Speciale

Retrospectiva zilei 01 iunie 2023

schedule 02 iun. 2023, 01:20

Youtube 9news
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 01 iunie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Jador s-a împăcat cu fosta lui iubită. Hoder este aleasa inimii sale: „Îmi umple inima de fericire”

Jador este în culmea fericiri. Îndrăgistul cântăreț de manele s-a împăcat cu fosta lui iubită, Hoder, dar nu a putut păstra bucuria doar pentru el, ci le-a vorbit și fanilor despre acest aspect. Iată ce a postat pe Instagram și de a declarat în timpul unui interviu.
Citeste tot articolul »

2. De ce a plâns Gina Pistol la nuntă. Soția lui Smiley și-a deschis inima în fața fanilor: „Ca-n telenovele”

Ziua nunții oricărei femei este una care ar trebui să îi aducă în suflet numai fericire, dar cu toate acestea, multe doamne și domnișoare încep să plângă în ziua marelui eveniment, iar acest lucru a fost valabil și în cazul Ginei Pistol. Iată de ce a plâns soția lui Smiley, la cununia religioasă!

Citeste tot articolul »

3. Summit european în Republica Moldova. În jur de 50 de lideri europeni vor participa la evenimentul istoric

Zi importantă pentru Republica Moldova. Țara vecină va găzdui joi unul dintre cele mai importante evenimente din istoria sa. În jur de 50 de lideri europeni se vor reuni pentru al doilea summit al Comunităţii Politice Europene, un for de discuţii care a fost creat anul trecut după declanșarea războiului din Ucraina.
Citeste tot articolul »

4. Florin Salam, despre problemele sale de sănătate. Cum se simte manelistul: „Sunt iubit de Dumnezeu”

Florin Salam a transmis un mesaj legat de starea lui de sănătatea și de activitatea sa din ultima vreme, pe rețelele sociale. Care este starea lui de sănătate și de ce și-a anulat, de fapt, două dintre concertele pe care ar fi trebuit să le aibă în viitorul apropiat!

Citeste tot articolul »

5. NATO va proteja cerul Republicii Moldova pe parcursul summitului european

Zi mare pentru Moldova. În jur de 50 de lideri europeni se vor reuni joi, 1 iunie, în Republica Moldova, pentru a participa la un eveniment istoric, summitul Comunității Politice Europene de la Bulboaca. Spaţiul aerian al Moldovei va fi apărat de NATO pe durata evenimentului.
Citeste tot articolul »

6. ANM: Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe județe din țară. Zonele vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis joi o avertizare Cod galben de furtuni, ploi torenţiale, grindină şi vijelii pentru mai multe judeţe din România.
Citeste tot articolul »

7. Gabriela Cristea, acuzată că a fost în stare de ebrietate la TV. Care a fost reacția soțului ei: „Își găsea cu mare dificultate cuvintele”

Gabriela Cristea a fost acuzată că a apărut în stare de ebrietate pe micile ecrane, iar imediat după aceea, partenerul ei de viață și mama vitregă i-au sărit în apărare. Ce a declarat Tavi Clonda și care este părerea lui despre acuzațiile care i se aduc mamei copiilor lui!

Citeste tot articolul »

8. Ședință de Guvern pentru aprobarea OUG privind majorarea salariilor din Educație. Sindicatele, chemate la o nouă rundă de negocieri la Palatul Victoria

Guvernul se reuneşte, joi, într-o şedinţă pe care premierul Nicolae Ciucă a numit-o extraordinară, pentru a aproba OUG privind majorarea salariilor din Educație, acțiune care ar trebui să detensioneze situația din sistemul de învățământ. De asemenea, sindicatele au fost chemate din nou la negocieri la Palatul Victoria. Până acum, dascălii nu au acceptat Ordonanța de Urgență.
Citeste tot articolul »

9. Dinu Maxer își dorește o relație stabilă. Cum arată partenera perfectă: „Mă bucur de statutul de bărbat singur”

Chiar dacă, momentan, Dinu Maxer se bucură din plin de statutul de bărbat singur, acesta nu neagă faptul că își dorește o relație stabilă. Acesta a mai mărturisit și cum arată partenera ideală pentru el și ce are de gând să facă în viitorul apropiat. Iată ce a povestit fostul soț al Deei Maxer!

Citeste tot articolul »

10. Cum arată OUG pentru majorările de salarii din Educație. DOCUMENT

Guvernul României a publicat, miercuri seara, proiectul de Ordonanță de Urgență (OUG) pentru majorările de salarii din Educație. La scurt timp după consultările cu sindicaliștii - care au respins oferta - coaliția de guvernare a făcut „un apel la responsabilitate către toate cadrele didactice și întreg personalul care contribuie la buna funcționare a sistemului educațional”. 
Citeste tot articolul »

11. Numărul maxim de persoane care pot fi înscrise la aceeași adresă de domiciliu. Iohannis a promulgat noua lege

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege prin care modifică ordonanţa de urgenţă 97/2005 cu privire la evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

Citeste tot articolul »

12. Irina Rimes se vede din nou mireasă. Care sunt planurile artistei de viitor: „Nu exclud o sarcină”

Irina Rimes, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat, a dezvăluit care sunt planurile de viitor pe care le are alături de partenerul ei de viață, David Goldcher. Cântăreața nu exclude nici măcar ideea de a se căsători din nou, dar nici pe cea de a rămâne gravidă. Iată ce a mai zis!
Citeste tot articolul »

13. Meniul pregătit pentru liderii europeni la summitul din Moldova. Vor fi primiți cu Babă Neagră sau colțunași din dovleac murat

Republica Moldova găzduieşte joi un eveniment fără precedent în istoria sa: aproape 50 de lideri din Europa se reunesc în aici pentru al doilea summit al Comunităţii Politice Europene, un for de discuţii creat anul trecut după ce Rusiei a început războiul în Ucraina. Oficialii vor avea parte și de un meniu pe măsură, în care vor fi servite preparate tradiționale moldovenești, pregătite după rețete reinterpretate. Câteva dintre felurile de mâncare servite liderilor europeni sunt colțunași din dovleac murat, mușchiuleț de miel în stil moldovenesc sau Babă Neagră. 

Citeste tot articolul »

14. Ce lecție de viață a învățat Vica Blochina de la fiul ei: „Mă stresez foarte mult”

Vica Blochina își iubește fiul la nebunie, iar ea l-a crescut singură până la vârsta de 14 ani, iar în tot acest timp a învățat pe lângă altele și o lecție foarte importantă de la acesta. Iată ce a povestit fosta amantă a lui Victor Pițurcă!
Citeste tot articolul »

15. Aglomerație pe drumurile spre munte sau mare, în minivacanța de 1 Iunie. Rute alternative pentru turiștii care vor să evite cozile kilometrice

În minivacanța de 1 iunie și Rusalii, drumurile spre stațiunile de la mare și de la munte se vor aglomera cu turiști, a transmis Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratului General al Poliţiei Române. De asemenea, Infotrafic pune la dispoziție rute alternative pentru a evita ambuteiajele.

Citeste tot articolul »

16. Zelenski participă la Summitul european din Republica Moldova. „Viitorul nostru este în UE. Ucraina este pregătită să adere la NATO”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns, joi, în Republica Moldova, acolo unde are loc summitul european. Liderul de la Kiev a declarat că Ucraina este gata să facă parte din alianța militară NATO și că așteaptă ca UE să fie pregătit pentru a primi Ucraina în familia sa.
Citeste tot articolul »

17. Cu și despre scleroză multiplă — Conferința Națională APAN World MS Day 2023

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative din România (APAN) organizează cea de-a 7-a ediție a conferinței World MS Day — Cu și despre scleroza multiplă, la Iași, în perioada 2-4 iunie 2023. 
Citeste tot articolul »

18. Zăpadă de 4 metri pe Transfăgărășan. Lucrări de deszăpezire chiar în prima zi de vară. Când se deschide drumul

Reprezentanții DRDP Brașov au postat pe pagina lor de Facebook imagini spectaculoase cu straturile de zăpadă de pe Transfăgărășan chiar în prima zi de vară. Lucrările de deszăpezire sunt în toi, iar turiștii abia așteaptă să se deschidă drumul.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9715 RON
-0.00080
USD
USD: 4.5614 RON
0.00310
GBP
GBP: 5.8088 RON
0.01240
HUF
HUF: 1.2606 RON
0.00220
BGN
BGN: 2.5419 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1628 RON
0.00210
Convertor valutar

Rezultat: ---