Social Locale

O femeie s-a aruncat în fața metroului la stația 1 Decembrie. În ce stare este victima

schedule 17 mai 2023, 11:32

O femeie s-a aruncat în fața metroului la stația 1 Decembrie. În ce stare este victima
Sundry Photography / Shutterstock

Incident neplăcut în stația de metrou 1 Decembrie, miercuri dimineață. O femeie s-a aruncat în fața metroului. Potrivit informațiilor, femeia ar avea probleme psihice.

S-a aruncat în fața metroului. Victima a scăpat cu viață

Tensiune într-o stație de metrou din Capitală, în această dimineață. O femeie s-a aruncat în fața metroului la stația de metrou 1 Decembrie de pe Magistrala M3. Oamenii de pe peron s-au speriat și au sărit imediat în ajutor.

Potrivit primelor informații, femeia este cunoscută în zonă ca fiind o persoană cu probleme psihice. Victima a fost scoasă în stare conștientă de sub un vagon al trenului. De asemenea, și autoritățile au intervenit de urgență pentru salvarea femeii, iar ulterior aceasta a fost transportată la spital.

"Referitor la informaţiile apărute în presă, legate de un posibil incident la metrou, facem precizarea că nu a existat un act de suicid la metrou astăzi. La 8:55, în staţia 1 Decembrie 1918, o persoană a intrat în calea de rulare. Aceasta a fost scoasă imediat de către personalul Metrorex şi predată organelor de Poliţie. Nu au fost urmări în circulaţia trenurilor de metrou", informează Metrorex.

În ultima perioadă, tot mai multe incidente au fost înregistrate în stațiile de metrou din Capitală. Anterior, au existat și cazuri care au avut un final tragic, însă autoritățile așa și nu au mai luat măsuri pentru a evita astfel de evenimente.

Chiar dacă călătorii sunt atenționați mai mereu să nu stea pe marginea peronului, aglomerația sau neatenția îi poate costa viața. Despre gardurile de protecție s-a vorbit mult, însă nici până în ziua de astăzi nu s-au întreprins măsuri concrete în acest sens. Unii călători preferă să se țină departe de marginea peronului, în timp ce alții așteaptă trenul de metrou la nici jumătate de metru distanță.

Aeroportul Henri Coandă va avea metrou peste patru ani

Contractul liniei de metrou spre Aeroportul Otopeni a fost semnat. Lotul va avea aproximativ opt kilometrii și va cuprinde șase stații, prima fiind Tokyo și ultima, Aeroportul Henri Coandă.

Contractul semnat are o valoare de 1, 27 miliarde de lei fără TVA, iar constructorul dispune de 48 de luni pentru a realiza lucrarea. Prin urmare, peste patru ani, Magistrala 6 va duce direct către Aeroportul Otopeni.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---