Externe

Un alt atac armat în Serbia! Opt persoane au murit, iar 13 au fost rănite. Cine este autorul masacrului

schedule 05 mai 2023, 09:11

Un alt atac armat în Serbia! Opt persoane au murit, iar 13 au fost rănite. Cine este autorul masacrului
ToskanaINC/Shutterstock

Un al doilea atac armat zguduie Serbia! Cel puțin 8 persoane au decedat, iar alte 13 persoane, dintre care 7 se află în stare gravă, în urma unui nou atac armat în Serbia. Tragedia vine la doar o zi de la masacrul de la o școală din Belgrad, unde un elev de clasa a 7-a a intrat cu o armă în școală și a omorât mai mulți copii și maturi.

Un al doilea atac armat în Serbia. Atacatorul a omorât cel puțin 8 persoane

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a comis un al doilea atac armat în Serbia. Acesta a împușcat mortal 8 persoane și a rănit alte 13, dintre care 7 sunt în stare critică. Serbia este îndurerată și se află deja la al doilea atac armat la distanță de doar o zi după tragedia care s-a petrecut într-o școală din Belgrad.

Autoritățile au înconjurat zona unde se presupune că atacatorul s-ar ascunde. Tragedia a avut loc joi seara, lângă capitala Serbiei. Băiatul a tras focuri de armă în mai multe sate din jurul Mladenovac, mai întâi în satul Dubona, apoi în Malo Orašje și apoi în Šepšin. 

Potrivit presei locale, tatăl atacatorului face parte din forțele militare. Poliția din Serbia a emis un mandat de arestare, iar toți oamenii legii se află pe urmele atacatorului, mai ales o unitate antiteroristă. 

"Făptașul a fugit, iar toate patrulele disponibile au fost trimise în direcția Mladenovac și Mali Požarevac", spun autoritățile. 

Tragedia dintr-o școală din Belgrad. Cel puțin 8 elevi au decedat

Pentru arestarea băiatului sunt folosite și elicoptere, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne al Serbiei. În ceea ce privește numărul de arme de foc deținute de civili, Serbia este a treia țară din lume.

Tragedia vine la doar o zi de tragicul atac armat săvârșit de un băiat de 13 ani, elev în clasa a VII-a dintr-o școală din Belgrad, care împușcat mai mulți colegi de clasă. În urma acestuia, cel puțin opt copii au murit, dar și a un paznic al școlii.

Până săptămâna aceasta, în Serbia erau destul de rare astfel de cazuri, chiar dacă rata persoanelor care dețin arme este ridicată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---