Showbiz

Doina Teodoru, despre căsătorie și copil. Concurenta de la America Express a dat din casă: „Scopul meu nu este să mă mărit”

schedule 16 mar. 2023, 09:44

Doina Teodoru, despre căsătorie și copil. Concurenta de la America Express a dat din casă: „Scopul meu nu este să mă mărit”
Sursa foto: YouTube America Express

Doina Teodoru a oferit unul dintre cele mai sincere interviuri din viața sa, în care și-a pus sufletul pe tavă. Concurenta de la America Express a povestit cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, Cătălin Scărlătescu, dar a dat detalii cu totul și cu totul neașteptate despre căsătorie și copil.

Doina Teodoru a vorbit despre copil și căsătorie

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai urmărite cupluri de la noi din țară, iar odată cu participarea lor în cadrul emisiunii America Express, au avut parte de și mai multă atenție. Actrița a oferit chiar și un interviu în care a dat detalii semnificative despre relația pe care o are cu îndrăgitul chef de la Antena 1, povestind că au început să vorbească, după ce s-au cunoscut în Vama Veche. Ea s-a simțit din prima atrasă de el, de felul în care vorbea și de modul în care se comporta cu ea.

Deși toată lumea îl cunoștea, ea nu avea prea multe informații despre Scărlătescu, dar i-a plăcut totul la el și deși nu îl cunoștea suficient de bine, a acceptat să se mute alături de el. Având în vedere că relația le merge de minune, oamenii se întreabă când vor ajunge în fața altarului, iar Doina Teodoru a primit și ea întrebări pe marginea acestui subiect și a recunoscut că scopul ei nu este acela de a se mărita, deoarece ei au foarte multe lucruri de făcut împreună, nefiind important un act.

Este conștientă că pentru multe femei a se căsători și avea copii reprezintă o mare realizare în viață, doar că nu este și cazul concurentei de la America Express. Ea este de părere că dacă e să se întâmple o să ia lucrurile ca atare, iar dacă nu își va vedea de viața sa în continuare. Mai mult de atât, actrița crede că este important să fii fericit lângă omul de lângă tine, nu să ai un act care să ateste asta. În ceea ce privește aducerea pe lume un copil, nu se află pe lista planurilor sale de viitor, preferând să lase totul pe mâna destinului.


„Scopul meu nu este să mă mărit. Am foarte multe lucruri mai importante decât un act de făcut. Ştiu că sunt femei care consideră că este o mare realizare să te măriţi, să fii la casa ta şi să ai câţiva copii. Eu nu consider asta ca fiind o realizare, dacă e să se întâmple bine, dacă nu, la fel de bine. Important este să fii fericit lângă omul de lângă tine. Important e să vrei să fii cu omul de lângă tine, nu să ai un act. Un act nu-ţi garantează succesul în viaţă din niciun punct de vedere.”, a mai zis iubita lui Cătălin Scărlătescu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---