Social

Scandal în Vaslui după ce minore din centrele de plasament au fost identificate ca animatoare într-un club

schedule 05 iul. 2024, 12:04

Scandal în Vaslui după ce minore din centrele de plasament au fost identificate ca animatoare într-un club
Ducu Rodionoff / Shutterstock
Două adolescente din Vaslui, în grija statului, au fost găsite lucrând într-un club de noapte, declanșând un scandal local.

Două adolescente aflate în grija statului au fost surprinse lucrând ca animatoare într-un club de noapte din Vaslui, stârnind un scandal în rândul autorităților locale. Una dintre fete, anterior cazată în Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Copilul Abuzat, Neglijat și Exploatat, și cealaltă locuind într-un apartament sub administrarea DGASPC Vaslui, au fost văzute dansând la bară și participând la activități de divertisment în club.

Incidentul a ieșit la iveală după ce una dintre adolescente a postat pe rețeaua de socializare Facebook un videoclip din club, care ulterior a fost șters. Se presupune că supraveghetorii centrului erau conștienți de activitățile minorelor, dar nu au luat măsuri pentru a le opri. În urma acestor evenimente, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui a notificat poliția, care a demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele și responsabilitățile legate de acest caz.

Autoritățile sunt acum în proces de investigare a situației, iar DGASPC Vaslui a declarat că, conform legii, rolul lor este de a anunța imediat organele de Poliție atunci când apar astfel de situații.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9773 RON
-0.00010
USD
USD: 4.5975 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8771 RON
-0.00010
HUF
HUF: 1.2682 RON
-0.00350
BGN
BGN: 2.5448 RON
CHF
CHF: 5.1188 RON
-0.00090
Convertor valutar

Rezultat: ---