Business

Startup Elites 2023: de ce să te înscrii la tabăra de antreprenoriat

schedule 22 aug. 2023, 11:41

Startup Elites 2023: de ce să te înscrii la tabăra de antreprenoriat
Foto: start-up.ro

Și în acest an te invităm alături de noi la Startup Elites: 4 zile de workshop-uri, întâlniri cu antreprenori și mentori, provocări. Startup Elites 2023 are loc între 12 și 15 octombrie la Pensiunea Andrei în Moieciu de Jos.

Evenimentul care unește tineri cu potențial cu antreprenori, mentori cu experiență și o atmosferă de tabără și festival la munte, Startup Elites 2023, a ajuns la cea de-a doua ediție și este dedicat celor mai buni antreprenori care vor să transforme lumea cu afacerile lor.

Înscrie-te gratuit pe site-ul Startup Elites pentru a putea să intri în selecția finală.

Startup Elites este un eveniment de tradiție pentru start-up.ro (până la ediția din 2022, tabăra a fost organizată, începând din 2017, sub denumirea Startup Your Life), o ocazie în care interacționăm cu tinerii antreprenori sau viitorii antreprenori ai României.

De ce să te înscrii la tabăra de antreprenoriat Startup Elites 2023?

1.La Startup Elites adunăm viitorul antreprenoriatului românesc. Oameni cu viziune, oameni care nu se vor opri să viseze că pot schimba lumea. Și ei vin din orice domeniu. Tineri care vor să schimbe retailul, comerțul, transporturile, tehnologia sau agricultura.

Nu e doar un eveniment obișnuit, pentru că, la edițiile anterioare ale taberei au fost antreprenori tineri care au creat ulterior afaceri precum Flip.roGlow2Go, Fustițe cu Luminițe sau care lucrează pentru companii precum XVision.

2.E o experiență de 4 zile la munte care îmbină munca la ideile de business, discuțiile cu mentori și distracția. 4 zile complete care se termină cu participanți ce pot duce mai departe ideile lor.

Anul acesta, Startup Elites este organizat între 12 și 15 octombrie 2023 la Pensiunea Andrei în Moieciu de Jos și e o ocazie pentru 25-30 de tineri să interacționeze, să creeze relații de business și să discute cu mentori care sunt specialiști în domeniile lor sau cu antreprenori cu experiență.

3.Înveți cum să-ți crești business-ul la workshopurile taberei pentru că în Startup Elites, îmbinăm atmosfera relaxată, de festival, cu cea de învățare. Dar vrem să o faci nu de la oameni care nu au experiență sau pe care i-ai văzut peste tot, ci de la experți în domeniul lor.

Și în acest an am pregătit o serie de workshop-uri de Vânzări, Marketing, Design thinking, pentru lucrul în echipă, pentru identificarea și implementarea unor strategii de dezvoltare, totul ca să poți să crești afacerea ta într-un mod corect.

Te poți înscrie aici la Startup Elites. Completează formularul și convinge-ne că ești omul potrivit pentru această experiență.

Fiecare workshop este unul interactiv, în care invităm participanții să pună întrebări, să întrerupă speakerii , să afle cât mai multe. Ai 4 zile în care să afli câteva lucruri care te interesează și să le pui în aplicare. Informația nu va fi exaustivă, dar un este un bun punct de plecare pentru dezvoltarea unei companii aflate la început de drum.

4.Dincolo de workshop-uri, Startup Elites este o ocazie de a te întâlni și cu antreprenori cu experiență cu care să vorbești în decursul celor 4 zile, dar și cu oameni ca tine.

În plus, tabăra este presărată de provocări în care vei munci în echipă, te vei distra și vei ieși din Pensiunea Andrei pentru a-ți testa skill-urile. Urmează să anunțăm și alte challenge-uri și concursuri surpriză în timpul taberei.

Înscrie-te aici pentru a-ți rezerva un loc în selecția finală.

Dacă ajungi în selecția finală, pentru rezervarea locului va exista o taxă de administrare și de cheltuieli operaționale de 50 de euro. La finalul taberei, dacă nu vei fi mulțumit de experiență, taxa operațională va fi returnată la cerere.

Startup Elites 2023 este organizat în Moieciu de Jos între 12 și 15 octombrie. Partenerul principal al taberei este ING Bank România.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---