Speciale

Retrospectiva zilei 26 mai 2023

schedule 27 mai 2023, 01:15

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 26 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Majorare de salarii cu 10% de la 1 iunie. Ce categorie de români este vizată

O anumită categorie de angajați din România s-ar putea bucura de o majorare de salariu cu 10% începând de la 1 iunie 2023.
Citeste tot articolul »

2. Parlamentul de la Chișinău a adoptat Rezoluția Adunării „Moldova Europeană”

Rezoluția Adunării „Moldova Europeană” a fost adoptată de Parlamentul de la Chișinău cu 55 de voturi. Această decizie este un sprijin integral care a fost acordat cetățenilor moldoveni, exprimat în cadrul Rezoluției adoptate în Piața Marii Adunări Naționale, pe data de 21 mai.
Citeste tot articolul »

3. Nicolae Ciucă nu mai demisionează. Rotativa guvernamentală se amână

Premierul României, Nicolae Ciucă, a anunțat, vineri dimineața, că a luat decizia de a nu-și da demisia din funcție astăzi. Prin urmare, rotativa guvernamentală se amână.

Citeste tot articolul »

4. Succesul i-a dat mari bătăi de cap. Alexandra Stan, despre lupta cu depresia: „Cea mai grea parte”

Alexandra Stan a simțit nevoia să își deschidă inima în fața tuturor oamenilor care își rup din timpul lor și îi urmăresc activitatea din mediul online. Aceasta a vorbit despre lupta cu depresia, a explicat de unde provine ea și a cui este vina, când un artist ajunge într-un asemenea punct din viața sa.
Citeste tot articolul »

5. Carina de la „Bravo, ai stil!” a desființat-o pe Andreea. Pe cine vede în marea finală: „Nu agreez falsitatea unui om”

Carina de la „Bravo, ai stil!” nu o are deloc la suflet pe colega sa din concurs, Andreea, dar acesta nu mai este un secret pentru niciunul dintre fanii emisiunii de pe Kanal D2. Într-un interviu pe care l-a făcut recent a făcut niște declarații dure despre aceasta, dar a zis clar și pe cine vede ea în marea finală.

Citeste tot articolul »

6. ANM, avertizare de Cod galben de ploi, vijelii şi descărcări electrice în 31 de judeţe din România

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ploi, descărcări electrice şi vijelii în 31 de judeţe din România. Atenționarea este în vigoare vineri până la ora 23.00. Asemenea fenomene vor fi izolat şi în celelalte regiuni.
Citeste tot articolul »

7. Mario Fresh, gest romantic pentru iubita lui. Alexia Eram a plecat în America Express: „Nu o să fiu foarte siropos”

Mario Fresh a făcut un gest romantic pentru frumoasa lui parteneră de viață care a plecat deja în America Express alături de fratele ei, Aris. Filmările pentru noul sezon vor începe în curând, iar cele nouă echipe sunt pregătite pentru a intra în cursă, artistul sperând ca iubita lui să reziste două luni, deși știe că îi va duce lipsa.

Citeste tot articolul »

8. Greva profesorilor, subiect de interes pentru Dana Budeanu. Vedeta, umilită de un cadru didactic: „Nu pot trăi cu 3000 de lei pe lună”

Zilele acestea, Dana Budeanu le-a transmis un mesaj profesorilor care au decis să facă grevă. Vedeta le-a adresat cuvinte dure, dar nu a durat mult timp până când a primit replica din partea unui cadru didactic care, printre altele, a dorit să scoată în evidență faptul că nu poate trăi cu un salariu de 3000 de lei pe lună.
Citeste tot articolul »

9. Salariile angajaților din Educație și alte domenii vor fi majorate. Anunțul făcut de ministrul Muncii

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat, vineri, că salariile celor din învățământ și din alte domenii se vor majora. Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență în urma căreia salariile pentru funcțiile comune din administrație se aduc la nivelul prevăzut în grila aferentă anului 2022.

Citeste tot articolul »

10. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, pregătite pentru America Express. Ce au declarat înainte să plece în Columbia: „Ne vom folosi de farmecul personal”

Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt pregătite pentru America Express, iar înainte de a pleca în aventura vieții lor, au făcut câteva declarații despre pregătirile pe care le-au făcut, despre felul în care vor proceda ca să facă rost de mâncare, dar și despre sfaturile pe care le-au primit din partea apropiaților.
Citeste tot articolul »

11. Vica Blochina, operație de micșorare a stomacului. Care este starea sa: „Recuperarea necesită răbdare”

Vica Blochina a făcut o operație de micșorare a stomacului, după ce s-a gândit serios la acest aspect. În urmă cu câteva zile le vorbea fanilor despre intervenție de pe patul de spital, fără a le da prea multe detalii, iar acum este deja în perioada de recuperare.

Citeste tot articolul »

12. Calendarul înscrierii în clasa pregătitoare a fost modificat din cauza grevei generale din Educație

Ministerul Educației a anunțat că din cauza grevei generale din învățământ a fost modificat calendarul înscrierii în clasa pregătitoare. Ordinul pentru actualizarea datelor a fost trimis la Monitorul Oficial.Citeste tot articolul »

13. Cine este Sânziana Negru de la America Express. În trecut a avut o relație cu Smiley

Sânziana Negru este una dintre concurentele celui de-al șaselea sezon al emisiunii America Express. Aceasta a acceptat să participe la acest concurs alături de buna sa prietenă, Laura Giurcanu, urmând să parcurgă împreună fiecare probă grea de pe „Drumul Soarelui”, care le va purta pe rând prin Columbia, Ecudor și Argentina. Dar cine este, de fapt, Sânziana Negru.

Citeste tot articolul »

14. Elevii din România, scrisoare pentru Nicolae Ciucă: „Examenele naționale bat la ușă”

Elevii din țară i-au redactat o scrisoare premierului Nicolae Ciucă cu privire la greva generală din Educație care a început luni, 22 mai. Aceștia îi solicită premierului să negocieze cu profesorii pentru a pune capăt grevei și pentru a reveni la ore în regim obișnuit, deoarece a mai rămas extrem de puțin până la examene.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---