Speciale

Retrospectiva zilei 20 martie 2023

schedule 21 mar. 2023, 01:01

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 20 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Am măsurat pe Chilia: Ce s-a descoperit. Așteptăm încă acces pe canalul Bâstroe

România a făcut primele măsurători ale navelor noastre de pe brațul Chilia, pe partea ucraineană, care arată adâncimi mult mai mari decât cele oficiale declarate. Nivelul apei atinge 9 metri, cu 2 metri mai mult decât prevăd convențiile internaționale. Așteptăm și acum acces pe canalul Bâstroe. Luni, oficiali români, ucraineni și reprezentanți de la Comisia Europeană vor încerca să mai discute o dată. 
Citeste tot articolul »

2. Ce este wheezingul şi ce diagnostic ascunde. Copiii, printre cei mai afectați. Ce ne recomandă medicii

Bronşiolitele sunt spaima părinţilor în această perioadă. Respiraţia şuierătoare și wheezingul însoțesc acest diagnostic, în spatele căruia s-ar putea ascunde boli mai grave, de la astm până la afecțiuni gastro-esofagiene. Care sunt recomandările medicilor și cum putem diferenția wheezingul de o simplă răceală sau alergie.

Citeste tot articolul »

3. Antonia: mamă, artistă și actriță în Haita de Acțiune. Ce a spus despre rolurile pe care le îndeplinește

Superba Antonia este mamă, iubită, artistă, iar, mai nou, actriță! Fanii o vor putea vedea pe frumoasa Antonia într-o ipostază inedită, începând cu 21 martie, în filmul „Haita De Acțiune!”. Antonia ne-a răspuns curiozităților, ne-a povestit cum reușește să își îndeplinească toate rolurile pe care le are și cum a acceptat provocarea de a juca în filmul ce promite să stârnească hohote de râs!
Citeste tot articolul »

4. Tichete cadou de Ziua Bărbatului. Ce condiție vor trebui să îndeplinească bărbații pentru voucherele cadou

Bărbații din România ar putea fi remunerați cu tichete cadou cu ocazia Zilei Bărbatului, potrivit unui proiect anunțat de Ministerul Familiei. Românii ar putea primi o sumă de bani, însă cu o singură condiție.



Citeste tot articolul »

5. Hotărârea instanței a devastat-o pe Alina Sorescu. Ce au decis judecătorii cu privire la custodia fetelor sale

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat oficial, însă decizia în ceea ce le privește pe Raisa și Carolina a devastat-o pe artistă. Vedeta are de gând să lupte cu orice preț pentru a le avea pe cele mici lângă ea!
Citeste tot articolul »

6. La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 martie ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 martie ca să atragi fericirea în viața ta. Aceasta este ultima săptămână plină a lunii martie și este și cea mai puternică din punct de vedere energetic deoarece vine cu 4 evenimente astrologice extrem de importante ce aduc schimbări neașteptate în viețile noastre.
Citeste tot articolul »

7. De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 20-26 martie

Horoscop săptămânal 20-26 martie. De ce ai nevoie în această săptămână plină de martie în funcție de zodia în care te-ai născut.
Citeste tot articolul »

8. MAE a emis o atenționare de călătorie în Franța. Zborurile au fost anulate până marţi

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru românii care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Franța.
Citeste tot articolul »

9. Horoscopul iubirii 20-26 martie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!
Citeste tot articolul »

10. Mihai Petre s-a accidentat grav de pârtie: „Nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112”

Mihai Petre s-a accidentat grav de pârtie, de curând, iar sincer fiind din fire cu fanii lui le-a povestit ce anume i s-a întâmplat cu lux de amănunte, considerând că nu este necesar să apeleze la ajutorul autorităților. Iată ce a mai zis fostul concurent de la Asia Express.

Citeste tot articolul »

11. Incendiu de proporții la un bloc din Sectorul 5 al Capitalei. ”Arde blocul! Daunele morale cine le plătește?”

Un incendiu puternic a izbucnit pe terasa unui bloc de zece etaje din Sectorul 5 al Capitalei. Locuitorii au ieșit într-un suflet din case când au simțit mirosul de fum.
Citeste tot articolul »

12. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, probleme în ultima etapă a emisiunii America Express: „Mi s-a luat carnea”

Ultima etapă a emisiunii America Express s-a dovedit a nu fi una chiar foarte bună pentru echipa formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Artistele nu s-au așteptat să aibă asemenea probleme tocmai pe ultima sută de metri, dar au fost anumite aspecte care nu au ținut de ea, ci de noroc. Iată ce li s-a întâmplat concurentelor de la Antena 1!

Citeste tot articolul »

13. Oana Lis a împlinit 44 de ani. Ce mesaj i-a transmis Mara Bănică soției fostului edil al Capitalei

Ziua de 19 martie a fost una foarte, foarte importantă pentru Oana Lis, dar și pentru partenerul ei de viață. Aceștia au petrecut ziua împreună, iar blondina a avut parte de foarte multe surprize frumoase și de mesaje care i-au adus zâmbetul pe buze. Iată ce a i-a transmis Mara Bănică!Citeste tot articolul »

14. Subiectele la Simularea Evaluării Naționale 2023 la Limba și literatura română. Când va fi afișat și baremul de la proba scrisă

Elevii claselor a VIII-a din România au susținut luni, 20 martie, simularea Evaluării Naționale 2023 la Limba și literatura română. Elevii au avut la dispoziție două ore pentru a rezolva cele două subiecte propuse. Ministerul Educației a anunțat că va publica subiectele și baremul de corectare începând cu ora 15:00 pe edu.ro.

Citeste tot articolul »

15. Brigitte Pastramă și-a lăsat copiii pe al doilea loc. Vedeta trăiește cu acest regret: „Eu nu l-am putut ierta pe fostul meu soț”

Deși are mai mereu zâmbetul pe buze, Brigitte Pastramă trăiește cu un mare regret. Vedetei îi pare foarte rău de fapul că și-a lăsat copii pe al doilea plan, până și-a dat seama care sunt persoanele cu adevărat importante pentru ea. Iată ce a povestit partenera de viață a lui Brigitte Pastramă!
Citeste tot articolul »

16. Servicii financiare, la un ecran distanță. Participă și tu la Digital Banking Scorecard

Aproximativ 46% dintre românii utilizatori de servicii bancare efectuează plăți prin internet sau mobile banking, în creștere cu 70% comparativ cu ponderea românilor care realizau plățile de această manieră în decembrie 2020.

Citeste tot articolul »

17. Andreea Bănică, adevăratul motiv pentru care și-a concediat soțul: „Mi-a spus că nu mai sunt impresarul ei”

Andreea Bănică a luat o decizie, care deși multora li s-a părut una cu totul și cu totul nepotrivită, pe ea și pe partenerul ei de viață i-a ajutat foarte tare în următorii ani din viața lor. Blondina a crezut că este mult mai bine pentru ei să își concedieze soțul din funcția de impresar, iar recent a explicat de ce a luat această decizie.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---