Speciale

Retrospectiva zilei 22 iunie 2023

schedule 23 iun. 2023, 01:15

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 22 iunie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Andreea Bănică și Lucian Mitrea, 15 ani de căsnicie. Au renunțat la verighete: „La mulți ani nouă, mie”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împlinit 15 ani de căsnicie, iar blondina a făcut un anunț important. Cei doi soți au renunțat la verighete, sunt extrem de fericiți și își doresc o viață lungă și frumoasă împreună. Ce a mai transmis vedeta!
Citeste tot articolul »

2. Raluca Diaconu, imagine emoționantă cu fiul lui Theo Rose. Cum l-a surprins pe Sasha Ioan

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose a postat o imagine cu cel mic pe contul ei de Instagram. A fost nevoie doar de un detaliu, ca să îi emoționeze pe fani până la lacrimi, cei mai mulți dintre ei fiind fericiți că familia îi este alături lui Theo Rose în aceste momente.
Citeste tot articolul »

3. Alimentele de bază, mai scumpe ca în Vest. Cu cât costă mai mult mâncarea în România, față de media UE

România are cea mai scumpă mâncare din Uniunea Europeană (UE), arată datele recent publicate de către Oficiul European de Statistică. Același studiu relevă că țara noastră are cele mai reduse prețuri la băuturi non-alcoolice. Iată cât de scumpă e mâncarea de la noi, față de cea din Vest. 

Citeste tot articolul »

4. Bilanțul exploziei din Paris. De la ce ar fi pornit incendiul

O explozie uriașă, urmată de un incendiu, s-a petrecut în centrul Parisului, într-o casă de pe strada Saint-Jacques, unde se afla școala de design „American Academy in Paris” (Academia Americană din Paris). Deflagrația a provocat prăbușirea parțială a unei clădiri și a dus la rănirea a zeci de persoane. Bilanțul provizoriu arată că 37 de oameni au ajuns la spital, dintre care patru se află în stare gravă. Alte două sunt date dispărute și căutate sub dărâmături. Primele informații arată că incendiul ar fi fost cauzat de o scurgere de gaze, însă autoritățile nu au confirmat, pentru moment, afirmațiile. 
Citeste tot articolul »

5. Roxana Vancea s-a mutat la țară cu copiii. Soțul ei nu le este alături: „Nu mai plec de aici până în septembrie”

Roxana Vancea a decis să se mute la țară, cu cei doi copii ai ei, iar partenerul ei de viață nu le va fi alături în fiecare zi, ci doar îi va vizita ocazional. Ce face el în tot acest timp și ce a mai povestit vedeta!

Citeste tot articolul »

6. Dani Oțil, despre submarinul dispărut în Oceanul Atlantic: „Dă-i naiba de bogați''

Dani Oțil a dat câteva declarații despre submarinul care a dispărut în Oceanul Atlantic și pentru care se fac căutări disperate. Acestuia nu i-a venit să creadă cum au reacționat oamenii. Iată ce a zis!
Citeste tot articolul »

7. România, căutată pentru a pregăti piloţii ucraineni pe F-16. Reacția MApN

Țările NATO se apropie de demararea unui program de furnizare de avioane F-16 Ucrainei, pentru câteva luni. Coaliția de țări occidentale are în vedere România ca posibilă bază pentru antrenarea piloților ucraineni. 
Citeste tot articolul »

8. Alexandra Stan, transformată total când se îndrăgostește. Ce și-a propus pentru următorii doi ani

Alexandra Stan a recunoscut faptul că se transformă total, în momentul în care i se pune pata pe vreun băiat. Ce face, de regulă, artista când se îndrăgostește și ce și-a propus pentru următorii doi ani din viața sa!

Citeste tot articolul »

9. Anca Serea, umilită într-o vacanță în străinătate. Ce a pățit vedeta: „Se pot întâmpla lucruri nu numai în România”

Anca Serea a fost umilită într-o vacanță în străinătate, în care se afla alături de copiii ei. Ce a pățit vedeta și de ce și-a dorit să renunțe!
Citeste tot articolul »

10. ANM: 26 de județe, sub cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii în următoarele ore. Meteorologii au emis și o informare de caniculă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a informat că 26 de județe sunt sub o atenționare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, îndeosebi la munte. Totodată, o informare de caniculă este valabilă joi, vineri și sâmbătă, în mai multe zone din țară. 
Citeste tot articolul »

11. Irina Rimes, despre certurile din relație. Cum depășesc ea și David Goldcher momente dificile: „Important e cum...”

Irina Rimes a povestit cum reușesc ea și partenerul ei de viață, David Goldcher, să depășească discuțiile în contradictoriu. Certuri există și în relația lor, dar cel mai important este, cel puțin pentru ea, cum reușesc să treacă peste ele și ce învață din acestea.
Citeste tot articolul »

12. România și Bulgaria au șanse mari să intre în Schengen, întâi în granițele aeriene, din octombrie. Ce vizează a doua etapă

România și Bulgaria au șanse mari să intre în Schengen în acest an. Instituțiile europene sunt pregătite acum să le primească. Prima etapă vizează granițele aeriene, în octombrie 2023, iar în a doua etapă vor fi abolite controalele la frontierele terestre până în data de 1 ianuarie 2023. 

Citeste tot articolul »

13. Reacția României după ce rușii au amenințat că vor bombarda podul Galați-Giurgiulești

Ruşii ameninţă că vor bombarda podul de la Giurgiuleşti care leagă Republica Moldova de România după ce forţele ucrainene au efectuat un atac asupra Podului Ciongar care leagă regiunea ucraineană Herson de Crimeea, la peste 150 de km în spatele liniei de front. Prima reacție a României. 
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---