Speciale

Retrospectiva zilei 22 august 2023

schedule 23 aug. 2023, 01:19

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 22 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Iana Novac, adevărul despre momentul în care s-a reunit A.S.I.A. Declarații neașteptate despre Irina Nicolae

Iana Novac a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre reunirea trupei A.S.I.A, dar și despre situația cu Irina Nicolae care nu a fost pe scenă, ci in public, la concertul lor aniversar de la Sala Palatului.
Citeste tot articolul »

2. Doi marinari români care au căzut de pe o navă. Aceștia au fost salvați de un echipaj al ARSVOM

Doi marinari români au căzut de pe o navă pe o barjă, după ce schela pe care aceștia lucrau s-a rupt. Marinarii au fost salvaţi, luni seară, de un echipaj al ARSVOM.
Citeste tot articolul »

3. Viața Anei Morodan s-a schimbat total după accident. Este de necrezut cum a apărut în mediul online

Ana Morodan a avut un moment de slăbiciune în fața fanilor ei de pe rețelele sociale, care au văzut-o așa cum nu s-a mai întâmplat până acum. Iată ce le-a povestit!

Citeste tot articolul »

4. Părinții tânărului care a provocat tragedia de la 2 Mai, prima reacție în acest caz: „Nu încercăm să-l absolvim de rigorile legii”

Părinţii lui Vlad Pascu, băiatul care, drogat fiind, a ucis doi tineri după ce a intrat într-un grup de opt oameni, la 2 Mai, au avut luni seară prima reacţie în acest caz. Ei au transmis pentru HotNews.ro că nu încearcă să își ferească fiul de răspundere. Cei doi au vorbit și despre familiile greu încercate. 
Citeste tot articolul »

5. Proteste masive la Botoșani, după ce gravida de 26 de ani a murit în spital sub ochii medicilor

Deja a treia zi la rând românii din Botoșani au ieșit în stradă. Aceștia sunt revoltați de cazul gravidei de 26 de ani care a murit la maternitatea din oraș.
Citeste tot articolul »

6. Explozie la Uzina Mecanică din Cugir. Un muncitor a suferit arsuri grave pe aproximativ 50% din suprafața corpului, după ce o soluție chimică a curs pe el

Un muncitor în vârstă de 55 de ani se află în stare gravă, după ce a suferit arsuri grave, într-un accident de muncă la Uzina Mecanică din Cugir. Angajatul lucra la o instalație atunci când s-a declanșat o explozie puternică, iar acesta a fost ars de o soluție chimică. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital. 
Citeste tot articolul »

7. Loredana Chivu își dorește să devină mamă. Blondina a dat vestea cea mare la botezul fiicei Danielei Crudu: „O să apară”

Loredana Chivu își dorește să devină mamă și a dat vestea cea mare la botezul fiicei Danielei Crudu. Blondina crede că se va descurca de minune în rolul de părinte, dar pentru asta are nevoie să își găsească alesul inimii. Iată ce a mai povestit!

Citeste tot articolul »

8. Sindicatele din ANAF organizează o grevă de avertisment la nivel național

O grevă de avertisment la nivel național are loc astăzi, între orele 8:00 și 10:00. Mitingul este organizat de Federația Sindicatelor din Administrația Fiscală ,,Solidaritatea”, afiliată la Blocului Național Sindical (BNS).
Citeste tot articolul »

9. Oana Roman, cuvinte dure la adresa lui Selly. Vedeta l-a desființat pe vlogger: „Mă scoate din minți”

Oana Roman și-a dat cu părerea, pe contul ei oficial de Instagram, despre Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Ce a deranjat-o, de fapt, pe fiica lui Petre Roman!
Citeste tot articolul »

10. Locurile de joacă din București, pericol pentru copii. În Herăstrău, părinții sunt anunțați pe coală A4 că își aduc copiii la joacă pe proprie răspundere

Locul de joacă din Parcul Herăstrău din Capitală a fost închis, teoretic, anul trecut, de câtre Protecția Consumatorului. Practic, sute de copii sunt acolo zilnic. Primăria nu a ridicat un deget pentru a repara toboganele rupte sau stricat, în schimb a pus un afiș discret prin care părinții sunt anunțați că îi duc pe cei mici acolo pe propria răspundere. 

Citeste tot articolul »

11. Cum se simte Jean Paler după ce i s-a făcut rău pe scenă. Actorul este internat: „Mi-au salvat viața”

Jean Paler a văzut moartea cu ochii, după ce i s-a făcut rău, în timp ce se afla pe scenă. Care este starea de sănătate a actorului și ce a declarat direct de pe patul de spital!
Citeste tot articolul »

12. Atenționare de călătorie în Franța. Cod ROȘU și portocaliu de caniculă până pe 24 august

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Franţa. Serviciul local de meteorologie a anunţat cod roşu și portocaliu de caniculă.
Citeste tot articolul »

13. Jador, primele declarații după ce s-a zvonit că are cancer. De ce se lasă, de fapt, de muzică: „Nu am alte boli”

Jador a dat primele declarații, după ce au apărut zvonuri legate de faptul că ar avea cancer. Artistul le-a spus clar celor care îl iubesc de ce a decis, de fapt, să se lase de muzică și când se va întâmpla lucrul acesta.

Citeste tot articolul »

14. Japonia va arunca în ocean, în 48 de ore, peste un milion de tone de apă radioactivă de la centrala nucleară Fukushima

Japonia va arunca, în 48 de ore, apa radioactivă tratată de la centrala nucleară Fukushima, a anunțat marți premierul japonez Fumio Kishida. Aplicarea măsurii controversate mai poate fi amânată numai de condițiile meteorologice. Țara Soarelui Răsare spune că eliberarea apei este sigură. 
Citeste tot articolul »

15. Startup Elites 2023: de ce să te înscrii la tabăra de antreprenoriat

Și în acest an te invităm alături de noi la Startup Elites: 4 zile de workshop-uri, întâlniri cu antreprenori și mentori, provocări. Startup Elites 2023 are loc între 12 și 15 octombrie la Pensiunea Andrei în Moieciu de Jos.
Citeste tot articolul »

16. Începe programul „Litoralul pentru toți”. Prețuri începând cu 35 de lei pe noapte

Programul “Litoralul pentru toţi” are loc în perioada 1 – 30 septembrie și este dedicat tuturor turiştilor care vor să se odihnească pe litoralul românesc în extra-sezon, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).
Citeste tot articolul »

17. Mihai Mitoșeru, părere sinceră despre Daniela Crudu după botezul fiicei sale: „Ea era tot timpul copilă, cu glumele”

Mihai Mitoșeru a fost și el prezent la botezul fiicei Danielei Crudu, iar la scurt timp după aceea, și-a dat cu părerea despre brunetă. Cât de mult s-a schimbat, de când a devenit mamă!
Citeste tot articolul »

18. AUR a publicat datele personale a 20.000 de utilizatori. Ce amendă riscă partidul

Gafa făcută de partidul AUR. Aplicația de mobil a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a făcut publice datele personale a circa 20.000 de utilizatori.

Citeste tot articolul »

19. Mercur Retrograd: Ce să faci în perioada 23 august - 15 septembrie

Pe 23 August Mercur intră în mișcare retrogradă în zodia sa preferată: Fecioara. Vom învăța să renunțăm la tot ceea ce ne ține în loc, ne trage înapoi sau ne rănește sufletul. Îți propunem acest Ghid rapid de bune practici în vreme de Mercur Retrograd.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---