Speciale

Retrospectiva zilei 21 iunie 2023

schedule 22 iun. 2023, 01:16

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 21 iunie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Cine a câștigat Chefi la cuțite 2023: „Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni”

Ediția de seara trecută a emisiunii Chefi la cuțite 2023 și, totodată, cea în care a fost desemnat câștigătorul. Iată cine a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.
Citeste tot articolul »

2. Evaluarea Națională 2023 continuă cu a doua probă scrisă - Subiecte la Matematică

Continuă emoțiile pentru elevii de gimnaziu. Miercuri, 21 iunie, urmează a doua probă scrisă la Evaluarea Națională 2023, cea la Matematică. Peste 161.000 de absolvenți ai clasei a VIII-a sunt înscriși pentru susținerea examenului, potrivit situației centralizate de Ministerul Educației.
Citeste tot articolul »

3. Jador, acuzat că minte în legătura cu problemele sale de sănătate. Elena Merișoreanu a sărit în apărare lui: „Zic alții că vai e strategie”

Jador a fost sincer cu fanii lui, le-a vorbit despre problemele sale de sănătate, motiv pentru care a fost acuzat că minte și că a făcut asemenea afirmații de dragul unei strategii de marketing. Elena Merișoreanu refuză să creadă că unii oameni sunt atât de răi și a sărit în apărarea cântărețului de manele.

Citeste tot articolul »

4. Negocieri pentru ieftinirea alimentelor. Lista cu produsele care vor avea prețul plafonat

Alimentele de bază se vor ieftini. Nu știm, însă, când, cum și cu cât. Acum se poartă negocieri. O primă întâlnire între Guvern și reprezentanții marilor magazine a avut loc marți la Palatul Victoria. Premierul Marcel Ciolacu le-a propus două variante și așteaptă răspunsul până la finalul săptămânii. 
Citeste tot articolul »

5. Liviu Vârciu, mesaj pentru Dorian Popa. Ce i-a reproșat artistului: „Ne-ai băgat ceartă în familie"

Liviu Vârciu i-a transmis un mesaj cu totul și cu totul neașteptat lui Dorian Popa. Cunoscutul prezentator nu s-a putut abține să nu îi spună ce îi stătea pe suflet, motiv pentru care fanii lor s-a amuzat copios. Care a fost reacția vloggerului!

Citeste tot articolul »

6. Submarin dispărut în apele Atlanticului. Sonarele au captat zgomote subacvatice frecvente în zona unde a dispărut submersibilul

Cursa contracronometru din cauza oxigenului scăzut se întețește. Cei cinci pasageri ai submersibilului Titan dispărut în apele Atlanticului, pe urmele Titanicului, mai au aproape 30 de ore cu aer. Sonarele ar fi captat zgomote subacvatice frecvente în zona unde a dispărut acesta. 
Citeste tot articolul »

7. Solstițiul de vară 2023. Superstiții și obiceiuri în cea mai lungă zi din an

Solstițiul de vară este un fenomen astronomic care marchează începutul oficial al verii în emisfera de nord. Această zi este numită și Ziua Soarelui, iar solstițiul de vară reprezintă cea mai lungă zi din an.
Citeste tot articolul »

8. Fanii emisiunii Chefi la cuțite, nemulțumiți după ce Nina Hariton a câștigat marele premiu: „6 din 11 sezoane au fost câștigate de același chef”

Chefi la cuțite 2023 și-a ales câștigătorul, în cadrul ediției de seara trecută a emisiunii. Cea care a ridicat trofeul deasupra capului și care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro a fost moldoveanca Nina Hariton, din echipa lui Sorin Bontea. Cum au reacționat oamenii!
Citeste tot articolul »

9. WhatsApp introduce două funcții noi. Acestea se referă la confidenţialitate şi apelurile de la numere necunoscute

Aplicația WhatsApp introduce două noi funcții în ceea ce privește confidenţialitatea şi apelurile de la numere necunoscute.
Citeste tot articolul »

10. Cum au ales Smiley și Gina Pistol numele pentru fiica lor. De ce au ținut cont: „Ne-am pus problema ce ar fi...”

Smiley și Gina Pistol au vorbit abia acum despre felul în care au ales numele fiicei lor. De ce au ținut cont, când s-au gândit că niciun nume nu este mai potrivit decât Josephine!

Citeste tot articolul »

11. HOROSCOP: 3 zodii de bărbați care sunt darnici în dragoste, însă zgârciți la bani

Sunt unii bărbați ai zodiacului recunoscuți deopotrivă pentru dragostea lor pasională și poveștile de iubire pline de evenimente frumoase pe care le construiesc, a căror dragoste nu o vom uita niciodată, dar care au tendința de a deveni zgârciți când vine vorba de bani, fiind parcă prea atenți sau prea stricți cu bunurile lor materiale.
Citeste tot articolul »

12. Influncerii din România, desființați de Oana Roman. Ce a deranjat-o, de fapt: „Eu trăiesc din...”

Oana Romna i-a desființat pe mulți dintre influencerii de la noi din țară. Ca de fiecare dată, fiica lui Petre Roman a fost sinceră, cu riscul de a-i supăra pe colegii ei de breaslă. Iată ce a zis!
Citeste tot articolul »

13. Vacanță cu copiii în străinătate. De ce acte ai nevoie

A început perioada vacanțelor și a concediilor. Cuplurile cu copii profită de vacanța de vară a celor mici și pleacă să își încarce bateriile. Chiar și așa, Poliţia de Frontieră Română reamintește care sunt condiţiile cu privire la călătoria cetăţenilor români minori în străinătate.
Citeste tot articolul »

14. Trei linii de autobuze de noapte în Capitală. Pe ce traseu vor circula acestea

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI) a anunțat că înființează trei noi linii de autobuze de noapte în București începând de vineri noaptea, 23/24 iunie. Autobuzele vor circula la un interval de 30 de minute pe toată durata programului.
Citeste tot articolul »

15. Explozie urmată de incendiu la Petromidia. A fost activat planul roșu de intervenție

O explozie urmată de incendiu a avut loc miercuri la Petromidia, în județul Constanța. Fumul se vede de la kilometri distanță, de pe plaja Năvodari. A fost activat planul roşu de intervenţie în tot judeţul şi a fost emis Ro-Alert.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---