Speciale

Retrospectiva zilei 29 iunie 2023

schedule 30 iun. 2023, 01:19

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 29 iunie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Cătălin Bordea, părăsit de soție. Voia să se se despartă de el dinainte să plece la America Express: „A fost inclusiv la psiholog”

Cătălin Bordea nu trece printr-o perioadă prea bună, după ce a fost părăsit de soție. Livia voia să facă lucrul acesta dinainte ca el să plece la America Express. Iată ce a zis un apropiat de-ai lor despre situație!
Citeste tot articolul »

2. Presupuse rămăşiţe umane, descoperite în epava submersibilului Titan: „Ne asigurăm că o astfel de tragedie nu se va mai repeta niciodată”

„Presupuse rămăşiţe umane” au fost descoperite printre resturile submersibilului turistic dispărut în Atlantic, în apropierea epavei Titanicului, a anunţat miercuri Paza de Coastă americană într-un comunicat. Acestea urmează să fie analizate pentru a determina cauza tragediei. 

Citeste tot articolul »

3. Guvernul a decis: trei luni cu reduceri de preț la alimentele de bază. De la ce dată se ieftinesc cele 14 produse

E oficial! Guvernul a decis plafonarea adaosului comercial, care ar urma să aducă prețuri mai mici pentru 14 alimente de bază, timp de trei luni. De la ce dată vom observa la raft reducerile de preț? 
Citeste tot articolul »

4. Ilinca Vandici, în plin proces de divorț cu Andrei Neacșu. Mesajul puternic transmis de prezentatoare: „Trăiește in prezent”

În plin proces de divorț cu Andrei Neacșu, Ilinca Vandici a transmis un mesaj puternic pe Instagram care le-a atras imediat atenția fanilor. Aceștia au încurajat-o în secțiunea de comentarii. Iată ce a transmis!
Citeste tot articolul »

5. Madonna, la terapie intensivă. Artista și-a anulat turneul din America de Nord și Europa

Madonna, în vâstă de 64 de ani, se află la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene grave, a anunțat impresarul său, Guy Oseary. Starul pop și-a amânat turneul din America de Nord și Europa cu ocazia împlinirii a patru decenii de carieră. 

Citeste tot articolul »

6. Cât costă un sejur all-inclusive pe litoralul românesc. Ce beneficii au clienții

Vacanțe all-inclusive nu sunt numai în Turcia, Bulgaria și Grecia, ci și în România, pe litoral. În Eforie, Olimp sau Neptun sunt zeci de hoteluri care oferă pachete complete turiștilor. Iată cât plătesc românii pentru un astfel de sejur și ce beneficii au. 
Citeste tot articolul »

7. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, patru ani de căsnicie. Cum este relația lor, de fapt: „Automat am renunțat la...”

Cum se înțeleg, de fapt, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea după patru ani de căsnicie. La ce au renunțat și ce au pus mereu pe primu loc cei doi soți!
Citeste tot articolul »

8. Sfântul Petru și Pavel. Tradiții și obiceiuri în această zi. În jur de 500.000 de români își sărbătoresc ziua onomastică

În data de 29 iunie, Biserica Ortodoxă îi sărbătorește pe Sfinții Petru și Pavel, aceștia fiind considerați și cei mai cunoscuți Apostoli ai lui Iisus Hristos. Românii țin cont de mai multe obiceiuri și tradiții cu ocazia acestei sărbători, iar mii de persoane își sărbătoresc și ziua onomastică.

Citeste tot articolul »

9. Monica Tatoiu, despre subiectele de la BAC: „Slavici, Rebreanu, Creangă. Niște idioți”

Monica Tatoiu și-a dat cu părerea și ea despre subiectele de anul acesta, de la Bacalaureat și nu a fost deloc încântată. Ce a avut de zis despre marii noștri scriitori!
Citeste tot articolul »

10. Magazinele duty-free de pe Aeroportul Otopeni se închid. Anunțul făcut de CNAB

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a anunțat că începând din data de 1 iulie 2023, magazinele de tip duty-free din Aeroportul Internațional "Henri Coandă" din Otopeni își suspendă activitatea comercială.
Citeste tot articolul »

11. Ce face Mădălina Crețan în fiecare seară după moartea lui Nosfe: „O să zică lumea că sunt nebună”

Mădălina Crețan a acceptat invitația Corneliei Ionescu de a purta o discuție cu aceasta, în cadrul emisiunii pe care aceasta o moderează online. Soția regretatului Nosfe a vorbit despre cum este viața sa în absența artistului, despre ceea ce face în fiecare seara înainte să adoarmă, dar și despre multe alte aspecte care i-au emoționat pe fani până la lacrimi.

Citeste tot articolul »

12. Sebastian Dobrincu, probleme serioase după ce s-a întors de la Survivor: „Nu pot să ies singur pe stradă”

Sebastian Dobrincu are câteva probleme serioase de când s-a întors din cadrul competiției Survivor România, din cauza cărora nu mai poate ieși de unul singur pe stradă. Iată ce a povestit partenerul de viață al Ioanei Ignat!
Citeste tot articolul »

13. Ligia Deca, despre apariția subiectelor de BAC pe internet: „Fotografiile au fost realizate cu camere microscopice situate, eventual, în nasture”

Mai multe fotografii cu subiectele de la examenele de Bacalaureat au apărut pe internet chiar în momentul desfășurării examenului. După această situație, ministrul Educației, Ligia Deca, a declarat că acestea au fost făcute "cu camere microscopice situate, eventual, în nasture".

Citeste tot articolul »

14. Nelu Cortea, primele declarații după ce s-a aflat că Livia și Cătălin Bordea divorțează: „N-am vorbit de o săptămână”

Nelu Cortea a dat primele declarații despre divorțul Liviei și al lui Cătălin Bordea, după ce vestea a zguduit lumea mondenă în urmă cu câteva ore. Ce spune fostul concurent de la America Express despre situația bunului său prieten!
Citeste tot articolul »

15. Parlamentul Ungariei a amânat din nou votul pentru validarea aderării Suediei la NATO

Comisia Camerei Deputaților din Parlamentul Ungariei a respins propunerea de a programa pentru săptămâna viitoare un vot cu privire la validarea aderării Suediei la NATO, a declarat un deputat al partidului de opoziție Coaliția Democrată.



Citeste tot articolul »

16. 40 de pompieri și 8 autospeciale din România sunt trimise în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor

România a trimis 40 de pompieri și 8 autospeciale ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în Grecia pentru a da o mână de ajutor în gestionarea incendiilor.

Citeste tot articolul »

17. Primăria Capitalei vrea să achiziționeze 250 de tramvaie noi. Valoarea investiției depășește 830 de milioane de euro

Consiliul General al Municipiului București a votat pentru ca Primăria Capitalei să procure 250 de tramvaie noi în București. Potrivit studiului de oportunitate, valoarea investiției se ridică în jur de 836 milioane euro fără TVA.
Citeste tot articolul »

18. Iohannis, după întâlnirea cu șeful NATO: „Ucraina și Georgia vor deveni aliați NATO”

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că în urma unei întâlniri cu secretarul general al NATO, Ucraina și Georgia vor deveni parte din Alianță.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---