Horoscop

Horoscop azi, 22 martie 2023

schedule 22 mar. 2023, 04:04

Horoscop azi, 22 martie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec - Nu iti fie teama sa accepti ajutorul celor din jurul tau

Este posibil ca astazi sa ai parte de o zi foarte tensionata, cu schimbari destul de bruste. Urmeaza o perioada mai complicata pentru tine si este indicat sa te adaptezi cat mai repede acestor modificari. Accepta ajutorul venit din partea colegilor, iti va face foarte mult bine. 
Vezi video aici »

Taur - Reusesti sa iti depasesti limitele

Astazi iesi din zona de confort si te simti mai bine ca niciodata. Este posibil sa participi la un eveniment sau intalnire cu mai multe persoane, unde ai sansa sa legi relatii importante. Profita de aceste momente deoarece ti se vor deschide foarte multe usi in viitor in ceea ce priveste viata profesionala. 
Vezi video aici »

Gemeni - Iti planifici foarte bine ziua

In prima parte a zilei trebuie sa fii foarte concentrata si activa in ceea ce priveste viata profesionala. Este indicat sa acorzi o atentie deosebita detaliilor deoarece doar asa vei putea rezolva problemelor. Dupa orele pranzului, esti mult mai relaxata si mai linistita. 
Vezi video aici »

Rac - Astazi esti in centrul atentiei

Te descurci de minune la discutiile cu cei din jurul tau; esti foarte sociabila si reusesti sa captezi atentia celor din jurul tau datorita argumentelor solide pe care le ai. Seara va fi una foarte relaxanta daca este petrecuta alaturi de partenerul de cuplu. 
Vezi video aici »

Leu - Nu face schimbari astazi pentru ca astrele nu sunt de partea ta

Evenimentele de astazi vor fi destul de coplesitoare pentru tine. In ciuda pozitivismului, te poti simti nostalgica si plina de regret. Asigura-te ca ai grija de sanatatea ta, aceasta este cea mai dificila perioada a anului pentru tine. In cazul in care te gandesti sa faci schimbari pe plan profesional, iti recomand sa ai rabdare. Nu este cea mai buna zi pentru un interviu sau cerere de marire de salariu.
Vezi video aici »

Fecioara - Mare atentie la viata sentimentala

 Viata sentimentala nu este pe drumul cel bun. Cel mai bine ar fi sa iti dedici aceasta zi interactiunii cu partenerul de cuplu. Daca in relatia ta sunt probleme de comunicare, atunci acestea trebuie rezolvate de urgenta. Pregateste-te pentru o discutie serioasa, in care sa discutati toate problemele si alegeti cea mai buna variant pentru amandoi.
Vezi video aici »

Balanta - Pastreaza-ti calmul si ziua nu va fi compromisa

Incepi ziua cu un conflict minor la locul de munca. Este indicat sa iti pastrezi calmul si sa iti stapanesti impulsurile nervoase. Trebuie sa te detasezi de situatie pentru cateva momente astfel incat aceasta mica cearta sa nu se transforme intr-un adevarat scandal. Seara te gaseste in compania prietenilor sau a celor dragi tie.
Vezi video aici »

Scorpion - Invata sa iti limitezi optiunile

Astazi ai parte de mai multe schimbari profesionale. Alegerile pe care le faci iti poti influenta viitorul. Mare atentie, insa, la colegii de munca, care vor face tot posibilul sa iti puna bete in roate. Inainte de a lua decizia finala, consulta-te si cu partenerul de cuplu. Sfaturile lui te pot ajuta sa iti gasesti echilibrul in viata profesionala.
Vezi video aici »

Sagetator - Invata sa ai mai multa grija de tine

Daca aveai in plan o zi plina de munca, ar fi mai bine sa amani proiectele la care lucrezi si sa ai grija de tine. Problemele de sanatate trebuie rezolvate de urgenta. Ai nevoie de un concediu, in care sa te destinzi si sa uiti de situatia conflictuala de la serviciu. Trebuie sa ai grija de tine si sa te bucuri de cateva zile de odihna daca vrei sa dai in continuare randament.
Vezi video aici »

Capricorn - Incearca sa faci compromisuri si sa ierti

Certurile si conflictele din ultima perioada cu cei apropiati si-au pus amprenta pe stilul tau de viata. Problemele pot fi rezolvate atunci cand lasi ambitia deoparte si inveti sa ierti. Lasa timpul sa vindece ranile si invata sa te bucuri de prezent. Familia iti este aproape, iar partenerul de viata este mai intelegator ca niciodata.
Vezi video aici »

Varsator - Este timpul sa iesi in evidenta

Ai asteptat extrem de mult momentul in care sa poti arata de ce esti in stare. Daca vrei sa fii remarcata, acum este momentul. O sedinta neasteptata sau o discutie cu seful te pot ajuta sa le demonstrezi tuturor ca esti o persoana competenta si ca meriti acea functie. Ramai diplomata si alege cu mare grija cuvintele.
Vezi video aici »

Pesti - Astazi ai parte de o surpriza pe plan profesional

Astazi este o zi mare pentru tine. Vei avea mai multe discutii cu managerul si seful si, in urma negocierilor, veti ajunge la o concluzie benefica pentru tine. Vei primi numeroase sarcini suplimentare, insa si bonusurile vor fi pe masura. Mare atentie la colegii de munca, vor fi preocupati sa iti puna bete in roata.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---