Showbiz

Din ce a făcut avere milionarul român de 32 de ani. Acum construiește un castel în România

schedule 31 iul. 2023, 09:57

Din ce a făcut avere milionarul român de 32 de ani. Acum construiește un castel în România
Foto: Captura Realitatea Sportiva

Milionarul român de 32 de ani George Țucudean a fost nevoit să renunțe prematur la cariera de fotbalist, dar a trecut repede peste dezamăgire și a continuat afacerile familiei sale. Bine a făcut, căci acum situația sa financiară este înfloritoare. 

Din ce a făcut avere George Țucudean, milionar român de 32 de ani

George Țucurean câștigă, în prezent, sume uriașe de bani dintr-un hotel de lux din centrul Aradului, un centru comercial și dintr-o cramă din județ. După două titluri de golgheter al României şi 10 trofee interne, fostul sportiv se implică în imperiul construit de familia lui.

El a investit 6 milioane de euro în hotelul de cinci stele Aniroc Signature. De asemenea, şi vinul produs din propria podgorie îi aduce satisfacţii financiare.

„Am avut noroc că noi dețineam clădirea. Anumite piese de mobilier sunt făcute în regim propriu, alte detalii sunt rezolvate cu oameni pe care-i cunoaștem și ne-au luat prețul corect. Una că știam care este, a doua că ei n-au vizat profitul, ci să-și pună semnătura pe ceea ce va în hotel. Da, am investit 6 milioane de euro, dar, dacă l-am fi făcut acum, costa cel puțin dublu!
Mustoasa de Măderat, un vin alb, un soi autohton. Un vin roșu ar fi Cadarca. Mustoasa e un soi mai acid. Dar avem două tipuri de Mustoasă: unul făcut simplu, altul «mai complicat», automat, mai catifelat. Sunt toată ziua pe la cramă, verificând și degustând, nu e chestia că am devenit expert”, spunea cu două luni în urmă Ţucudean, citat de gsp.ro.

Deține o podgorie de peste 60 de hectare

George Țucurean s-a lăsat de fotbal pentru a se bucura de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul se va întinde pe 100 de hectare.

Pe domeniul lui Țucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului austro-ungar. Au rămas câteva pietre din el, iar fostul fotbalist îl va ridica din nou. Pentru moment, Crama Veche este piesa de rezistență.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---