Social Locale

Un utilaj feroviar s-a răsturnat la Roșiorii de Vede. Un lucrător feroviar a decedat

schedule 01 aug. 2023, 12:08

Un utilaj feroviar s-a răsturnat la Roșiorii de Vede. Un lucrător feroviar a decedat
Antena 3/Youtube

Un nou incident feroviar la Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Un utilaj feroviar s-a răsturnat, marți, la ieșirea din Roșiorii de Vede. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje medicale care au încercat să îi salveze viața unui lucrător feroviar aflat în stop cardio-respirator, însă acesta nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Un utilaj feroviar s-a răsturnat la Roșiorii de Vede. O persoană a murit

CFR a anunțat că un utilaj feroviar, care se deplasa între Roșiori Nord și Atârnați, pentru a face lucrări feroviare programate în stația Atârnați, s-a răsturnat. Potrivit primelor informații transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsturnat la ieșire din Roșiorii de Vede. În utilaj se aflau doi lucrători ai CFR Infrastructură.

La fața locului au ajuns reprezentanții SMURD pentru a acorda primul ajutor medical. ISU Teleorman a transmis că un bărbat de în jur de 55 de ani, unul dintre lucrătorii feroviari ce se afla în utilajul feroviar, se afla în stop cardio-respirator. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar echipajele medicale ale SAJ Teleorman au declarat decesul.

De asemenea, la fața locului au intervenit și două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două echipe SAJ.

”O victimă inconştientă, în stop cardio-respirator, se intervine cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD şi două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic.”, spun cei de la ISU.

Traficul feroviar de călători se va face doar pe un fir de circulație, până la finalizarea intervențiilor din zona accidentului, a mai menționat CFR.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---