Speciale

Retrospectiva zilei 27 martie 2023

schedule 28 mar. 2023, 01:25

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 27 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Nelu Cortea, mesaj după finala America Express. Ce le-a transmis adversarelor

Seara trecută, a avut loc marea finală a emisiunii America Express. Acest sezon nu a fost unul deloc ușor, pentru că „Drumur Aurului” i-a purtat pe concurenți prin cele mai periculoase orașe ale Americii Latine. După zece săptămâni grele de filmări, marii câștigători ai acestui sezon sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Citeste tot articolul »

2. Grevă în Germania. Transportul public va fi blocat. Ce nemulțumiri au germanii

Transportul public din Germania este blocat în prima zi din această săptămână, după ce două dintre cele mai mari sindicate din ţară au anunţat că intră în grevă. Protestul va afecta circulația autobuzelor, metroului, trenurilor, vapoarelor și a avioanelor.
Citeste tot articolul »

3. Rolul de părinte îi dă mari bătăi de cap Ginei Pistol: „Este greu să încerci să fii cea mai bună mamă”

Gina Pistol a fost mereu sinceră, când a venit vorba despre rolul de părinte, iar de curând a mai dat o serie de declarații în acest sens. Fosta prezentatoare nu a dorit să dea nimănui impresia că este ușor să aduci pe lume un copil și nici să îl crești, așa că a preferat ca femeile să știe exact ce le așteaptă, dacă aleg acest drum.
Citeste tot articolul »

4. Irina Fodor, primele declarații după terminarea celui de-al cincilea sezon America Express: „Felicitări din toată inima!”

Irina Fodor a transmis un mesaj foarte emoționant pentru concurenții ajunși în marea finală, la scurt timp după terminarea celui de-al cincilea sezon al emisiunii America Express. Emoțiile au fost la fel de mari și pentru ea, mai ales că a fost persoana pe umerii căreia a stat responsabilitatea de a le da vestea că au câștigat lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, timp în care ambii plângeau.

Citeste tot articolul »

5. Simulare BAC 2023. Ce subiect le-a picat elevilor claselor a XII-a la punctul 3

Zi grea pentru elevii claselor a XII-a din România. Aceștia au susținut luni dimineața prima probă scrisă de la simularea examenului de Bacalaureat 2023, la limba și literatura română. În acest an, elevii de la profilul uman au avut de scris la subiectul 3 despre caracterizarea unui personaj dintr-un basm cult, în timp ce elevii de la profil uman au scris despre relația dintre două personaje dintr-un basm cult studiat.




Citeste tot articolul »

6. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au pierdut marele premiu al emisiunii America Express, spre bucuria telespectatorilor care au fost de partea adversarilor lor, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Artistele au simțit și ele nevoia să transmită câteva cuvinte despre ultima ediție a celui de-al cincilea sezon. Iată ce au zis

Citeste tot articolul »

7. Președintele Consiliului European vine astăzi în România. Charles Michel și Klaus Iohannis vor avea declarații de presă comune

Președintele Consiliului European, Charles Michel, vine astăzi în România. Oficialul va fi primit de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, de către președintele Klaus Iohannis. Cei doi vor avea convorbiri oficiale și declarații de presă comune.
Citeste tot articolul »

8. Mii de cereri de despăgubiri în urma insolvenței Euroins. Cât vor avea de așteptat șoferii loviți în trafic de cei cu asigurare RCA Euroins până își vor primi banii

Românii cu asigurare RCA Euroins au depus mii de cereri de despăgubiri în urma insolvenței Euroins. Toate se îndreaptă către Fondul de Garantare, în speranța că vor primi banii pentru a-și repara mașinile, după ce au fost implicați într-un accident rutier. Cât timp vor avea de așteptat cei loviți în trafic de cei cu asigurări Euroins până își vor primi banii înapoi? Mult, căci Fondul nu a terminat de făcut plățile nici măcar în cazul falimentelor Carpatica și Astra, din urmă cu 7 ani.

Citeste tot articolul »

9. Klaus Iohannis, la Centenarul Constituției din 1923: „Constituția pe care o aniversăm astăzi rămâne expresia reușitei proiectului național”

Președintele României, Klaus Iohannis, a venit cu un mesaj cu ocazia împlinirii celor 100 de ani de la adoptarea Constituției din 1923. Șeful statului a spus că marcarea acestui Centenar este un bun prilej pentru a reaminti semnificațiile momentului constituțional din 1923.
Citeste tot articolul »

10. Drama neștiută a lui Cătălin Bordea. Câștigătorul America Express, mărturisiri emoționante

Cătălin Bordea are o poveste de viață impresionantă, iar de curând, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat, a vorbit despre drama vieții sale pe care nu o cunosc foarte mulți. Iată ce a povestit unul dintre câștigătorii celui de-al cincilea sezon al emisiunii America Express!

Citeste tot articolul »

11. Horoscopul dragostei 27 martie - 2 aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!
Citeste tot articolul »

12. Câte calorii au diferitele tipuri de lapte (vacă, oaie, capră)? Care este mai indicat pentru consum?

Laptele este adesea promovat în alimentația sănătoasă de zi cu zi, fiind un aliment pe care omul îl consumă încă din antichitate. Vă propunem să aflați în acest articol câte calorii au diferitele tipuri de lapte și cât de sănătos este să consumăm acest aliment.
Citeste tot articolul »

13. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc?

Deși în fiecare noapte visăm, puțini dintre noi își mai amintesc dimineața ce anume au visat. Sunt însă unele vise care ne zdruncină emoțional, din care ne trezim brusc sau pe care ni le amintimp a doua zi, având un anume impact asupra noastră.

Citeste tot articolul »

14. Ciolacu, despre introducerea Religiei ca materie la BAC: „Vorbim despre istoria religiilor, nu în sensul să fii habotnic”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a exprimat opinia legat de cererea cultelor religioase din România de a introduce religia ca materie opțională la examenul de Bacalaureat. Oficialul român susține că este vorba despre istoria religiilor ca materie de studiu şi nu religia într-un sens habotnic.
Citeste tot articolul »

15. Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar

Pentru anul școlar viitor sunt alocate 13.400 de locuri pentru clasa a IX-a, cu 3.400 mai mult comparativ cu anul 2022, conform unui proiect de Hotărâre de Guvern. În schimb, scade numărul de locuri pentru învățământul primar, dat fiind că numărul de elevi care solicită școlarizarea a scăzut. Motivul? Grupa mare a devenit obligatorie. 

Citeste tot articolul »

16. Viitorul retailului, dezbătut la EDC 2023: Retaileri de renume vor fi prezenți. Cum poți participa

Lista specialiștilor și retailerilor de renume care vor participa la European Digital Commerce(EDC), hosted by VTEX și Amazon Web Services, crește constant, oferindu-i și anul acesta evenimentului statutul de unul dintre cele mai importante din regiune pe zona de retail. Vă prezentăm mai jos noi jucători care vor urca pe scena EDC pe 4 mai, dar și cum vă puteți înscrie pentru a participa și a afla modul în care retailul evoluează.
Citeste tot articolul »

17. ASF și-a dat acordul! Asigurările RCA, plafonate la nivelul din februarie 2023

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și-a dat acordul! Preţurile asigurărilor RCA vor fi plafonate la preţurile de referinţă din 28 februarie 2023. Iniţial, proiectul prevedea plafonarea să se facă ţinând cont de preţul din martie 2023. Ce părere au experții?

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---