Speciale

Retrospectiva zilei 05 mai 2023

schedule 06 mai 2023, 01:20

Retrospectiva zilei 05 mai 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 05 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Un alt atac armat în Serbia! Opt persoane au murit, iar 13 au fost rănite. Cine este autorul masacrului

Un al doilea atac armat zguduie Serbia! Cel puțin 8 persoane au decedat, iar alte 13 persoane, dintre care 7 se află în stare gravă, în urma unui nou atac armat în Serbia. Tragedia vine la doar o zi de la masacrul de la o școală din Belgrad, unde un elev de clasa a 7-a a intrat cu o armă în școală și a omorât mai mulți copii și maturi.
Citeste tot articolul »

2. Prognoza meteo ANM pentru 8 mai - 5 iunie: nou val de frig cu ploi și vânt intens

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza pentru următoarele două săptămâni, perioada 8 mai - 5 iunie, iar veștile nu sunt prea bune, căci vremea caldă se lasă în continuare așteptată. Temperaturile vor fi ușor mai scăzute comparativ cu cele normale sau normale, apoi se va încălzi. În prima săptămâna din iunie, va ploua mult în partea de sud a țării. 

Citeste tot articolul »

3. Legume otrăvite, vândute de fermieri din Buzău, ajunse din solarii în magazine. Efectele asupra consumatorilor pot fi grave

Câțiva fermieri din Buzău, anchetați acum de polițiști, au vândut legume otrăvite. Au folosit chimicale interzise ca să forțeze roșiile, castraveții și ardeii să se coacă mai repede. Anchetatorii au dus la interogatoriu și un distribuitor de substanțe ilegale, pentru a afla cui a mai vândut otrăvurile. Surse din investigație spun că legumele au ajuns în magazine, dar autoritățile de control neagă acest fapt. Ce efecte sunt asupra celor care le consumă?
Citeste tot articolul »

4. Autostrada Sebeș - Turda o ia, din nou, la vale. Pământul s-a surpat în apropiere de Alba Iulia

Autostrada Sebeş - Turda o ia la vale din nou. Pământul s-a surpat iarăși, în apropiere de Alba Iulia, la trei luni după ce, la câțiva metri distanță, a fost o altă alunecare de teren. 

Citeste tot articolul »

5. Cătălin Scărlătescu, despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi la cuțite și despre nuntă: „Dacă nu își dedică un pic de viață copilului…”

Cătălin Scărlătescu a dat câteva declarații despre prietena și colega sa de la Chefi la cuțite, Gina Pistol, care în urmă cu ceva timp a declarat faptul că se retrage din televiziune și care acum face ultimele pregătiri pentru nuntă. Îndrăgitul chef crede că este normal cum procedează și chiar a zis ce ar face și el, dacă s-ar afla în situația iubitei lui Smiley.
Citeste tot articolul »

6. Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității. Ce se întâmplă cu ceilalți inculpați în dosar

Lidia Buble a fost condamnată definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti (CAB), la un an închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT. Cântăreața a mituit doi polițiști de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest. Și unul dintre oamenii legii implicați a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. 

Citeste tot articolul »

7. Adrian Minune a primit o nouă șansă la viață. Manelistul s-a operat în Turcia: „Era să dau colțul pe bune”

Adrian Minune consideră că a primit o nouă șansă la viață, după ce în urmă cu șase luni și-a văzut moartea cu ochii. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală complicată, de pe urma căreia credea că nu mai scapă, iar recent a dat o serie de declarații despre acest moment greu din viața sa.
Citeste tot articolul »

8. Chef Cătălin Scărlătescu, despre cum sunt păcăliți românii la restaurantele de lux: „Vezi ambalajele de acolo și o să te convingi”

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit un secret din zona în care activează. Mai exact, chef-ul a mărturisit că mulți patroni de restaurante își păcălesc clienții și că există o mare diferență între preparatul scris pe meniu și mâncarea din farfurie.

Citeste tot articolul »

9. Bătaie între un delegat rus și unul ucrainean la reuniunea de la Ankara. „Ia-ți labele de pe steagul nostru, gunoi rusesc!”

Pumni și palme s-au împărțit în timpul unei reuniuni a națiunilor la Ankara. Un delegat ucrainean i-a dat un pumn în față unui delegat rus, după ce acesta a smuls steagul ucrainean pentru că apărea pe fundalul unui interviu video cu el.
Citeste tot articolul »

10. Andreea Bălan, despre banii făcuți din muzică. Artista a reușit să strângă o sumă uriașă

Andreea Bălan face bani mulți din muzică, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Cu toate acestea, până la momentul de față, nimeni nu a știut exact cât de mare este suma pe care a reușit să o strângă în anii săi de carieră. Invitată în cadrul podcast-ului moderat de Jorge, vedeta a dat cărțile pe față. Iată ce discuție a purtat cu fostul concurent de la Survivor România!

Citeste tot articolul »

11. Deea Maxer, mesaj subtil pentru fostul soț. Vedeta nu poate trece peste divorț: „Alege oamenii care...”

Deea Maxer a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale pentru care urmăritorii ei nu au avut nevoie de foarte multe explicații, fiind clar pentru fiecare cui îi era acesta adresat. Unii sunt de părere că încă nu a reușit să treacă peste divorțul de Dinu Maxer, în timp ce alții îi înțeleg pe deplin durerea.
Citeste tot articolul »

12. Obținerea buletinului de identitate. De ce documente ai nevoie pentru schimbarea sau obținerea cărții de identitate

Buletinul de identitate poate fi schimbat doar în anumite condiții. Cetățenii români trebuie să știe de ce documente au nevoie pentru a obține un nou act de identitate.
Citeste tot articolul »

13. Dorian Popa nu se uită la bani. Cât a scos din buzunar pentru piscina din curtea casei sale: „Muncă tată”

Dorian Popa nu se uită deloc la bani, când vine vorba de mofturile sale. Vara aceasta, își dorește ca piscina din curtea casei sale să fie pusă la punct și să se bucure din plin de ea, motiv pentru care a scos din buzunar o sumă uriașă. Iată cât a plătit pentru ca totul să fie după bunul plac!
Citeste tot articolul »

14. Carina și Andreea, scandal în platoul „Bravo, ai stil!”. Ce acuzații și-au adus una celeilalte

Carina și Andreea, două dintre concurentele emisiunii „Bravo, ai stil!”, s-au certat ca la ușa cortului în platoul emisiunii de la Kanal D2. Acestea nu se au la suflet și și-au adus acuzații dure, imediat după ce au început discuția. Iată ce s-a întâmplat!
Citeste tot articolul »

15. Motorina a atins cel mai scăzut preț din ultimele 17 luni. Cât costă astăzi litrul de motorină

Prețurile carburanților din România se află într-o continuă scădere. Motorina a surprins din nou. Aceasta a ajuns la cel mai scăzut preț din ultimele 17 luni. La unele stații de alimentare, prețul carburanților a ajuns sub 6,5 lei, după ce două companii au decis să reducă prețurile pentru a doua zi la rând.
Citeste tot articolul »

16. Horoscop în luna Mai 2023. Cele mai norocoase zodii la bani din această lună

Luna Mai, ultima lună din această primăvară aduce noroc la bani pentru câteva zodii din horoscop. Se pare că acestea sunt cele mai norocoase și vor avea ocazia să facă schimbări sau să investească într-un plan de viitor. Vezi dacă te numeri și tu printre aceste zodii norocoase financiar și descoperă care sunt previziunile astrale pentru acești nativi.

Citeste tot articolul »

17. Restricții de circulație în Capitală. Ce evenimente vor avea loc în București

Brigada Rutieră a anunțat că în perioada ce urmează vor avea loc mai multe evenimente în Bucureşti, iar traficul rutier va fi restricționat în anumite zone.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---