Speciale

Retrospectiva zilei 30 mai 2023

schedule 31 mai 2023, 01:16

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 30 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Anamaria Prodan și-a ales sicriul. Impresara a dormit în dric: „Moartea trebuie să fie aranjată pas cu pas”

Anamaria Prodan șochează din nou. Impresara și-a ales deja modelul de sicriu, a dormit în dric și a menționat clar și răspicat că și moartea trebuie aranjată pas cu pas. Iată ce a mai declarat fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf pe marginea acestui subiect!
Citeste tot articolul »

2. Polițiștii ies în stradă pentru a protesta. Oamenii legii amenință cu blocarea sistemului

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) a transmis că, luni, vor începe o serie de proteste și vor ieși în stradă.
Citeste tot articolul »

3. O nouă concurentă la „Bravo, ai stil!”. Ce părere are Maurice Munteanu despre Ioana: „Am avut un șoc”

Maurice Munteanu a rămas cu gura căscată, în clipa în care noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”, Ioana, a intrat în platou. Ce a declarat juratul despre aceasta și cum a fost primită de către colegele sale!

Citeste tot articolul »

4. De ce a lipsit Sorin Bontea de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol: „Bineînțeles că am fost invitat”

Sorin Bontea a lipsit de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley, iar oamenii au fost curioși de ce anume s-a întâmplat, de fapt, lucrul acesta. Gurile rele au zis că nu ar fi fost invitat, iar el citind toate comentariile din mediul online a decis să spună care este realul motiv pentru care nu s-a prezentat la marele eveniment.
Citeste tot articolul »

5. Guvernul vine cu o nouă soluție pentru profesorii aflați în grevă. Sindicatele propun o altă variantă

Guvernul a venit cu o nouă soluție pentru sindicaliștii din Educație care au intrat în greva generală din data de 22 mai 2023. Prima propunere a Guvernului a fost de 2.500 de lei, iar o altă propunere au fost alți 1.500 de lei în plus.

Citeste tot articolul »

6. Dinu Maxer, deranjat de declarațiile fostei soții. Deea Maxer a dezvăluit motivele divorțului: „A aprobat ce a zis Cătălin Măruţă”

Dinu Maxer a fost deranjat de declarațiile pe care fosta sa soție, Deea Maxer, le-a făcut în emisiunea pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro TV. Acesta nu s-a putut abține să nu îi dea replica, într-o altă emisiune în care a fost invitat.
Citeste tot articolul »

7. Vica Blochina, despre relația pe care o are cu fiul ei. Edan locuiește cu tatăl lui de un an: „Nu îmi convine că a plecat”

Vica Blochina a vorbit, într-un interviu pe care l-a acordat de curând, despre relația pe care o are cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă, după mutarea acestuia cu tatăl lui. Cum se înțelege blondina cu fiul ei în vârstă de doar 15 ani!

Citeste tot articolul »

8. Irina Deaconescu, desființată de fani din cauza rochiei de mireasă. Cum a reacționat: „Nu m-am stresat”

Irina Deaconescu și Cristi Manea și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, la finalul săptămânii trecute și așa cum face de fiecare dată, și-a ținut fanii la curent. Influencerița a postat câteva imagini pe contul oficial de Instagram, dar fanii nu au putut să se bucure de acestea, pentru că le-a atras atenția un aspect foarte important.
Citeste tot articolul »

9. Beneficii pentru românii care lucrează în minivacanța de 1 iunie și Rusalii. Ce se indică în Codul Muncii

Angajații români se bucură de o minivacanță de 1 iunie și zile libere de Rusalii. Din păcate, nu toate categoriile de angajați pot profita de aceste zile de vacanță. Cei care vor munci și în zilele libere legale vor avea parte de alte beneficii.

Citeste tot articolul »

10. Restricţii de circulaţie pe A2, DN 7 şi DN 39 în zilele de 31 mai şi 1 iunie 2023, pentru o anumită categorie de autovehicule

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis că în zilele de 31 mai și 1 iunie, pe autostrada A2, dar şi pe DN 7 și DN 39 sunt impuse restricții de circulație pentru mașinile cu masa totală mai mare de 7,5 tone, cu excepția celor destinate transportului de persoane.
Citeste tot articolul »

11. Cine este Laura Giurcanu de la America Express. Influencerița a câștigat cel de-a doilea sezon al emisiunii “Next Top Model by Cătălin Botezatu”

Laura Giurcanu este una dintre concuentele celui de-al șaselea sezon al emisiunii America Express. Aceasta face echipă cu buna sa prietenă, Sânziana Buruiană și deși este cunoscută de tinerii din mediul online, au fost foarte mulți oameni care s-au întrebat cine este.

Citeste tot articolul »

12. Regele Charles al III-a vine vineri la București. Klaus Iohannis îl va primi la Palatul Cotroceni

Regele Charles al III-lea va efectua o vizită în România la sfârșitul acestei săptămâni. Vineri, monarhul britanic va fi primit de președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.
Citeste tot articolul »

13. Ciucă l-a demis pe șeful Autorității Naționale a Vămilor. „Avem nevoie de un sistem de colectare mai eficient”

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat marţi că l-a demis din funcție pe şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor şi că a luat act de demisiile şefilor ANAF şi Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale.
Citeste tot articolul »

14. ELE VOR FI CELE MAI FERICITE ZODII ÎN VARA ANULUI 2023

Ești pregătită să afli dacă te numeri printre aceste zodii super norocoase? Atunci citește în continuare!

Citeste tot articolul »

15. HOROSCOP IUNIE 2023: SFATUL UNIVERSULUI PENTRU TINE PENTRU PRIMA LUNĂ DE VARĂ

Bun venit, iunie! Bun venit, vară! Pe măsură ce intrăm în acest anotimp minunat, ne contopim sufletele cu puterea magică a energiilor cosmice care pătrund în Univers. Astrele s-au aliniat pentru a ne aduce inspirație și motivație pentru întreaga lună.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---