Showbiz

Georgiana Lobonț, declarații dure după ce Armin Nicoară a acuzat-o că îi datorează bani: „Telenovela continuă”

schedule 10 ian. 2024, 09:36

Georgiana Lobonț, declarații dure după ce Armin Nicoară a acuzat-o că îi datorează bani: „Telenovela continuă”
Sursa foto: Instagram Georgiana Lobont

Armin Nicoară a acuzat-o pe Georgiana Lobonț că îi datorează bani, moment în care ea nu s-a mai putut abține și a postat câteva mesaje dure la adresa acestuia. Ce a zis artista pe rețelele sociale!

Georgiana Lobonț, despre acuzațiile lui Armin Nicoară

Armin Nicoară continuă războiul cu Georgiana Lobonț, iar recent i-a adus noi acuzații acesteia, într-una dintre piesele sale. Acest lucru a dus la mai multe reacții din partea artistei, care a postat câteva Story-uri, în care a spus și partea sa de poveste, fiind de părere că nu a făcut altceva decât să lase răutatea și frustrarea să iasă din nou la suprafață.

Mai mult de atât, cântăreața a vrut să fie clar pentru toată lumea că din acel moment, finul ei nu mai există pentru ea, deoarece este un om fără limite, fără rușine pe care, pe deasupra, îl consideră un prefăcut și un lingușitor. Georgiana Lobonț a mai zis că ea nu a fost și nu este datoare nimănui cu vreun leu, iar piesele pe care ei le-au făcut împreună sunt postate pe canalele lor de YouTube în mod egal, niciunul dintre ei neavând control în ceea ce privește vizualizările.

„Frustrarea și răutatea au ieșit la suprafață și azi. Telenovela continuă. Din acest moment, pentru mine, acest om nu mai există pe lista mea de prieteni și nici în familia mea. Tot ce am zis ieri am zis pe bună dreptate, eu vorbesc pe dovezi. Ești un om fară rușine, fară limite, prefăcut și lingușitor. Eu nu am fost datoare și nu sunt nimănui. Piesele pe canalele noastre sunt postate în mod egal. Doar că una face mai bine că cealaltă, pentru că asta este firescul. Dar la el nu este problemă de bani, dar tot de bani vorbește”, a transmis Georgiana Lobonț, la Story.

Georgiana Lobonț l-a contactat și i-a zis că ar trebui să își ceară scuze pentru tot ceea a spus, dar el a continuat să facă acelaași acuzații și într-una dintre emisiunile în care a fost invitat.

„I-am zis aseară când m-a sunat să își ceara scuze, să-mi spună care este suma cu care el consideră că îi sunt datoare și să-mi trimită contul ca să i-o trimit, pentru că eu nu sunt datoare nimănui, mă repet. Azi a intrat în emisiune că să repete ce a zis ieri. Am înțeles din tot ce face că nu este demn, nu are alte subiecte de discuție decât să caute circ și să se victimizeze, dar fară motive, mereu menționând de mine în orice subiect”, a mai transmis ea.

Cântăreața nu s-a putut abține să nu aducă în discuție și momentul în care i-a cununat pe el și pe Claudia Puican, unde ea și partenerul ei de viață s-au simțit ca „ultimii oameni”. De asemenea, vedeta a precizat că va lupta să își apere demnitatea și imaginea, după toate cele întâmplate.

”Piesa de pe canalul lui, Show, este creată de mine integral, așa cum el a creat prima noastră melodie folclorica. Suntem chit în tot ce am făcut! Este josnic și penibil că trebuie să mă justific aici, dar nu mă mai las călcată în picioare și daca este cazul o să ajung și pe alte cai să mă apar și să-mi cruț demnitatea și imaginea!”, a mai scris ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---