Speciale

Retrospectiva zilei 31 mai 2023

schedule 01 iun. 2023, 01:22

Youtube 9news
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 31 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Gina Pistol nu a respectat tradiția. De ce nu s-a furat mireasa la nunta ei și a lui Smiley

Deși au trecut câteva zile de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, oamenii încă discută despre marele eveniment. Un lucru despre care s-a vorbit și în ziua respectivă și despre care încă se mai vorbește este legat de tradiții. Pe unele dintre ele le-au respectat, pe altele au preferat să nu. Iată de ce nu s-a furat mireasa.
Citeste tot articolul »

2. Raluca Bădulescu, sfaturi pentru fetele îndrăgostite: „De ce ți-e frică, de aia nu scapi”

Raluca Bădulescu a oferit un interviu foarte interesant, de curând, în care le-a dat un sfat extrem de important fetelor îndrăgostite. De ce crede jurata de la „Bravo, ai stil!” că ar trebui acestea să țină cont neapărat.

Citeste tot articolul »

3. Accident feroviar în Teleorman. O fată de 15 ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite

Tragedie în Teleorman. În noaptea de marți spre miercuri, în localitatea Botoroaga, județul Teleorman a avut loc un accident dintre o mașină și o locomotivă, în urma căruia a decedat o tânără în vârstă de 15 ani. Alte patru persoane au fost rănite.

Citeste tot articolul »

4. Beatrice de la „Bravo, ai stil!” a cedat. Concurenta a vărsat lacrimi amare în direct: „Nu vreau să-mi văd părinții afectați”

Beatrice a cedat, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Concurenta a început să plângă în direct numai la gândul că părinții ei ar putea fi afectați de imaginile pe care le văd cu ea pe micile ecrane. Iată ce a declarat cu ochii în lacrimi!
Citeste tot articolul »

5. Când vor fi încheiate mediile pentru elevii din clasa a XII-a, a XIII-a și de la seral. Perioada de înscrieri pentru Bacalaureat a fost prelungită

Ministerul Educației a hotărât, marți seară, când vor fi încheiate mediile pentru elevii din clasa a XII-a, a XIII-a și de la seral. Perioada a fost prelungită, iar situația școlară trebuie finalizată până pe 9 iunie, nu până pe 2 iunie cum era până acum. Totodată, se prelungește până în 9 iunie perioada de înscriere pentru Bacalaureat, dar calendarul examenului rămâne neschimbat.

Citeste tot articolul »

6. Despărțirea de Flavius Nedelea nu a afectat-o pe Anamaria Prodan. Impresara este în căutarea bărbatului ideal: „Mândru și puternic ca și mine”

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au decis să o ia pe drumuri separate, în urmă cu câteva zile bune, deși lucrurile între ei păreau că merg de minune. Chiar omul de afaceri a fost cel care a dat trista veste în mediul online, vorbind în același timp foarte frumos despre fosta lui parteneră de viață.
Citeste tot articolul »

7. Mama lui Smiley, despre relația pe care o are cu nora sa. Ce a declarat despre Gina Pistol: „Din păcate...”

Mama lui Smiley a dat câteva declarații despre nora sa. Multă lume a fost curioasă care este, de fapt, relația lor mai ales că nicuna dintre ele nu a vorbit prea mult despre cealaltă nici în interviuri, nici pe rețelele sociale. Iată ce a zis femeia!

Citeste tot articolul »

8. Polițiștii din penitenciare intră azi în grevă. Sunt nemulțumiți de reforma pensiilor speciale

Luna mai este luna protestelor. După dascăli, angajații din domeniul sanitar, cei din MAI și CFR, și polițiștii din penitenciare încep greva. Angajații au început cu o grevă de avertisment, de la ora 7, care s-a încheiat la ora 10. Este vorba despre agenții din sectorul operativ, adică polițiștii de la pază, escortare și supravegherea deținuților. Astfel, cei privați de libertate, care aveau azi termen la instanță, nu au fost eliberați. Excepție au făcut deținuții care merg în fața instanței pentru prelungirea mandatului sau liberare. La ora 8, cei cu regim deschis și semi-deschis erau, în mod normal, scoși la plimbare. Joi vor fi scoși după ora 10, când greva se va încheia. Angajații penitenciarelor din România spun că vor duce greva la un alt nivel din data de 7 iunie, blocând, în fiecare zi, câte un penitenciar.

Citeste tot articolul »

9. Un nou șir de cutremure în România. Cât de puternice au fost și unde au fost resimțite

Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a transmis că în dimineața zilei de miercuri, în România s-au produs trei cutremure.Citeste tot articolul »

10. Paradoxul prețului plafonat la gaze: gaze ieftine, facturi mari

Este o situație paradoxală pe piața gazelor. Clienții care vor să își schimbe contractele sau să le reînnoiască găsesc cu greu oferte sub plafon, chiar dacă pe bursă prețurile sunt cu un sfert mai mici decât cele din facturi. Furnizorii nu coboară prețul, deși ar avea de unde. O analiză arată că din cauza plafonului impus de stat clienții vor plăti anual și 900 de lei în plus la factură. 
Citeste tot articolul »

11. 4 iunie - Prima Lună Plină a verii: totul se va schimba

Acesta nu este doar începutul verii, ci și începutul unui nou capitol al vieții noastre. Ne învățăm lecțiile din trecut, ne eliberăm de tot ce a fost și facem un pas în față pentru a invita noul și frumosul în viața noastră. Prezentul poate fi unul minunat dacă ii permitem să fie și nu mai luptăm împotriva propriului destin.
Citeste tot articolul »

12. Andreea Bălan și George Burcea, acuzații dure unul la adresa celuilalt: „Îmi cresc singură fetiţele din toate punctele de vedere”

Andreea Bălan și George Burcea și-au adus acuzații dure, după ce actorul fiind plecat în Statele Unite ale Americii alături de Viviana Sposub a cerut o ordonanță președințială pentru a putea vorbi cu fiicele sale.
Citeste tot articolul »

13. David Popovici, pregătiri pentru admiterea la Facultate. Ce va studia

David Popovici a trecut peste emoțiile examenului de Bacalaureat, la care a obținut o medie foarte bună. Acum, tânărul campion se pregătește pentru următoarea etapă, admiterea la facultate.
Citeste tot articolul »

14. Trotinetele electrice ar putea fi interzise în București. Ce spune Primăria Capitalei

Primăria București intenționează să interzică trotinetele electrice prin oraș din cauza numărului tot mai mare de accidente. Viceprimarul Capitalei spune că este îngrijorat de situația actuală. După ce a întocmit un regulament mai aspru cu privire la utilizarea trotinetelor, se gândește deja să aplice aceeași regulă ca la Paris, interzicerea prin referendum.
Citeste tot articolul »

15. Greva profesorilor continuă. Nou eșec în negocieri: sindicatele au decis că nu vor semna niciun acord cu Iohannis

Sindicatele au hotărât, în urmă cu puțin timp, că nu vor semna niciun acord cu președintele Klaus Iohannis, dacă nu le sunt respectate cerințele. Drept urmare, greva profesorilor continuă. Și astăzi sunt proteste în țară. Sindicaliștii au transmis că greva va continua până când vor primi majorarea salarială de 25% pe care au cerut-o, nu prime sau vouchere, așa cum le-au oferit aleșii. Între timp, liderii coaliției de guvernare au fost chemați la consultări, la Palatul Cotroceni, pentru a găsi soluții în ceea ce privește criza din Educație. 

Citeste tot articolul »

16. Horoscopul lunii Iunie 2023: Află ce îți rezervă astrele în această lună!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această lună!
Citeste tot articolul »

17. Păstorel Teodoreanu, o figură legendară. Cum a reușit să îl enerveze pe Nicolae Iorga

Păstorel Teodoreanu, pe numele său real, Alexandru Osvald Teodoreanu, a fost un poet, scriitor, avocat, publicist, epigramist, gastronom și iubitor de vinuri român. De asemenea, aceasta a fost și un membru de seamă al boemei ieșene și bucureștene, care s-a făcut remarcat în literatura română prin epigramele. Acesta s-a născut la Dorohoi pe 30 iulie 1894 și a decedat pe17 martie 1964 în București.


Citeste tot articolul »

18. Avertizare ANM! Cod roșu de ploi și vijelii. Cod portocaliu și galben de vreme rea pentru mai multe zone din România

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod roșu de ploi și vijelii. De asemenea, un alt cod portocaliu și cod galben de vreme rea a fost emis pentru mai multe zone din țară.Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9715 RON
-0.00080
USD
USD: 4.5614 RON
0.00310
GBP
GBP: 5.8088 RON
0.01240
HUF
HUF: 1.2606 RON
0.00220
BGN
BGN: 2.5419 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1628 RON
0.00210
Convertor valutar

Rezultat: ---