Speciale

Retrospectiva zilei 05 aprilie 2023

schedule 06 apr. 2023, 01:23

Retrospectiva zilei 05 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 05 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Adrian Minune, primele declarații după ce a ajuns în spital. Care este starea de sănătate a cântărețului de manele

Adrian Minune a fost internat, în urmă cu doar câteva zile într-un spital și nimeni nu știa foarte multe detalii concrete despre starea sa până acum. Pentru a-și liniști fanii, cunoscutul artist a dat câteva detalii despre felul în care se simte și despre momentul în care va fi externat.
Citeste tot articolul »

2. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, părere sinceră despre Alex Abagiu. Cum este noul jurat al emisunii „Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu fac parte din proiectul „Bravo, ai stil!”, încă din primul sezon, care a devenit cumva ceva de suflet pentru ei. Mulți au fost curioși să afle care este relația lor cu Alex Abagiu, noul jurat al concursului de la Kanal D2, iar ei nu i-au lăsat pe curioși să aștepte.

Citeste tot articolul »

3. Radarele la vedere! Noi modificări pentru polițiștii de la Rutieră: condițiile în care îi pot amenda pe șoferii vitezomani

Un proiect de lege care a primit marți un raport favorabil din partea Comisiei de industrii și servicii a Camerei Deputaților prevede că autovehiculele destinate controlului traficului care utilizează dispozitive destinate măsurării vitezei vor fi poziționate vizibil și vor prezenta înscrisurile și însemnele distinctive ale Poliției Rutiere. 



Citeste tot articolul »

4. Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: „Pericolul este să pierdem banii din PNRR”

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a avertizat că pericolul nerezolvării problemei pensiilor speciale este pierderea banilor din PNRR. El a completat că negăsirea unei soluții în acest caz va aduce guvernanților un val de furie din partea poporului. 

Citeste tot articolul »

5. Anghel Damian, supus detectorului de minciuni. Vrea sau nu să facă nuntă cu Theo Rose: „Am vorbit despre asta”

Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, dar și partenerul de viață al lui Theo Rose, a fost supus testului cu detectorul de minciuni, moment în care a primit și inevitabila întrebare legată de nunta cu frumoasa lui iubită. Vrea sau nu să se căsătorească!
Citeste tot articolul »

6. Energie mai ieftină, facturi mai mari. Motivul pentru care românii plătesc cu până la 25% în plus la gaze și 15% la curent

Deși energia se ieftinește, facturile românilor sunt tot mai mari. Oamenii plătesc cu până la 25% în plus la gaze și 15% la curent, chiar dacă acum am ajuns să avem prețul de dinaintea crizei energetice. Autoritățile de la București nu dau semne că ar vrea să scadă plafoanele impuse prin lege acum mai bine de un an. Așa se face că plătim în continuare la fel de mult pe curentul electric, motiv pentru care nu vedem nici alte scăderi de prețuri. 

Citeste tot articolul »

7. Ninsori abundente în România. Restricții de circulație pe mai multe porțiuni de drum din țară

Centrul Infotrafic a anunțat că miercuri, vor cădea ninsori în mai multe zone din țară, iar traficul se va desfășura în condiții de iarnă. Pe mai multe porțiuni de drum din țară vor fi aplicate restricții, în timp ce pe autostrăzi circulația rutieră se va derula în condiţii de carosabil umed.
Citeste tot articolul »

8. Care sunt principalele provocări în logistică, în 2023? Răspunsurile la Retail Logistics & FMCG

Logistica este cea care eficientizează fluxul de mărfuri, de la furnizori către producători și de la producători la clienți, fiind unul dintre domeniile care susțin industria de retail. Ținând cont de rolul cheie al acesteia, Retail.ro organizează conferința Retail Logistics & FMCG, aflată la prima ediție. Intitulat From logistic challenges to understanding the consumer’s behaviour, evenimentul va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 10.00, la hotelul Sheraton, din centrul Bucureștiului. 

Citeste tot articolul »

9. Alina Ceușan vrea să se mute în Capitală. De ce a luat decizia să părăsească orașul ei de suflet

Alina Ceușan a decis să părăsească orașul ei de suflet, despre care toată lumea știe că a fost și va rămâne pentru totdeauna Clujul, pentru a se muta în București. Pentru a nu lăsa loc unor semne de întebare din partea fanilor, blondina a explicat pe îndelete motivul deciziei pe care a luat-o. Iată ce a povestit!
Citeste tot articolul »

10. MAE a emis o atenționare de călătorie în Franța. Greva generală va afecta circulația trenurilor

Ministerul Afacerilor Externe a emis miercuri, o atenționare de călătorie în Franța. Prin urmare, cetățenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Franța, joi, 6 aprilie 2023 sunt atenționați asupra unei greve generale. Din această cauză ar putea avea loc și perturbări ale circulaţiei feroviare naţionale (TGV, Ouigo), locale (TER, Intercites, Transilien) şi internaţionale (Thalys, Eurostar).

Citeste tot articolul »

11. Plafonarea polițelor RCA, dubla trei. Guvernul urmează să aprobe măsura în ședința de azi, după două amânări

Guvernul încearcă din nou plafonarea polițelor RCA. După două amânări, Guvernul ar trebui să aprobe măsura în ședința de azi. Florin Cîțu a avertizat că, dacă proiectul privind înghețarea tarifelor RCA va fi adoptat de Executiv, tarifele RCA vor exploda. 
Citeste tot articolul »

12. Paștele 2023 - Cele mai frumoase destinații pentru sărbatorile pascale

Au mai rămas doar câteva zile până la Paște. În timp ce mulți români s-au gândit deja unde vor petrece sărbătorile pascale anul acesta, alții preferă să lase totul pe ultima sută de metri sau nici cea mai vagă idee ce vor face sau ce destinație vor alege, pentru a se bucura de cele câteva zile libere pe care le vor avea la jumătatea lunii aprilie, iar dacă și tu te regăsești în cea de-a doua categorie, avem câteva sugestii pentru tine.

Citeste tot articolul »

13. Donald Trump, despre inculparea sa: „O insultă la adresa naţiunii“

După ce fostul președinte american s-a întors la reşedinţa sa Mar-a-Lago din Florida, Donald Trump a vorbit despre inculparea sa în fața unui tribunal din New York. Acesta a declarat că învinuirea sa este o "insultă la adresa naţiunii".
Citeste tot articolul »

14. Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR

Primele 31 de instituții de învățământ din România urmează să fie reabilitate prin finanţarea din cadrul Programului naţional de investiţii ”Şcoli sigure şi sănătoase”, a anunțat Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila. Printre acestea, se numără 7 unităţi şcolare din Bucureşti, câte 3 din Tulcea şi Vrancea şi câte două din Prahova şi Iaşi.

Citeste tot articolul »

15. Pragul pentru abuzul în serviciu, eliminat de Guvern. Plenul Camerei a adoptat proiectul de modificare a Codului Penal

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, cu 191 de voturi „pentru”, 66 „împotrivă” şi 12 abţineri, proiectul de lege care modifică Codul Penal şi vizează abuzul şi neglijenţa în serviciu, în forma Guvernului. 
Citeste tot articolul »

16. HOROSCOPUL ZEN al Primăverii. Ce îi așteaptă pe nativii zodiacului în această primăvară

Horoscopul ZEN din această primăvară ne aduce noi emoții, influențe energetice pozitive, explozii de sentimentele și schimbări de situație. Am pregătit pentru fiecare dintre cele 12 zodii Horoscopul Zen al primăverii.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---