Showbiz

Sonia Siminiov, mărturisiri emoționante despre cei care i-au dat viață. Ce a povestit în America Express: „Părinții mei vin de la coada vacii”

schedule 09 nov. 2023, 10:02

Sonia Siminiov a făcut câteva mărturisiri emoționante despre cei care i-au dat viață, chiar în cadrul emisiunii America Express. Ce a zis despre părinții ei pe care îi iubește enorm și pe care îi respectă enorm și cărora le este recunoscătoare pentru tot ceea ce au învățat-o.

Sonia Siminiov, mărturisiri emoționante despre cei care i-au dat viață

Emisiunea America Express este una dintre cele mai urmărite de la noi din țară și scoate la iveală detalii foarte interesante despre concurenți. În cea mai recentă ediție a competiției de la Antena 1, Sonia Simionov a dat câteva declarații despre cei care au adus-o pe lume și și-a amintit de Delta Dunării, pentru că tatăl ei este de acolo, iar ea și-a petrecut copilăria tot pe acele meleaguri, unde și-a făcut cele mai frumoase amintiri.

Din păcate, tatăl ei nu a făcut prea multă școală, fiind nevoit să muncească încă de pe vremea când era doar un copil, iar jurnalista a luat de la acesta tot ce era mai bun și mai frumos și nu poate uita nici cât de multe sacrificii a făcut părintele său pentru ea și pentru familia lir.

“Eu mi-am adus aminte de Delta Dunării. Tatăl meu e din Delta Dunării, e din Caraorman. Eu mi-am petrecut copilăria acolo și mi-am adus aminte de poveștile bunicii. Tata a fost al șaptelea copil și nimeni n-a făcut școală foarte multă din neamul lui și el a vrut să facă școală, astfel că muncea la cherhanale.'',  a povestit Sionia Simionov la America Express.


Din câte a povestit chiar concurenta de la America Express, atât ea, cât și sora au simțit o presiune în ceea ce îi privește pe părinții lor, deoarece odată cu trecerea timpului, tată ei a devenit doctor în fizica nucleară, iar mama sa expert chimist. Și-a dorit să le aducă bucurie în viață și să fie mândri de ea și speră că a reușit să îi facă să o privească mereu cu admirație, mai ales acum că a avut curajul de a pleca în America Express.

''Toată viața, și eu și sora mea, am avut o presiune în ceea ce îl privește pe tata. De fapt, în ceea ce privește ambii părinți. Părinții mei vin de la coada vacii și de la coada peștelui. Și au devenit, tata doctor în fizică nucleară și mama expert chimist, adică lucrător la Centrala Nucleară de la Cernavodă.
Presiunea e foarte mare să vii din baltă și să devii director de Centrală Nucleară… Cam ce ar trebui să fac eu!? Să depășesc asta sau să-l fac pe tata mândru. Și atunci, uite, trag la America Express!”, a mai zis concurenta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---