Speciale

Retrospectiva zilei 31 martie 2023

schedule 01 apr. 2023, 01:22

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 31 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Jean Gavril, adevăratul motiv pentru care nu a plecat cu soția în America Express: "Bianca e o persoană care nu prea..."

Jean Gavril și fratele lui, Dinu, au dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care cântărețul nu a plecat în America Express alături de soția sa, deși așa ar fi trebuit sau, cel puțin, asta a fost propunerea venită din partea producătorilor. Iată ce au declarat frații, într-un interviu acordat recent!
Citeste tot articolul »

2. Donald Trump a fost pus sub acuzare. Ce învinuiri i se aduc fostului președinte american

Premieră în SUA. Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost pus sub acuzare de un mare juriu din Manhattan. Fostul președinte american este acuzat penal de dare de mită starului porno Stormy Daniels în schimbul tăcerii sale cu privire la presupusa lor relație.

Citeste tot articolul »

3. Nicole Cherry primește ajutor în ceea ce privește creșterea Anastasiei. Cine este mâna ei dreaptă: "O cunoaște la fel de bine"

Nicole Cherry este o mamă dedicată în ceea ce privește creșterea fiicei sale, dar are și momente precum cele în care este nevoită să participe la evenimente sau să susțină concerte, în care are nevoie de ajutor. Ei bine, într-un interviu pe care l-a acordat de curând, vedeta a zis cine este mâna ei dreaptă în acest sens.
Citeste tot articolul »

4. Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România

Smiley a făcut un anunț pentru fanii lui, care i-a pus imediat pe gânduri. Acesta le-a transmis tuturor urmăritorilor lui de pe rețelele sociale faptul că se mută în America, moment în care aceștia au crezut că pentru totdeauna, dar i-a liniștit destul de repede zicându-le, mai apoi, că se întâmplă pentru o perioadă de timp, nu pentru totdeauna.

Citeste tot articolul »

5. Ministrul Bogdan Aurescu, interviu incomod pentru BBC. Jurnalist britanic: „Ce ați dat voi Ucrainei?” Răspunsul șefului diplomației române

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a oferit un interviu pentru publicația britanică BBC. Dialogul incomod cu jurnalistul străin Sackur a avut ca temă asistența militară oferită Ucrainei din partea României. Iată ce a răspuns șeful diplomației române. 
Citeste tot articolul »

6. Prețuri umflate de producători la alimente de bază. Au făcut creșteri de patru ori cât media inflației

Producătorii s-ar fi înțeles între ei să umfle prețurile la alimentele de bază, suspectează Consiliul Concurenței, care a făcut controale inopinate la 13 fabrici de zahăr, ulei și unt. Posibilul cartel ar fi crescut costurile nejustificat. 

Citeste tot articolul »

7. Oana Lis a ajuns la capătul puterilor. Declarații emoționante despre operație: "E greu, am plâns"

Oana Lis simte că a ajuns la capătul puterilor, după ce s-a operat în secret. Deși nu a simțit nevoia să discute despre perioada grea pe care a traversat-o, în primă fază, mai apoi nu s-a mai putut abține și a zis tot ceea ce a avut pe suflet recunoscând că nu îi este foarte greu și că a plâns mult. Iată ce a mai declarat partenera de viață a lui Viorel Lis!
Citeste tot articolul »

8. Laurențiu Reghecampf, nouă fotografie cu fiul Liam. Băiețelul îi seamănă leit

Laurențiu Reghecampf se mândrește cu cei 3 băieți pe care îi are, iar mezinul Liam, care a împlinit recent 10 luni, este de o frumusețe rară! Uite cât de adorabil este fiul antrenorului și al Corinei Caciuc!


Citeste tot articolul »

9. Câte calorii au sarmalele? Car ar fi porția optimă pentru sănătatea noastră?

Dacă stăm să analizăm rapid rețeta de sarmale, este evident că vorbim despre un preparat cât se poate de sănătos. Cu câteva variații, în funcție de carnea folosită (de porc, mix cu vită, de pui,mai grasă, mai slabă etc.), de natura foilor (din varză murată sau vită de vie) și în funcție de orezul utilizat (alb sau integral), sarmalele rămân o alegere sănătoasă. Să nu uităm însă regula general valabilă, și anume „moderația este bună în toate”. Vă invităm să aflați câte calorii au sarmalele și cum arată porția optimă pentru dietă și sănătate.
Citeste tot articolul »

10. Premierul Ciucă efectuează o vizită oficială în Suedia. Cu cine se va întâlni oficialul din România

Premierul României Nicolae Ciucă va efectua o vizită de lucru, vineri, în Suedia. Oficialul român va fi primit de prim-ministrul Suediei, Ulf Kristersson, cu care va susține o declarație de presă comună, și se va întâlni și cu președintele Parlamentului Regatului Suediei, Andreas Norlén.

Citeste tot articolul »

11. Carmen Harra, despre căsnicia eșuată a Oanei Matache: „Căsătoria ei nu a fost pe termen lung”

Carmen Harra a oferit câteva declarații despre căsnicia eșuată a Oanei Matache. Clarvăzătoarea a explicat de ce s-a terminat totul între ea și fostul ei partener de viață, dar și ce se va întâmpla în cazul în care va decide să se recăsătorească. Iată ce a mai zis!
Citeste tot articolul »

12. Fermierii români și bulgari amenință cu proteste zilnice. Agricultorii sunt indignați de importul masiv de cereale din Ucraina

Agricultorii din Bulgaria sunt tot mai înfuriați din cauza importului masiv de cereale din Ucraina. Aceștia intenționează să organizeze proteste zilnice, iar fermierii din România anunță să sunt gata să se alăture inițiativei fermierilor din țara vecină.

Citeste tot articolul »

13. Horoscopul lunii Aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele în a doua lună din această primăvară!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această lună!
Citeste tot articolul »

14. 1200 de pistoale descoperite în camionul unui ucrainean, în Constanța. Armele erau aduse din Turcia și urmau să ajungă în Donbas

Poliția de Frontieră a descoperit 1200 de pistoale, suspecte a fi letale, în camionul unui ucrainean, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, în Constanța. Armele erau aduse din Turcia și ar fi trebuit să ajungă pe front, în Donbas. 
Citeste tot articolul »

15. Olaf Scholz, vizită în România. Cancelarul Germaniei se va întâlni cu Klaus Iohannis și Maia Sandu. „Semnal important al unității Europei”

Cancelarul Germaniei Olaf Scholz va efectua săptămâna viitoare o vizită de lucru în România. Oficialul german se va întâlni cu președintele României, Klaus Iohannis, dar și cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta este prima sa vizită în România de la preluarea conducerii guvernului de la Berlin.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---