Speciale

Retrospectiva zilei 18 mai 2023

schedule 19 mai 2023, 01:23

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 18 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Verișorul lui Culiță Sterp s-a sinucis. Bărbatul suferea din dragoste: „A fost un băiat de milioane”

Vărul lui Culiță Sterp, Ioniță, a decis să își pună capăt zilelor, din cauza problemelor din dragoste cu care se confrunta în ultima vreme. Familia și prietenii sunt în stare de șoc și se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum.
Citeste tot articolul »

2. Ciclonul mediteranean care a devastat Italia se îndreaptă spre România

Opt oameni au murit și 13.000 au fost evacuați din calea ciclonului mediteranean, în Italia. Furtuna Minerva a lăsat localități întregi fără curent, iar drumurile și căile ferate au fost măturate de ape. 
Citeste tot articolul »

3. Promisiunile PSD-PNL curg înainte de rocadă: salarii de minimum 500 de euro pentru părinți și tinerii sub 26 de ani

Miercuri, cei trei șefi de partide au discutat despre un Guvern mai suplu, dar și despre cum vor fi împărțite funcțiile odată cu rotativa guvernamentală. Președintele Klaus Iohannis a transmis că nu se implică în negocieri, dar le-a cerut grupurilor politice „să se rotească” mai repede. Până când lucrurile se vor concretiza, însă, promisiunile PSD și PNL curg. Înainte de rocadă, au vorbit despre salarii de minimum 500 de euro pentru părinți și tinerii sub 26 de ani. 

Citeste tot articolul »

4. Ana Morodan, adevărul despre incidentul în care a fost implicată: „Sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni”

Ana Morodan a spus adevărul despre incidentul în care a fost implicată, în urmă cu câteva săptămâni, de pe urma căruia a avut de suferit și s-a ales cu trei dosare penale, fiind găsită conducând atât sub influența alcoolului, cât și a unor subtanțe interzise despre care a zis că le avea în sânge din cauza pastilelor pentru somn pe care le ia la recomndarea medicului.
Citeste tot articolul »

5. Angajații din Sănătate amenință cu proteste. Vor să strângă semnături pentru greva generală

Inspirați de protestele profesorilor, sindicatele din Educație începând greva generală pe 22 mai, angajații din Sănătate au anunțat declanșarea acțiunilor de protest. Primul pas este un miting pe 8 iunie, urmând ca până la 1 iulie să fie strânse semnături pentru declanșarea grevei generale. 

Citeste tot articolul »

6. Pedeapsă redusă pentru unul dintre patronii Colectiv: a beneficiat de prescrierea faptelor. Și ceilalți inculpați vor să scape mai ieftin

Curtea de Apel București a dispus miercuri reducerea pedepsei aplicate lui Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, de la 8 ani la 6 ani, în urma prescrierii faptelor pentru două infracțiuni. Și ceilalți inculpați vor să scape de condamnări. 
Citeste tot articolul »

7. ecomTEAM 2023: Allegro, Ecommerce Europe și alți speakeri de top vin la eveniment

Wall-street.ro organizează, pe 21 și 22 septembrie, evenimentul „ecomTEAM 2023 - Is your online shop ready to go global?”, ediție ce se va concentra pe extinderea la nivel internațional a magazinelor online românești, dar și pe dezvoltarea cât mai accelerată a acestora la nivel local. Președintele și cofondatorul Ecommerce Europe, Winjand Jongen, sau Filip Susfal, Business Development Specialist Allegro, sunt printre speakerii de top confirmați la ediția din acest an, ce se va desfășura la Qosmo Hotel din Brașov.

Citeste tot articolul »

8. Rux și Opulență, adevărul despre Sorina de la „Bravo, ai stil!”. A fost sau nu stilista fostei concurente

La câteva săptămâni distanță de la eliminarea Sorinei din competiția „Bravo, ai stil!”, Rux și Opulență a decis că a venit vremea sa clarifice situația legată de ea și de fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D2. A fost sau nu stilista ei!
Citeste tot articolul »

9. Irina Deaconescu, pregătiri pentru nuntă. Partenera lui Cristi Manea a probat rochia de mireasă: „Am foarte mari emoții”

Irina Deaconescu și Cristi Manea fac ultimele pregătiri pentru momentul în care vor păși împreună în fața altarului, iar influencerița a mers deja să probeze rochia de mireasă cu mari emoții în suflet. Ce le-a povestit fanilor de pe Instagram!
Citeste tot articolul »

10. Incidentul în care au fost implicați prințul Harry și Meghan, tras la indigo cu tragedia prințesei Diana. Reacția unui bodyguard: „Ar fi putut fi fatal”

Prințul Harry și Meghan Markle au fost la un pas de un accident catastrofal în New York, din cauza paparazzilor. De aceea despre incident mulți au spus că a fost tras la indigo cu tragedia în urma căreia prințesa Diana și-a pierdut viața. Chiar și primarul metropolei a condamnat comportamentul paparazzilor. 
Citeste tot articolul »

11. Tragic accident în Gorj. O tânără a murit după ce a fost călcată de tren. Cum a fost posibil

Tragedie în Gorj, Bumbeşti-Jiu. O adolescentă în vârstă de 19 ani a decedat, miercuri noaptea, după ce a fost călcată de tren.Citeste tot articolul »

12. Constanția de la „Bravo, ai stil!” a răbufnit. Declarații dure: „Am fost mereu nominalizată de fete din gelozie”

Constanția de la „Bravo, ai stil!” a răbufnit într-un interviu pe care l-a acordat în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Backstage”, unde a avut ceva de zis despre colegele sale din concurs. Fiind cel mai des nominalizată în galele eliminatorii, concurenta a tras deja o concluzie în acest sens. Ce a declarat!

Citeste tot articolul »

13. Traficul, blocat pe Centura Capitalei: o cisternă a luat foc după impactul cu un TIR; o persoană a murit

Traficul este blocat pe ambele direcții pe Centura Capitalei, între localitățile Jilava și Măgurele, județul Ilfov, după ce o cisternă a luat foc după impactul cu un TIR. O persoană a murit. În zonă s-au format nori mari de fum. 
Citeste tot articolul »

14. Horoscop iunie 2023: previziuni pentru fiecare zodie

Horoscopul lunii Iunie 2023 vine încărcat cu energie pozitivă, vindecătoare și eliberatoare. Pentru unii dintre noi este timpul unor noi începuturi, pentru alții durerea se încheie și lasă loc bucuriei. Vă invităm să citiți detaliat horoscopul lunii Iunie 2023 privind banii, dragostea și sănătatea, pentru fiecare zodie în parte.

Citeste tot articolul »

15. Ucraina a aderat la Centrul de apărare cibernetică al NATO. „Suntem bucuroși să vedem Ucraina printre noi”

Centrul de apărare cibernetică al NATO a anunțat că Ucraina a aderat la această structură cu sediul în Estonia. Aceasta este o ”etapă importantă pe calea aderării” la Alianţa Nord-Atlantică, a declarat Kievul.
Citeste tot articolul »

16. Ce a făcut Kamara cu banii de la Survivor: „Îmi este de ajuns să stau și într-o garsonieră”

Kamara le-a zis tuturor ce anume a făcut cu toți banii pe care i-a câștigat de la Survivor România, deși și-ar fi dorit să fie vorba de o sumă mult mai mare și, bineînțeles, să ajungă acasă la fiul lui cu premiul cel mare, doar că nu a fost să fie. Iată ce a declarat artistul!
Citeste tot articolul »

17. Ciolacu: „Nu putem vorbi de reconstrucţia Ucrainei fără să vorbim de reconstrucţia Republica Moldova”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că în drumul spre reconstrucția Ucrainei este nevoie de o eventuală reconstrucție a Republicii Moldova.

Citeste tot articolul »

18. Angajații din Sănătate amenință cu o grevă generală. A început strângerea de semnături

Federaţia ”Solidaritatea Sanitară” a anunțat miercuri că angajații din Sănătate sunt gata de o grevă generală și au început să adune semnături pentru evenimentul de protest din 1 iulie.
Citeste tot articolul »

19. Au fost publicate subiectele la Limba română pentru Bacalaureat olimpici 2023

Elevii claselor a XII-a au susținut joi, 18 mai 2023, proba la limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat 2023 pentru olimpici.
Citeste tot articolul »

20. Lună nouă în Taur, pe 19 mai. Eveniment astrologic cu un impact magnific pentru sufletul nativilor

În data de 19 mai, ora 18:53 (ora României), va avea loc cea de-a cincea Lună Nouă a anului 2023 și cea de-a 3-a lună nouă a sezonului de primăvară. De această dată, va fi o Lună Nouă în Taur. Aceasta este zodia stabilității, a determinării și a prosperității.


Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---