Speciale

Retrospectiva zilei 28 august 2023

schedule 29 aug. 2023, 01:17

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 28 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Horoscopul săptămânii 28 august-3 septembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!
Citeste tot articolul »

2. Alexandra a câștigat „Bravo, ai stil!” 2023. Acuzații dure la adresa producătorilor: „Să faceți închisoare toți!”

Alexandra a câștigat „Bravo, ai stil!” 2023, după ce a luptat în marea finală a emisiunii împotriva Mariei. Ce acuzații au primit producătorii, după ce fanii competiției au aflat deznodământul.
Citeste tot articolul »

3. Dan Negru și Maria Cârneci, declarații cutremurătoare despre exploziile de la Crevedia: „Să mor de vă mint”

Dan Negru și Maria Cârneci au făcut câteva declarații cutremurătoare despre exploziile de la Crevedia. Iată ce au zis cele două vedete despre tragedie!

Citeste tot articolul »

4. Risc de explozie în gara Caracal din cauza unor scurgeri de gaz. Traficul a fost restricționat

Circulația feroviară în gara Caracal, judeul Olt, a fost oprită, duminică seara, din cauza unor scurgeri de gaz dintr-un vagon al unui tren de marfă privat.
Citeste tot articolul »

5. Maia Morgenstern, mesaj dureros după exploziile de la Crevedia. Se afla la o nuntă: „Doctorii au plecat la datorie”

 Maia Morgenstern a transmis mesaj dureros după exploziile de la Crevedia. Actrița se afla la o nuntă, când a avut loc tragedia și a fost uimită de faptul că, la un moment dat, începuseră să plece oamenii de la mese.
Citeste tot articolul »

6. Explozia de la Crevedia. 12 victime au fost transportate în străinătate. Care este stare lor și unde sunt tratați răniții

Un sfert din victimele tragediei de la Crevedia sunt transportate în străinătate pentru a primi îngrijiri medicale corespunzătoare, deoarece în România nu există suficiente paturi. 12 victime se află în spitalele din străinătate, iar alții luptă pentru viața lor, fiind în stare extrem de gravă.

Citeste tot articolul »

7. Explozie la un restaurant din Pașcani. Patronul localului s-a ales cu arsuri pe corp

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, luni dimineață, la un restaurant din Pașcani, județul Iași. În interiorul localului se aflau două butelii de GPL cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare. Patronul s-a ales cu arsuri.
Citeste tot articolul »

8. Aza de la „Bravo, ai stil!” și-a cumpărat un apartament de lux: „M-au ajutat și părinții”

Aza, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, și-a cumpărat un apartament de lux într-o zonă bună a Capitalei. Ce a declarat blondina despre achiziția sa și cui îi este recunoscătoare!
Citeste tot articolul »

9. Loredana Chivu, în stare de șoc. Fostul ei iubit vrea împărțirea averii familiei: „De moartea lui tata nu te mai legai”

Loredana Chivu nu trece prin cea ma bună perioadă din viața sa, după ce fostul ei iubit a cerut împărțirea averii familiei. Ce a declarat vedeta despre situația în care se află!

Citeste tot articolul »

10. Rafila, despre explozia de la Crevedia: „La început nu am fost așa de îngrijorați pentru că inițial se discuta despre cinci victime”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a venit cu declarații exclusive despre filmul tragediei care a avut loc sâmbătă seară la Crevedia.
Citeste tot articolul »

11. Theo Rose a primit sfaturi de la Gina Pistol și Smiley. S-a confruntat sau nu artista cu depresia postnatală

Theo Rose, sinceră ca de fiecare dată, a dat câteva declarații în care a povestit că a primit câteva sfaturi din partea Ginei Pistol și a lui Smiley și, de asemenea, a zis dacă s-a confruntat sau nu cu depresia postnatală.
Citeste tot articolul »

12. Smiley și Oana Roman, reacții dure după exploziile de la Crevedia: „După opt ani de la Colectiv, arșii...”

Oana Roman și Smiley au fost și ei șocați, când au văzut ce s-a întâmplat la Crevedia, sâmbătă seara, când o stație GPL care funcționa ilegal a explodat. Iată ce au transmis în mediul online.

Citeste tot articolul »

13. Bilanțul victimelor de la Crevedia. Două persoane au decedat, iar 56 de victime au suferit arsuri

În urma tragediei ce a avut loc sâmbătă seară la Crevedia, două persoane, un bărbat și o femeie au decedat. Informația a fost confirmată de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.
Citeste tot articolul »

14. Prima reacție publică a lui Ionuț Doldurea, patronul stației GPL, după tragedia de la Crevedia

După aproximativ două zile de la tragedia care a avut loc la o stație de GPL din Crevedia, firma care deține stația GPL a venit cu prima reacție publică. Aceasta este condusă de fiul primarului PSD din Crevedia.
Citeste tot articolul »

15. Mesaje de Mulțumire. Cele mai frumoase mesaje de mulțumire și apreciere pentru oamenii dragi

Să știi să îți exprimi mulțumirea sau să poți să îi spui omului din fața ta cât de recunoscător îi ești pentru tot ce face pentru tine este o calitate unică. Poți face acest lucru nu doar la sărbătorile importante, cum ar fi zile de naștere, Revelion, Crăciun, Paște. Poți mulțumi oamenilor dragi în fiecare zi, ori de câte ori simți nevoia să îți exprimi aceste sentimente sincere și nobile

Ți-am pregătit o serie de mesaje de mulțumire cu care îi poți bucura pe oamenii importanți din viața ta.
Citeste tot articolul »

16. Descoperă ușurința închirierii televizoarelor de la Telerenta

În căutarea relaxării și distracției în propria locuință, alegerea unui televizor de înaltă calitate poate părea o sarcină dificilă. Cu toate acestea, Telerenta vine în întâmpinarea ta cu o soluție practică: închirierea televizoarelor. Poate nu ai luat în considerare până acum toate avantajele acestui serviciu, dar să vedem cum tehnologia oferită de Telerenta poate transforma cu adevărat modul în care experimentezi vizionarea.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---