Sănătate

Băutura care activează creierul și înlătură toxinele din corp. Medicul Vlad Ciurea: „Bem două pahare”

schedule 07 aug. 2023, 11:44

Băutura care activează creierul și înlătură toxinele din corp. Medicul Vlad Ciurea: „Bem două pahare”
Foto: Captura Fain & Simplu cu Mihai Morar

Celebrul neurochirurg Vlad Ciurea a venit în atenția publicului cu noi informații despre băutura-minune care activează creierul și înlătură toxinele din corp. Doctorul a recomandat să bem două pahare din acest lichid, după ce facem câteva exerciții de inspirație și expirație. 

Medicul Vlad Ciurea, detalii despre băutura care activează creierul și înlătură toxinele din corp

Recent, medicul Vlad Ciurea a explicat faptul că apa este băutura care ne ajută să avem o viață mai sănătoasă, mai ales dacă ne începem ziua cu ea și dacă o consumăm în urma unor exerciții de respirație. 

Neurochirurgul ne recomandă trezitul cât mai devreme, să aerisim camera și să facem exerciții de inspirație și expirație, apoi să bem două pahare cu apă la temperatura camerei. 

„Dimineața, trebuie să ne trezim cât mai devreme, să deschidem geamurile larg și să facem câteva exerciții de inspirație și expirație. Un profesor din Academia rusă, care a trăit o perioadă în Siberia, spune că se poate trăi 150 de ani cu aerul curat din Siberia. Aerul acela să intre în plămâni.
Acele mici exerciții fizice ajută creierul să se încălzească, să pornească toate circuitele. Apoi, să bem două pahare de apă la temperatura camerei. Primul este extraordinar, pentru că evacuează toate "dejectele" tubului digestiv. Al doilea pahar cu apă este foarte bun pentru că intră în circulație și pune "locomotiva" în mișcare”, a explicat medicul Ciurea.

Vlad Ciurea mai explică faptul că trebuie să începem ziua cu gânduri pozitive și să consumăm apă pe stomacul gol. „Trebuie să începem încă de dimineață, cu primele raze de soare și cu un zâmbet. Să gândim pozitiv, să ne uităm la ce este frumos și chiar dacă lucrurile nu sunt chiar cum gândim noi, să deschidem geamul, să inspirăm aer curat dimineața, să fim extrem de optimiști și să gândim la ce va fi peste zi, bine și foarte bine.

Apoi, trebuie să bem apă de dimineață. Apa trebuie să fie plată și trebuie să bem apă, nu cafea. Primul lucru este apă pe stomacul gol. Apă plată, nu cu gheață, nu cu alte ingrediente, nu cu alte substanțe. Dacă vreți, apă cu lămâie”, mai spune prof. Vlad Ciurea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---