Social Sci-Tech

WhatsApp introduce două funcții noi. Acestea se referă la confidenţialitate şi apelurile de la numere necunoscute

schedule 21 iun. 2023, 11:43

WhatsApp introduce două funcții noi. Acestea se referă la confidenţialitate şi apelurile de la numere necunoscute
ReaLiia / Shutterstock

Aplicația WhatsApp introduce două noi funcții în ceea ce privește confidenţialitatea şi apelurile de la numere necunoscute.

Două funcții noi și utile pentru utilizatorii WhatsApp

Cei care folosesc aplicația WhatsApp vor avea posibilitatea să se bucure două noi funcții utile. Este vorba despre eliminarea apelurilor de la numere necunoscute și controlul confidențialității.

Prima nouă funcție a fost creată pentru a oferi și mai multă securitate și control pentru apelurile primite. Funcția va ajuta la filtrarea automată a spamului, a escrocheriilor și a apelurilor primite de la persoane necunoscute, asigurând o protecție și mai mare.

Aceste numere vor fi vizibile în lista de apeluri, însă nu vor face telefonul să sune. Noua funcție se numește "Silence Unknown Callers" și poate fi găsită la secțiunea "Privacy".

Noua funcție de confidențialitate

Pentru ca noua funcție să fie cunoscută de toți utilizatorii, a fost introdusă verificarea confidențialității, încât opțiunile de protecție disponibile pe WhatsApp să fie cunoscute de toți.

Noua funcție le arată utilizatorilor, pas cu pas, cele mai importante setări de confidențialitate pentru ca aceștia să își poată selecta cel mai corect nivel de protecție.

Prin selectarea noii funcții "Start Control" în setările de confidențialitate, utilizatorii WhatsApp vor putea alege diferite niveluri de confidențialitate create cu scopul de a consolida securitatea mesajelor, apelurilor și a informațiilor personale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---