Business

ecomTEAM 2023: Allegro, Ecommerce Europe și alți speakeri de top vin la eveniment

schedule 18 mai 2023, 09:38

ecomTEAM 2023: Allegro, Ecommerce Europe și alți speakeri de top vin la eveniment
Foto: wall-street.ro

Wall-street.ro organizează, pe 21 și 22 septembrie, evenimentul „ecomTEAM 2023 - Is your online shop ready to go global?”, ediție ce se va concentra pe extinderea la nivel internațional a magazinelor online românești, dar și pe dezvoltarea cât mai accelerată a acestora la nivel local. Președintele și cofondatorul Ecommerce Europe, Winjand Jongen, sau Filip Susfal, Business Development Specialist Allegro, sunt printre speakerii de top confirmați la ediția din acest an, ce se va desfășura la Qosmo Hotel din Brașov.

Extinderea în cât mai multe piețe la nivel internațional este una dintre ambițiile magazinelor online românești. Despre cum ar trebui să decurgă acest proces și cum arată peisajul european al comerțului electronic discutăm în cele două zile ale „ecomTEAM 2023 - Is your online shop ready to go global”, desfășurate pe 21 și 22 septembrie la Qosmo Hotel Brașov.

Teambuildingul e-commerce-ului românesc și un maraton al interviurilor realizate cu magazinele online românești

Ediția din acest an include consacratul format al evenimentelor ecomTEAM, care se concentrează pe paneluri și prezentări susținute de către specialiști locali și internaționali, oportunități de networking, atât în cadrul evenimentului, cât și la petrecerea ecomTEAM organizată în seara zilei de 21 septembrie.

Dincolo de consacratul format, cunoscut drept teambuildingul e-commerce-ului românesc, anul acesta organizăm și „ecomTEAM Interviews Marathon”, ce va consta în cel puțin 40 de interviuri video realizate cu reprezentanți ai magazinelor online românești care vor face parte din audiența evenimentului.

Pentru a fi incluși pe această listă, reprezentanții magazinelor online trebuie să se înscrie la eveniment AICI și să comunice dorința de a susține interviul la adresa de e-mail ecomteam@internetcorp.ro. Ulterior, aceștia vor primi ora exactă la care vor trebui să fie prezenți la studioul amenajat în cadrul evenimentului.

Temele principale care vor fi discutate în cele două zile ale evenimentului sunt:

  • e-Commerce Logistics: winning strategies for your online shop
  • SaaS & international Marketplace platforms: What fits your needs?
  • How to tailor your online store both for local and global markets
  • Online shops that inspire: local and international
  • Cross-border Payments: which methods can boost your sales?
  • B2B & B2C E-commerce - Retail and FMCG: Challenges and Lessons
  • Online shops that inspire: local and international

Reprezentanți ai Allegro sau Ecommerce Europe, printre speakerii internaționali confirmați deja la eveniment

Wijnand Jongen, Co-founder & President Ecommerce Europe, este unul dintre speakerii internaționali confirmați la ecomTEAM 2023. Ecommerce Europe reprezintă una dintre cele mai importante voci ale comerțului digital la nivel european, aducând la un loc asociațiile de e-commerce din țările europene, din care fac parte peste 150.000 de companii ce vând online bunuri și servicii.

Filip Susfal, Business Development Specialist Allegro, este un alt speaker internațional ce va urca pe scena evenimentului. Compania poloneză Allegro administrează una dintre cele mai mari platforme de e-commerce la nivel global și este cel mai cunoscut brand polonez când vine vorba de comerț online.

Lista completă a speakerilor confirmați până în acest moment este:

  • Wijnand Jongen - Co-founder & PResident Ecommerce Europe
  • Filip Susfal - Business Development Specialist Allegro
  • Cornel Morcov - Chief Commercial Officer FAN Courier
  • Augustin Dobre - CEO Twispay
  • George Bondar - NiM eCommerce Manager Nestle România
  • Eduard Metea - Ecommerce Manager L’Oreal
  • Cristi Movilă - Președinte ARMO
  • Constantin Căpănoaia - Ecommerce & Digital Director La Fântâna
  • Laura Țeposu - CEO Libris.ro
  • Tudor Ciumara - Managing Partner Empria
  • Alex Burghelia - Cofondator Flip.ro
  • Ilie Pană - Fondator Laboratorul de Șosete/Farmacia de Detergent

Găsești AICI mai multe detalii referitoare la eveniment și cum te poți înscrie. Dacă reprezinți un magazin online, la un bilet cumpărat primești încă unul gratuit la super prețul de doar 50 de euro! Grăbește-te, campania 1 + 1 gratuit este valabilă până la 15 Iunie!

De asemenea, nu uita ca, după înscriere, să ne trimiți un mesaj la ecomteam@internetcorp.ro pentru a participa la „ecomTEAM Interviews Marathon”, unde vei povesti despre businessul tău în cadrul unui interviu video. Acest interviu va fi publicat pe wall-street.ro și canalele de social media ale publicației de business și va avea și un articol dedicat pe baza discuției.

Este important să știi că am creat pachete de bilete cu experiență completă, care includ cazare la hotel Qosmo și acces la ecomTEAM Party, petrecerea care va avea loc în seara zilei de 21 septembrie și care reprezintă ocazia ideală de networking.

Main Partner al ecomTEAM 2023 este FAN Courier. În categoria Silver Partners întâlnim Twispay, ING și Httpool.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---