptămâna viitoare, când Guvernul va adopta plafonarea tarifelor polițelor auto. Dar statul are în plan să mai folosească o pârghie pentru a controla piața, prin CEC Bank. Executivul vrea să emită polițe RCA prin instituția bancară pe care o deține, pentru a evita un dezastru după prăbușirea Euroins. 
Citeste tot articolul »

5. Accident tragic la Timișoara. Un bărbat a murit prins sub roțile unui tramvai

Un accident tragic a avut loc în această dimineață la Timișoara. Un bărbat a decedat după ce s-a agățat de un tramvai aflat în mers și a căzut sub roțile acestuia. Poliția din Timișoara au pornit o anchetă și au deschis un dosar penal.

Citeste tot articolul »

6. Marte intră în Rac pe 25 martie. Ce aduce această mișcare

Marte in Rac aduce o perioada in care energia puternica a acestei planete este influentata de puterea emotionala si de linistea Racului, ajutandu-ne astfel sa punem mai mult accent pe tot ce tine de viata de familie, relatii cu oamenii din jurul nostru, parteneriate profesionale.
Citeste tot articolul »

7. Câte calorii are o pizza? Informații nutriționale despre fiecare fel de pizza

Pizza este un preparat italian care a cucerit întreaga lume prin gustul sau delicios și prin diversitatea de preparate care vin să satisfacă până și cele mai mofturoase gusturi. Dar câte calorii are pizza? Ne îngrășam dacă mâncăm des pizza? Există diferențe între tipurile de preparate? Vă invităm să aflați răspunsurile la toate aceste întrebări în rândurile ce urmează.

Citeste tot articolul »

8. Ce echipă ar putea fi eliminată în seara aceasta de la America Express. Anunțul făcut de Irina Fodor: „Trebuie făcută o departajare”

Ediția din această seară a emisiunii America Express va fi una plină de emoții și de suspans pentru una dintre echipele rămase în concurs, deoarece ar putea veni la pachet cu eliminarea acesteia. Cine a ajuns pe ultimul loc și cine riscă să plece acasă, pe ultima sută de metri!
Citeste tot articolul »

9. Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu în America Express. A spus-o chiar el: „Am muncit la probe”

În cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, Cătălin Scărlătescu a făcut câteva dezvăluiri foarte interesante, vorbind inclusiv despre kilogramele pe care le-a pierdut în timpul filmărilor. El și partenera sa de viață, Doina Teodoru, au dat tot ceea ce au avut mai bun la probe, au alergat, iar rezultatele s-au văzut chiar și pe trupurile lor. Cât a slăbit cunoscutul chef de la Antena 1!

Citeste tot articolul »

10. Federația Maghiară de Fotbal vrea ca UEFA să afișeze steagul „Ungariei Mari”. FRF: UEFA nu a autorizat așa ceva

Federația Română de Fotbal (FRF) a menționat, miercuri, într-un comunicat de presă, că UEFA nu a autorizat cererea Federației Maghiare de Fotbal ca suporterii să afișeze steagul „Ungariei Mari” la meciurile internaționale, așa cum a anunțat forul de la Budapesta. Fostul ministru al Sportului, Ionuț Stroe, a comentat controversa pe Facebook, unde a afirmat că „politica nu are ce să caute în sport”. 



Citeste tot articolul »

11. Permisul de conducere ar putea fi obținut la 17 ani. Ce modificări ar urma să se facă în Codurile Rutiere

Modificări importante ar urma să se facă în codurile rutiere. Adolescenții ar putea obține permisul de conducere de la vârsta de 17 ani, iar până la 18 ani ar trebui să conducă însoțiți.

Citeste tot articolul »

12. Ce a găsit soția lui Nosfe în telefonul artistului: „Am găsit liste cum vrea să fie...”

Moartea lui Nosfe a îndurerat o țară întreagă, dar nicio durere nu s-a comparat cu aceea pe care a simțit-o soția artistului, Mădălina Crețan. Aceștia au avut o căsnicie frumoasă și un copil împreună, iar plecarea lui în lumea celor drepți a fost una bruscă și care s-a întâmplat mult prea devreme. Având în vedere legătura lor puternică și povestea frumoasă pe care o au, ea și-a dorit ca nimeni să nu îl uite, așa că s-a asigurat alături de producătorul și membrul Satra Benz, Lu-K Beats că lucrul acesta nu se va întâmpla.
Citeste tot articolul »

13. Se așteaptă o criză a uleiului de gătit din cauza înlocuirii carburanților clasici cu biocombustibili

O criză mondială a uleiurilor vegetale pentru gătit s-ar putea declanșa după ce a fost propusă măsura pentru înlocuirea carburanților clasici cu biocombustibili la nivel european.

Citeste tot articolul »

14. Claudia Pătrășcanu, declarații despre procesul cu Bianca Drăgușanu: „În 22 de ani, eu nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni”

Claudia Pătrășcanu a făcut câteva declarații, cu foarte scurt timp înainte de a intra în sala de judecată. Fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău a făcut câteva declarații dure despre Bianca Drăgușanu despre procesul cu ea, fără a-i veni să creadă că se ceartă cu cineva, după 22 de ani în care nu a avut niciun conflict.
Citeste tot articolul »

15. Antonia, despre rolul de polițistă în Haita de acțiune: „A fost o provocare, mi-a fost greu, pentru că...”

Antonia este una dintre vedetele care au acceptat provocarea de a juca în filmul românesc de comedie „Haita de acțiune”, iar înainte de premiera filmului la cineva, partenera de viață a lui Alex Velea a dat câteva declarații despre ce a însemnat acest proiect pentru ea, dar a vorbit și despre cum i-a fost pe platourile de filmare.

Citeste tot articolul »

16. Compania aeriană Blue Air a intrat în insolvenţă

Compania aeriană Blue Air a intrat în insolvență la propria cerere a anunțat Tribunalul București. Compania de zbor a anulat toate zborurile încă din septembrie 2022.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---