Speciale

Retrospectiva zilei 21 august 2023

schedule 22 aug. 2023, 01:23

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 21 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Urmează zile de foc. Va fi cod portocaliu de caniculă în Bucureşti şi alte 6 judeţe

Meteorologii avertizează că va fi o vară lungă și fierbinte. Dacă duminică a fost cod galben de caniculă în toată țara, luni, în sud și est, va fi cod portocaliu. Vor fi zile de foc, temperaturile apropiindu-se de 40 de grade Celsius în timpul zilei. Noaptea nu vor coborî sub 22 de grade Celsius. 
Citeste tot articolul »

2. Călătorie de coșmar pentru românii care voiau să se întoarcă în țară de la Londra, cu WizzAir. Au stat 4 ore în avion, apoi zborul a fost anulat și au decolat abia după 20 de ore

Pasagerii unei curse Londra-București, cu WizzAir, spun că au fost ținuți patru ore în avion cu motoarele pornite, apoi au fost anunțați că zborul a fost anulat. Au plecat 20 de ore mai târziu spre România cu același avion, care a decolat pe jumătate gol din cauza unei defecțiuni tehnice. 

Citeste tot articolul »

3. Turiștii se plâng de tarifele mari de pe litoral. Replica lui Mihai Trăistariu: „De aceea nu pot lăsa hotelierii prețurile jos”

În ultima vreme, turiștii se plâng de prețurile crescute de pe litoralul românesc, motiv pentru care Mihai Trăistariu nu s-a putut abține să nu lea replica. Iată ce a declarat artistul despre tarifele crescute!
Citeste tot articolul »

4. Cutremur puternic în Gorj, noaptea trecută. Oamenii au ieșit în stradă din cauza panicii. Ce intensitate a avut seismul

Un cutremur puternic s-a produs noaptea trecută în Gorj, a transmis Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Oamenii s-au panicat și au ieșit în stradă în miezul nopții.
Citeste tot articolul »

5. România produce tot mai puțin lapte: importăm masiv din afară. Fermierii se plâng că statul nu îi ajută: „Nu mi se pare normal”

De la an la an, România produce tot mai puțin lapte, unt și iaurt, motiv pentru care importăm masiv din afară, din țări precum Ungaria, Polonia sau Cehia. Specialiștii susțin că vacile străinilor dau mai mult lapte, iar fermierii primesc subvenții duble, ceea ce le permite să vândă marfa la un preț mai mic decât producătorii autohtoni. Iată ce spun fermierii români despre această situație. 

Citeste tot articolul »

6. Ministrul Justiției, după accidentul din 2 Mai: „Fără toleranță va fi statul român”. Șoferul era atât de drogat, încât polițiștii l-au interogat abia după 15 ore

Părinții celor doi tineri morți în accidentul din 2 Mai cer pedeapsa maximă pentru călăul copiilor lor și fac dezvăluiri cutremurătoare. Tatăl băiatului ucis nu l-a lăsat să plece cu mașina la mare pentru că i s-a făcut periculos, iar tatăl fetei a relatat că se pregătea să îi cumpere o mașină, însă acum i-a luat loc de veci. Tot el a spus că a aflat de tragedie de la pompe funebre, nu se la poliție. Șoferul care a luat două vieți era atât de drogat, încât oamenii legii l-au putut interoga abia după 15 ore. El a fost arestat pentru 30 de zile. Iată reacția ministrului Justiției, Alina Gorghiu, după accidentul de la malul mării. 

Citeste tot articolul »

7. Andra și Cătălin Măruță, sacrificii de dragul succesului. Mărturisirile prezentatorului: „Unii poate au primit de la părinți”

Andra și Cătălin Măruță au făcut mai multe sacrificii de dragul succesului, iar prezentatorul a vorbit despre acest aspect, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent. Iată ce a povestit!
Citeste tot articolul »

8. Circulația între stațiile de metrou Dimitrie Leonida și Berceni este întreruptă. Anunțul Metrorex

Circulația de pe Magistrala 2, între stațiile Dimitrie Leonida și Berceni este întreruptă luni dimineață, din cauza unei defecțiuni tehnice, anunță Metrorex.
Citeste tot articolul »

9. Daniela Crudu, primele declarații după botezul fiicei sale. Ce au spus părinții vedetei: „Au trecut emoțiile”

Ziua de ieri a fost una de sărbătoare pentru Daniela Crudu și pentru întreaga familie, pentru că a avut loc botezul fiicei vedetei. Ce a declarat fosta asistentă TV despre eveniment!

Citeste tot articolul »

10. Zodiac floral. Care este floarea aferentă fiecărei zodii

Astrologia este o practică străveche de urmărire a corpurilor cerești pentru a face predicții despre viața de zi cu zi în funcție de poziția acestora. Mulți oameni își urmează semnele zodicale, cred că există adevăr în stele, și se ghidează după horoscop în luarea deciziilor. Zodiacul este reprezentat prin stele și fiecare dintre aceste stele se aliniază și cu un anumit tip de floare.
Citeste tot articolul »

11. În ce constă dieta Mind? Este cel mai bun regim pentru creier

Poate că vă simțiți obosiți în fiecare zi și ați dori mai multă energie pentru a vă realiza munca și dorințele fără să simțiți că faceți toate acestea cu efort, poate că ați dori să învățați ușor în perioadele de sesiune sau înaintea unui examen, poate că pur și simplu vă dați seama că uitați unele lucruri din viața de zi cu zi și nu ați dori să se întâmple astfel. Indiferent care ar fi motivul, dieta MIND este recomandată tuturor adulților, fiind bazată pe studii riguroase și demonstrând îmbunătățirea funcțiilor cognitive după adoptarea acestui stil alimentar.

Citeste tot articolul »

12. Jador este din nou un bărbat singur. Primele declarații despre separarea de Hoder: „O decizie foarte dificilă”

Jador este din nou un bărbat singur, iar tristul anunț a fost făcut chiar de către artist, pe rețelele sociale. Iată ce a zis despre separarea de Hoder!
Citeste tot articolul »

13. Protest în fața sediului Poștei Române. Ce îi nemulțumește pe angajații companiei

Blocul Național Sindical (BNS) a anunțat că luni dimineață, în fața sediului Poștei Române are loc un protest.
Citeste tot articolul »

14. Andreea Antonescu, în culmea fericirii. Fiica ei s-a mutat în România: „Nu mai am niciun necaz”

Andreea Antonescu este mai fericită ca oricând, pentru că fiica sa a decis să se mute din America. Vedeta se bucură să aibă ambele fiice alături de ea și a făcut câteva declarații în acest sens.

Citeste tot articolul »

15. Gina Pistol, părere sinceră despre Delia și Inna. Ce a putut spune despre cele două artiste

Gina Pistol și-a dat cu părerea despre unele dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi din țară, Inna și Delia. Iată ce a zis, pe rețelele sociale, despre cântărețe!
Citeste tot articolul »

16. Simona Halep a ieșit din Top 1000 WTA. Pe ce loc se află acum

Simona Halep, care nu a mai jucat de un an, a ieșit din Top 1000 WTA, după ce a coborât în locuri în clasamentul WTA dat publicității luni. Pe ce loc se află acum jucătoarea de tenis?
Citeste tot articolul »

17. Un nou-născut mort a fost găsit într-o pungă, într-un hotel din Capitală. Polițiștii au identificat-o pe mama bebelușului

Un prunc mort a fost găsit într-o pungă, în camera unui hotel din Sectorul 5 al Capitalei. Cadavrul micuțului a fost găsit de angajata hotelului care se ocupa de curățenie.

Citeste tot articolul »

18. Dana Roba, despre reacția pe care a avut-o când s-a văzut mutilată. Ce sfat i-a dat medicul: „Dumnezeu nu m-a lăsat să cad în depresie”

Dana Roba a povestit cum a reacționat, când s-a văzut pentru prima dată în oglindă, după ce soțul ei a mutilat-o. Crede că doar Dumnezeu a fost cel care a ajutat-o să nu intre în depresie.
Citeste tot articolul »

19. Alertă West Nile în România. Trei persoane au murit în ultima săptămână

Alertă în România din cauza virusului West Nile, transmis prin înțepătura țânțarilor. În ultima săptămână, trei persoane au decedat. Specialiștii anunță că invazia țânțarilor este favorizată de temperaturile ridicate și valurile de căldură.
Citeste tot articolul »

20. Avertizare ANM! Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Localitățile vizate

Meteorologii au emis mai multe avertizări imediate de Cod galben de ploi, vijelii și grindină pentru mai multe localități din România.

Citeste tot articolul »

21. Top 3 zodii cu inimă de aur și suflet de copil

Sunt câteva zodii în horoscop care, în ciuda circumstanțelor de viață, au știu să își păstreze sufletul pur de copil și inocența aceea frumoasă a inimii care îi face să trăiască totul cu bucurie și recunoștință, ca pe un miracol.
Citeste tot articolul »

22. MAI trimite Corpul de Control la IPJ Constanța, după ce Vlad Pascu nu a fost testat de droguri, deși le avea în mașină, înainte de tragedia din 2 Mai

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat, luni, că a dispus un control complet, care să fie efectuat de Corpul de Control al ministrului, după accidentul rutier petrecut în localitatea 2 Mai, în urma căruia doi tineri, un băiat de 21 de ani și o fată de 20 de ani, au murit pe loc după ce Vlad Pascu, șofer de 19 ani, a intrat în plin în ei. 

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---