Speciale

Retrospectiva zilei 06 aprilie 2023

schedule 07 apr. 2023, 01:24

Retrospectiva zilei 06 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 06 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Remus Boroiu a fost eliminat de la Survivor România: „Când ajungi la mâna publicului, nu te iartă”

În ediția se seara trecută a emisiunii Survivor România, în pericol de eliminare au fost Remus Boroiu și Carmen Grebenișan, iar influencerița primit o mai mare susținere din partea celor de acasă, colegul ei ajungând să plece acasă, când mai era doar un pas până la marea finală.
Citeste tot articolul »

2. Oana Roman și-a vizitat mama în spital. Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost internată

Oana Roman, așa cum face de fiecare dată, și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate a mamei sale, mai ales că femeia a fost internată de urgență. Care este starea de sănătate a Mioarei Roman la momentul actual și ce a povestit fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei!
Citeste tot articolul »

3. Fermierii români protestează în mai multe județe din țară și în Capitală. Ce îi nemulțumește pe agricultori

Fermierii din România vor protesta, vineri, în București și în alte județe din țară. Aceștia sunt nemulțumiți de decizia Comisiei Europene privind problemele cu care se confruntă agricultorii în urma tensiunilor de pe piața agro-alimentară provocate de războiul din Ucraina.
Citeste tot articolul »

4. Silvio Berlusconi ar suferi de leucemie. Fostul premier italian, internat de urgență la Terapie Intensivă

Silvio Berlusconi, fost premier italian, în vârstă de 86 de ani, a fost diagnosticat cu leucemie, a declarat joi o sursă apropiată, citată de Reuters.
Citeste tot articolul »

5. Mutarea în America, un vis devenit realitate pentru Viviana Sposub. Ce le-a povestit fanilor ei: „Orașul care niciodată nu doarme”

Viviana Sposub și partenerul ei de viață, George Burcea, au luat decizia de a se muta în Statele Unite ale Americii, în urmă cu doar câtevaluni, motiv pentru care fanii lor au fost foarte fericiți. Chiar și pentru ea a fost un vis devenit realitate, iar de curând a povestit cum decurg lucrurile și cum a fost ultima perioadă din viața lor.

Citeste tot articolul »

6. Zelenski dă de înțeles, în premieră, că trupele ucrainene s-ar putea retrage din Bahmut

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, aflat miercuri în Polonia, a dat de înțeles, pentru prima dată, că există posibilitatea unei retrageri militare din orașul Bahmut din estul Ucrainei, aflat de luni bune sub asediul forțelor ruse. 
Citeste tot articolul »

7. ANM: cod portocaliu şi cod galben de ninsori în jumătate de ţară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis noi avertizări de cod portocaliu și cod galben de ninsori, strat de zăpadă și vânt puternic, valabile pentru jumătate de țară. 
Citeste tot articolul »

8. Andreea Marin s-a luptat cu depresia. Cum a depășit cele mai grele momente din viața sa

Andreea Marin, ca orice om, a avut și perioade mai puțin bune și mai puțin frumoase în viața sa, dar nu s-a temut niciodată să discute despre lucrul acesta cu oamenii care o cunosc și care o urmăresc de o viață. De asemenea, a povestit și cum a reușit să depășească situația. Iată declarațiile sale.

Citeste tot articolul »

9. Ce se întâmplă cu cei doi copii pe care Andreea Marin i-a adoptat la distanță. Zâna nu mai păstrează legătura cu ei

Andreea Marin a adoptat doi copii la distanță, însă, în prezent, nu mai păstrează legătură cu cei doi. De ce s-a ajuns în această situație?
Citeste tot articolul »

10. 5 cauze ale apariției febrei

Febra, denumită și pirexie, se manifestă prin creșterea temperaturii corpului peste valorile normale. Este o componentă importantă a răspunsului imunitar, în special la o infecție.
Citeste tot articolul »

11. Daniela Iliescu, în afara țării fără Culiță Sterp. De ce a decis să călătorească singură: „Fericirea ta nu mai depinde de nimeni”

Plecarea Danielei Iliescu în afara țării fără partenerul ei de viață, Culiță Sterp, a ridicat multe semne de întrebare în rândul celor care îi urmăresc de la începuturile relației lor. Fără a aștepta explicații vreunuia dintre ei, oamenii au tras repede concluziile și chiar au crezut că s-a întâmplat ceva rău între ei.

Citeste tot articolul »

12. Restricții de circulație în Capitală cu ocazia procesiunii de Florii. Zonele în care șoferii nu vor avea voie să circule

Brigada Rutieră a anunțat că joi, în Capitală vor exista mai multe restricții de circulație pentru conducătorii auto. Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza o procesiune religioasă cu prilejul sărbătoririi „Floriilor”.Citeste tot articolul »

13. Tradiții de Paște. Paștele 2023

Tradiții de Paște - Paștele 2023. Învierea Domnului este cea mai importantă sărbătoare în calendarul creştin, fiind însoţită, în România, de multe tradiții și obiceiuri. Află detalii despre tradițiile de Paște din toate regiunile țării. 
Citeste tot articolul »

14. Ciucă: „Situaţia este sub control în judeţele aflate sub Cod roşu de viscol şi ninsori”

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a vorbit despre situația din județele aflate sub cod roșu de viscol și ninsori. Autoritățile au intervenit cu măsuri pentru a nu îngreuna traficul și pentru a evita blocajele sau alte incidente mai grave.


Citeste tot articolul »

15. Minivacanță de Paşte în 2023. Câte zile libere vor avea românii. Cât durează vacanța elevilor

Zile libere de Paşte în 2023. Săptămâna viitoare, românii vor sărbători Paștele. Sărbătorile pascale vin cu o minivacanță pentru români și cu o vacanță mai mare pentru elevi.
Citeste tot articolul »

16. Noi modificări în Codul Rutier. Depășirea pe linie continuă ar putea fi permisă în anumite situații

Un grup de deputați PSD au depus în Parlament un proiect pentru modificarea unei reguli din Codul Rutier, care presupune permiterea şi nesancţionarea, în anumite condiţii, a manevrei autovehiculelor de depăşire pe linia continuă a "obstacolelor de orice natură oprite, staţionate sau care se deplasează cu o viteză mai mică de 30 km/h".

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---