Locale Social

VIDEO Incendiu puternic la un loc de joacă din cartierul Titan din Capitală

schedule 11 feb. 2023, 16:11

Un incendiu devastator a izbucnit la un loc de joacă din cartierul Titan din Sectorul 3 al Capitalei. Flăcările au mistuit întregul părculeț, degajând un fum dens în toată zona. Pompierii au intervenit de urgență cu două autospeciale.

Incendiu de proporții la un loc de joacă din Sectorul 3 al Capitalei

Incendiul a izbucnit la un loc de joacă de pe bulevardul Nicolae Grigorescu, cartierul Titan, Sectorul 3 al Capitalei. Locul a fost cuprins de flăcări în doar câteva minute. În apropierea locului de joacă se aflau blocuri de locuit, însă din fericire flăcările nu s-au extins atât de mult.

Oamenii din apropiere care au observat flăcările și fumul dens au sunat de urgență la 112. La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul care a afectat o suprafață de aproximativ 100 de metri pătraţi.

În urmă incendiului din părculețul locului de joacă au rămas doar țevile de fier are băncilor și toboganelor, restul echipamentelor de joacă care erau din plastic și din lemn și covorul cauciucat-tartan au ars în doar câteva minute.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă

Pompierii au anunțat că incendiul a fost lichidat și din fericire nu există victime.

„În urmă cu scurt timp am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un loc de joacă dintr-un părculeț de pe bld. Nicolae Grigorescu, sector 3. Au ars materiale combustibile (echipamente de joacă și covorul cauciucat-tartan). În acest moment incendiul este lichidat. Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Nu sunt victime.”

Oamenii legii au deschis o anchetă și cercetează cazul pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc incendiul. Nu se știe momentan dacă acesta a fost un incendiu planificat sau flăcările au izbucnit în urma unei foc nesupravegheat. Totodată, poliția analizează filmările video ale camerelor de supraveghere din apropiere pentru a putea depista care a fost cauza declanșării incendiului.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---