Speciale

Retrospectiva zilei 10 martie 2023

schedule 11 mar. 2023, 01:01

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei de 10 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1 Noua lege a dialogului social. Ce trebuie să știe orice angajator despre această lege

Noua lege a dialogului social, Legea nr. 367/2022, a fost adoptată cu scopul de a proteja și a susține dialogul social și exercițiul anumitor drepturi ale angajaților. Legea a fost promulgată în decembrie 2022, după 3 ani de la inițiere.


Citeste tot articolul »

2 De ce a vrut Andreea Bălan să renunțe la America Express. Era în a cincea etapă când a simțit că nu mai poate

Andreea Bălan a oferit un scurt interviu, în care a vorbit despre întreaga sa experiență la America Express. Nu a scos în evidență doar momentele frumoase din concurs, ci cele care i-au dat mari bătăi de cap și în care a dorit să renunțe. Prima dată când a luat în calcul ideea de a renunța a fost în cea de-a cincea etapă. Iată ce a povestit!

Citeste tot articolul »

3 Gina Matache, mesaj cu subînțeles pentru fiica ei și pentru iubitul acesteia: „Cu multă avere n-ai somn şi te-apasă”

Gina Matache nu renunță la războiul pe care l-a pornit împotriva noului partener de viață al celei mai mici dintre fiicele sale, Oana Matache. Cântăreața de muzică de petrecere nu îl are deloc la inimă pe Radu Siffredi, tânărul de 28 de ani care i-a furat inima fiicei sale după separarea de Răzvan Miheț. Iată ce a postat!



Citeste tot articolul »

4 Masacru într-o biserică din Hamburg. Agresorul s-ar fi sinucis după ce a omorât mai multe persoane. Ipotezele anchetatorilor

Masacru într-o biserică din Hamburg. Mai multe persoane au fost ucise sau grav rănite cu focuri de armă, într-o clădire a cultului religios Martorii lui Iehova, joi seară. Poliția nu a transmis oficial bilanțul atacului, dar acesta ar fi de șapte morți și opt răniți, conform presei germane. Agresorul s-ar fi sinucis și s-ar afla printre victime, însă nici această informație nu a fost confirmată. Una dintre ipotezele anchetatorilor: atacul armat s-ar fi comis într-un acces de nebunie. 



Citeste tot articolul »

5 România, dependentă de alimente din străinătate. De unde vin cele mai multe importuri

România este dependentă de importuri și a ajuns să dea străinilor, în fiecare an, miliarde bune de euro pe alimente. Aducem carne, lactate sau băuturi din Germania, Ungaria sau Polonia, la care se adaugă și o cantitate tot mai mare de cereale din Ucraina. Motivul? Sunt mai ieftine decât cele produse de noi. 
Citeste tot articolul »

6 Cum s-a schimbat viața lui Joaquin Bonilla dupa America Express: „Mi-a spus medicul că trebuie să...”

Viața lui Joaquin Bonilla s-a schimbat mai mult decât și-ar fi închipuit admiratorii lui, după ce a participat la emisiunea America Express. Fostul concurent al competiției de la Antena 1 a oferit un interviu în care a discutat clar despre acest aspect și în care a mărturisit și care au fost și cele mai grele lucruri prin care a trecut.

Citeste tot articolul »

7 Europa face planuri pentru iarna viitoare. Ucraina, inclusă în schema UE pentru achiziția de gaze

Ucraina va lua parte la schema UE de a achiziționa gaze în comun de pe piețele globale, pentru a se aproviziona cu două miliarde de metri cubi de combustibil înaintea iernii viitoare, a declarat joi comisarul european pentru energie, Kadri Simson. Statele membre UE ar urma să semneze, în următoarele luni, primele contracte comune de cumpărare a gazelor, pentru a umple depozitele înaintea iernii viitoare, în contextul în care Europa înlocuiește gazele din Rusia. Această mișcare face parte din planul blocului comunitar pentru a limita creșterea costurilor cu energia, declanșată de întreruperea livrărilor rusești, după începerea războiului în Ucraina. 
Citeste tot articolul »

8 Românii vor să își petreacă vacanța de vară la Mamaia. Au crescut rezervările

Vara se apropie cu pași repezi, iar românii deja își fac planuri de vacanță, își iau concediu și își fac toate rezervările de care au nevoie, preferând să nu lase totul pe ultima sută de metri, ci mai degrabă se să bucure de experiență în sine.
Citeste tot articolul »

9 De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 13-19 martie

Horoscop săptămânal 13-19 martie. De ce ai nevoie în această săptămână plină martie în funcție de zodia în care te-ai născut. Cum va fi această săptămână de primăvară pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.
Citeste tot articolul »

10 Alina Sorescu, noi dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu. Cine îi este aproape în aceste momente

Alina Sorescu a vorbit despre momentele grele prin care trece, după despărțirea de Alexandru Ciucu. Vedeta are parte de mult ajutor și susținere din partea unei persoane dragi sufletului ei.

Citeste tot articolul »

11 Cele mai mari salarii din România. INS: Top 10 industrii în care se câștigă bine

Top 10 cele mai mari salarii din România, conform datelor transmise de Institutul Național de Statistică (INS). Cele mai mari salarii din țara noastră depășesc 20.000 de euro net pe lună și sunt în industrii precum intermedieri financiare și asigurări, comerț și IT&C. 
Citeste tot articolul »

12 Lista celor mai frecvente greșeli din cariera celor mai buni lideri

Expresia „a greși e omenește” sau „omul din greșeli învață” nu sunt doar niște cuvinte adunate grămadă. Aceste vorbe atrag asupra sa niște lecții de viață extrem de importate, care odată înțelese, ne vor aduce către dezvoltare și succes. Până și cei mai buni greșesc și acest lucru face parte din cursul normal al vieții.

Citeste tot articolul »

13 Noi modificări în Codul Rutier. Categoria de șoferii care nu vor mai avea voie să conducă în România

Se anunță noi modificări în Codul Rutier din România. Potrivit noilor măsuri, o anumită categorie de conducători auto nu vor mai avea voie să circule în România.
Citeste tot articolul »

14 Reduceri generoase în stațiunile montane, în ultimele zile de schi. Cât de încântați sunt turiștii

Ultimele zi de schi vin cu o surpriză pentru turiști. Prețurile din stațiunile montane au scăzut considerabil spre fericirea celor care nu au apucat în acest an să se bucure o vacanță la munte sau de pârtiile pentru schi. În mare parte, costurile pentru cazare, dar și pentru transportul pe cablu a scăzut cu 20%.Citeste tot articolul »

15 Clădiri din Capitală, marcate cu bulina roșie. Lista celor mai vulnerabile construcții din București

În București se regăsesc multe clădiri care prezintă un risc seismic ridicat în cazul unui cutremur puternic. Capitala României are cel mai înalt nivel de risc seismic dintre toate capitalele din Europa. Majoritatea construcțiilor vulnerabile se regăsesc in centrul Bucureștiului.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---