Showbiz

Vica Blochina, operație de micșorare a stomacului. Care este starea sa: „Recuperarea necesită răbdare”

schedule 26 mai 2023, 14:25

Vica Blochina, operație de micșorare a stomacului. Care este starea sa: „Recuperarea necesită răbdare”

Vica Blochina a făcut o operație de micșorare a stomacului, după ce s-a gândit serios la acest aspect. În urmă cu câteva zile le vorbea fanilor despre intervenție de pe patul de spital, fără a le da prea multe detalii, iar acum este deja în perioada de recuperare.

Cum se simte Vica Blochina după operație

Zilele trecute, Vica Blochina a simțit nevoia să le vorbească fanilor ei din mediul online despre una dintre cele mai importante intervenții chirurgicale din viața sa. Blondina nu le-a dat, la vremea respectivă, prea multe detalii, dar a promis că va reveni cu explicații, după ce va reuși să termine cu întregul proces. I-a rugat pe cei care o îndrăgesc să îi țină pumnii, pentru că era nevoită să facă și o anestezie generală de care, într-o oarecare măsură, se temea.

„Așa luni cu voie bună și cu vreme superbă! Am plecat spre spitalul privat, pentru că am de făcut o intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, așa că am nevoie să-mi urați baftă. Despre ce este vorba vă povestesc imediat după ce ajung la spital, mai am puțin, pe la 9 dimineața cred că intru în operație”, a zis Vica Blochina, pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, fanii au fost curioși să afle despre ce era exact vorba, ce a presupus intervenția chirurgicală despre care le-a vorbit pe Story, așa că au bombardat-o cu întrebări, iar răspunsurile ei nu au întârziat să apară. Balerina le-a explicat acestora că a suferit o operație de micșorare a stomacului, fiind convinsă că a venit vremea pentru o schimbare în viața. Urmăritorii nu s-au oprit aici și au întrebat-o care este starea sa de sănătate, iar ea povestit totul în mediul online, semn că știe că sunt oameni care țin la ea cu adevărat și vor să știe aceste detalii.

Astfel, Vica Blochina le-a zis oamenilor faptul că este dispusă să răspundă tuturor întrebărilor pe care le primește, iar în ceea ce priveștea recuperarea sa, trebuie doar să aibă răbdare. Este nevoită să ia anumite medicamente care, din fericire, nu sunt chiar atât de mult, să consume multe lichide și să fie foarte atentă la alimentație pe viitor. Cineva a fost curios dacă deja se văd rezultate, dar având în vedere că intervenția a avut loc pe data de 22 mai, este mult prea devreme să tragă concluziile. La final, a precizat că intervenția nu a fost dureroasă și nici nu i-a lăsat semne, iar anestezia a fost mai ușoară decât s-ar fi așteptat.

"Astăzi sunt mai bine. Ieri nu m-am simțit bine... recuperare după plicatura gastrică necesită răbdare... sunt zile mai bune și zile mai puțin bune... nu am dureri de stomac, doar o mică jenă și mă doare capul. Îmi este puțin foame, beau doar lichide clare, 2 litri pe zi minim... medicamente prescrise nu sunt multe.", le-a zis ea fanilor, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---