Speciale

Retrospectiva zilei 24 martie 2023

schedule 25 mar. 2023, 01:04

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 24 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Horoscop azi, 24 martie 2023

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.Citeste tot articolul »

2. Amenințare cu bombă la bordul unui avion TAROM. Atac cibernetic asupra sistemului informatic al aeroportului Henri Coandă

Un avion al companiei TAROM care trebuia să ajungă în România a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul din Istanbul, vineri, din cauza unei amenințări cu bombă. De asemenea, asupra sistemului informatic al aeroportului Henri Coandă a fost săvârșit un atac cibernetic.
Citeste tot articolul »

3. Service-urile refuză scăderea tarifelor. Cât a ajuns să coste să repari o bară la mașină

Costurile reparațiilor autoturismelor ar putea fi plafonate, cum se va întâmpla și cu prețurile polițelor RCA. Pentru moment, este o recomandare făcută de Consiliul Concurenței, însă Guvernul ia în calcul și această variantă, în contextul în care tarifele practicate în piață diferă și cu 70% de la un service auto la altul. Iată cât a ajuns să coste să repari o bară la mașină într-un service din România. 

Citeste tot articolul »

4. Ce mai e cu vânzarea Enel? Grecii de la PPC au făcut un anunț despre angajații și clienții din România

Grecii de la Public Power Corporation (PPC) au anunțat joi că se concentrează pe finalizarea acordului cu Enel. Socoteala prevede plata de către PPC a unei sume totale de aproape 1.260 miliarde de euro, ceea ce evaluează societățile vândute la aproape 1,9 miliarde de euro. Dar angajații și clienții Enel din România nu vor fi afectați, compania urmând să își desfășoare activitatea ca și până acum. 
Citeste tot articolul »

5. Moment „istoric” pentru podul peste Dunăre Tulcea - Brăila. Când ar putea fi gata „Golden Gate-ul” românesc

„Golden Gate-ul” românesc a intrat în linie dreaptă. A fost marcat un moment „istoric” pentru podul peste Dunăre Tulcea - Brăila: se toarnă asfaltul. Oficialii au transmis când ar putea fi gata construcția.

Citeste tot articolul »

6. Mădălina Crețan, primul podcast după moartea soțului ei: „Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni”

Mădălina Crețan a acceptat pentru prima dată invitația de a merge la un podcast și l-a ales pe cel de moderat de Mihai Morar. Ea și-a deschis inima și a vorbit despre multe aspecte legate de povestea de iubire pe care a trăit-o cu Nosfe, despre care poate spune că a fost una unică și fericită, de care ambii s-au bucurat până în ultima zi. Ambii făceau gesturi mici, pentru a păstra aceeași energie ca la început, iar soția artistului a povestit despre asta cu lacrimi în ochi.
Citeste tot articolul »

7. ASF și-a retras proiectul de plafonare a polițelor RCA. Brokerii și asigurătorii sunt contra proiectului

ASF a retras proiectul de plafonare a tarifelor RCA de pe ordinea de zi a Guvernului. Autoritatea de Supraveghere Financiară a menționat că proiectul va fi depus din nou după ce va trece o nouă evaluare.

Citeste tot articolul »

8. De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 27 martie - 2 aprilie

Horoscop săptămânal 27 martie - 2 aprilie. De ce ai nevoie în această săptămână de tranziție de la martie la aprilie în funcție de zodia în care te-ai născut.
Citeste tot articolul »

9. Top 3 cele mai romantice zodii. Nimeni nu știe să iubească precum ele

Au un suflet incredibil de frumos si iubesc mai profund decat toate celelalte zodii adunate. Iubirea este minunata. Iti da aripi, te ajuta sa cresti, sa evoluezi, sa te dezvolti si sa devii cea mai buna versiune a ta. 
Citeste tot articolul »

10. Sarah Dumitrescu, primele declarații despre noul iubit al Anamariei Prodan: „Mama e foarte fericită”

Sarah Dumitrescu a dat câteva declarații despre noul partaner de viață al mamei sale. Cel mai important atât pentru ea, cât și pentru frații ei este faptul că Anamarian Prodan și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat și, mai ales, că este fericită și se bucură din nou de viață.

Citeste tot articolul »

11. Fiica lui Nosfe a simțit că tatăl ei a murit. Mădălina Crețan, mărturisiri dureroase: „Noi pe Iris nu am mințit-o niciodată”

Fiica lui Nosfe a simțit că tatăl ei a murit sau, cel puțin, că i s-a întâmplat ceva rău. Mădălina Crețan a fost sinceră cu ea, din prima clipă, pentru că nici ea, nici regretatul ei soț nu au mințit-o pe cea mică și a explicat în podcast-ul moderat de Mihai Morar de ce a considerat că este mult mai bine să știe exact ce s-a întâmplat, deși pentru soția artistului a fost mai greu după aceea, dar este de părere că ar fi fost un gest egoist din partea ei să inventeze o poveste pe care să i-o spună lui Iris.
Citeste tot articolul »

12. CFR Călători: „Duminică, transportul feroviar trece la ora oficială de vară”

CFR Călători a anunțat că, începând de duminică, 26 martie 2023, transportul feroviar va trece la ora oficială de vară. Prin urmare, ora 3.00 va deveni ora 4.00.

Citeste tot articolul »

13. Mioara Roman suferă de Alzheimer!? Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a mamei sale

În ultima vreme, a început să apară un zvon conform căruia Mioara Roman ar suferi de Alzheimer, iar Oana Roman a decis să dea câteva declarații în acest sens. Vedeta a zis adevărul despre starea mamei sale de sănătate, dar a vorbit și despre sora sa, cu care a intrat în conflict.
Citeste tot articolul »

14. Care este viitorul sectorului energiei din România? Energy R/Evolution, evenimentul care îți dă toate răspunsurile

Simpli cetățeni, companii sau autorități, cu toții ne confruntăm, de mai bine de un an și jumătate, cu o provocare majoră, care ne afectează viața de zi cu zi: cea a energiei. De la criză la restructurarea arhitecturii energetice europene, trecând printr-un război cu repercusiuni uriașe în piață, regulile jocului par a se schimba constant. În acest context, evenimentul Energy R/Evolution organizat de wall-street.ro vine cu răspunsuri clare de la actorii din piața energiei.

Citeste tot articolul »

15. Lidia Buble, criticată din cauza aspectului ei fizic. Ce decizie a luat artista: „Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă”

Nu de puține ori, Lidia Buble a fost criticată din cauza aspectului său fizic, iar după ani buni, a luat o decizie pe care le-a comunicat-o de curând tuturor haterilor săi. Vedetei i s-a zis să facă rinoplastie, ceea ce a scos-o mereu din sărite, mai ales că felul în care a arătat nu a fost niciodată o problemă pentru ea. Iată ce a declarat!
Citeste tot articolul »

16. Polițiștii și pensionarii militari protestează în Capitală contra pensiilor și solicită excluderea rezerviștilor din PNRR. Ce alte nemulțumiri mai au

Polițiștii și pensionarii militari din Capitală au ieșit în stradă pentru a-și striga nemulțumirea. Aceștia protestează vineri, și solicită excluderea rezerviștilor din PNRR și din proiectul legii pensiilor de serviciu. De asemenea, manifestanții cer acordarea de sporuri militare, dar și renunțarea la impozitarea pensiilor.

Citeste tot articolul »

17. Ora Pământului 2023. Peste 8.000 de oraşe din 195 de ţări se alatură acțiunii voluntare de mediu

Ora Pământului, cea mai mare acțiune de voluntariat de mediu de până acum, a ajuns la a 17-a ediție în acest an. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 martie, la ora 20.30. Oameni simpli, companii, instituții și alte întreprinderi de pe întreg globul pământesc vor stinge lumina pentru a oferi o oră planetei pe care locuiesc. Această acțiune se va desfășura în peste 8.000 de orașe din peste 195 de țări.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---