Social

4 iunie - Prima Lună Plină a verii: totul se va schimba

schedule 31 mai 2023, 11:35

4 iunie - Prima Lună Plină a verii: totul se va schimba
Foto: Shutterstock

Acesta nu este doar începutul verii, ci și începutul unui nou capitol al vieții noastre. Ne învățăm lecțiile din trecut, ne eliberăm de tot ce a fost și facem un pas în față pentru a invita noul și frumosul în viața noastră. Prezentul poate fi unul minunat dacă ii permitem să fie și nu mai luptăm împotriva propriului destin.

Cosmosul ne trimite semnale importante pe care ar trebui să le auzim. Imediat ce intrăm în prima lună a verii avem parte de o Lună Plină incredibil de puternică ce ne ghidează către începuturi incredibile. Acum este momentul tranziției importante. Universul ne aduce binecuvântare și eliberare de tot răul și de trecut pentru a putea să dăm pagina și să începem un nou capitol al vieții noastre.

Totul se va schimba. Destinul nu mai poate fi amânat

Nici nu intrăm bine în vară... și Cosmosul ne arată că deja are planuri mărețe pentru noi. Pe 4 iunie, la ora 6:42 a României, pe cerul colorat și cald al verii va răsări prima Lună Plină a acestui anotimp minunat.

Această Lună Plină are loc în zodia Săgetător, conectându-ne la puterea Universului și la adevărul suprem. Luna Plină marchează punctul culminant al ciclului lunar, invitându-ne să sărbătorim înflorirea semințelor plantate în timpul Lunii Noi.

Suntem încurajați să încetinim din această fugă a noastră prin viață și să reflectăm asupra creșterii și a progresului nostru în ultima perioadă. Acesta nu este doar începutul verii, ci și începutul unui nou capitol al vieții noastre. Ne învățăm lecțiile din trecut, ne eliberăm de tot ce a fost și facem un pas în față pentru a invita noul și frumosul în viața noastră. Prezentul poate fi unul minunat dacă ii permitem să fie și nu mai luptăm împotriva propriului destin.

Luna Plină în Săgetător: ce înseamnă pentru noi?

Această Lună Plină în Săgetător este precum un foc ceremonial - ardem tot ce a fost și renaștem din propria cenușă. Universul ne luminează calea și ne ajută să găsim noi moduri de a ne descoperi pe noi înșine și de a ne bucura de tot ce se întâmplă în jurul nostru. De asemenea, Cosmosul ne invită să ne bazăm pe noi înșine, să ne ascultăm intuiția și să ne concentrăm asupra obiectivelor, visurilor și ambițiilor noastre, rămânând în același timp deschiși la nou. Suntem îndrumați de către divinitate pe cel mai frumos drum de până acum.

Luna Plină formează un trigon cu Chiron în Berbec, deschizând astfel ușa către vindecarea profundă și transformare. Acesta este un moment în care avem posibilitatea de a ne elibera de vechile răni și de a îmbrățișa noile începuturi pe măsură ce activăm puterea noastră interioară și mergem mai departe cu viețile noastre. Emoțiile pot fi și ele intensificate în următoarea perioadă deoarece suntem invitați să ne confruntăm cu fricile noastre și să ne eliberăm de toate gândurile negative sau de comportamentele nepotrivite ce nu ne permit să fim noi înșine.

Îmbrățișăm energia incredibilă a Săgetătorului

Săgetătorul, aventurierul zodiacului, întruchipează explorarea, creșterea și transformarea. Condus de Jupiter, planeta abundenței și a înțelepciunii, acest semn de foc ne încurajează să ne extindem orizonturile și să ne depășim limitele pentru a îmbrățișa posibilitățile vaste pe care destinul ni le pregătește. Luna Plină în Săgetător amplifică toată această energie incredibilă, inspirându-ne cu mult curaj și entuziasm pentru a începe noi aventuri și a ne urmări cele mai minunate visuri.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9746 RON
0.00020
USD
USD: 4.5756 RON
0.00210
GBP
GBP: 5.8203 RON
-0.00560
HUF
HUF: 1.2905 RON
-0.00250
BGN
BGN: 2.5434 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0327 RON
0.00430
Convertor valutar

Rezultat: ---