Showbiz

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, patru ani de căsnicie. Cum este relația lor, de fapt: „Automat am renunțat la...”

schedule 29 iun. 2023, 10:09

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, patru ani de căsnicie. Cum este relația lor, de fapt: „Automat am renunțat la...”
Sursa foto: Instagram Adelina Pestritu

Cum se înțeleg, de fapt, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea după patru ani de căsnicie. La ce au renunțat și ce au pus mereu pe primu loc cei doi soți!

Adelina Pestrițu, patru ani de căsnicie cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea vor aniversa pe data 20 iulie 2023, patru ani căsnicie. Cei doi soți au împreună și o fiică pe nume Zenaida Maria în vârstă de cinci pe care o o iubesc la nebunie și care le-a schimbat total viața. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, bruneta a povestit că odată cu venirea pe lume a copilului totul sa schimbat, iar ei au renunțat chiar și la programul lor și s-au concentrat pe viața de familie. Odată cu trecerea timpului, relația lor a trecut la un alt nivel, ambii devenind mult mai responsabili și maturi. Toate aceste schimbări au fost o bucurie pentru ei, mai ales că și-au dorit să devină părinți mai tare decât orice ope lume.

„A existat o reconfigurare a priorităților în momentul în care a venit copilul în viața noastră și totul s-a schimbat. Automat am renunțat la programul nostru liber și ne-am concentrat mai mult pe viața de familie. Relația noastră a trecut la un alt nivel, s-a consolidat și îndrăgosteala de la început s-a transformat în iubire responsabilă. E cu adevărat un salt de la rutina de cuplu la început de relație la una plină de responsabilități. Dar depinde cum alegi să privești lucrurile. Noi am îmbrățișat toate aceste schimbări cu bucurie și ni le-am asumat cu maturitate”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru viva.ro.

Având în vedere că Adelina Pestrițu este mereu în centrul atenției pe oriunde ar merge, iar oamenii stau mereu cu ochii pe ea, mulți ar fi zis că le va afecta relația, dar nu a fost deloc așa. Virgil Șteblea a știut, încă de la începutul relației lor, ce anume îl așteaptă și s-a acomodat ușor, ușor cu toată atenția care era asupra lor. Cel mai mult a apreciat la el faptul că nu i-a zis niciodată să nu mai posteze lucruri despre familia lor în mediul online, ci a lăsat-o să își facă treaba așa cum a știut ea mai bine.



Adelina Pestrițu i-a explicat acestuia că, în mometul în care cineva este expus, în mod clar nu i se întâmplă numai lucruri bune, ci ar trebui să fie pregătit pentru orice. Astfel, pe Virgil Șteblea nu a reușit să îl ia nimic prin surprindere, iar în cei patru ani de căsnicie a trecut prin tot felul de situații fie ele bune sau mai puțin bune alături de partenera lui de viață. Fiind mult mai puternic decât Adelian Pestrițu, a reușit mereu să o încurajeze să meargă mai departe, când nu mergeau lucrurile în favoarea sa.

„A trecut prin toate! Știa oarecum la ce să se aștepte, pentru că am discutat mult și nimic din ce a venit după nu l-a surprins. Când ești expus, nu se întâmplă numai lucruri bune. Uneori ai parte de nedreptăți și răutăți din partea celor care nu te cunosc, etichete menite să te supere. Iar acestea se răsfrâng și asupra familiei tale, din păcate. El e mai puternic decât mine. Și de cele mai multe ori el mă încurajează să merg mai departe. Dacă au fost decizii importante de luat, le-am luat după ce am analizat împreună în detaliu situația”, a mai zis vedeta, pentru sursa citată.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---