Speciale

Retrospectiva zilei 21 aprilie 2023

schedule 22 apr. 2023, 01:13

Retrospectiva zilei 21 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 21 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Guvernul strânge cureaua pentru a acoperi gaura de 20 de miliarde de lei la buget și ia în calcul suspendarea angajărilor la stat, dar și înghețarea salariilor bugetarilor. Până acum, datele arată că se poate economisi doar jumătate din sumă. 
Citeste tot articolul »

2. Raluca Bădulescu o sperie pe Constanția de la „Bravo, ai stil!”. Ce a declarat despre jurată: „A dat cu mine de pământ”

Constanția, una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!” a dat câteva declarații despre colegele sale din competiție, dar și despre Raluca Bădulescu de care se teme din cauza comentariilor pe care aceasta le-a făcut pe baza uneia dintre ținutele pe care le-a prezentat.

Citeste tot articolul »

3. Jean Sasu, patron Nuba, înjunghiat pe terasă. Agresorul a venit în local două zile la rând pentru a plănui totul

Jean Sasu, patronul Nuba, un local de lux din București, situat în Dorobanți, a fost înjunghiat de un client, pe terasă, ziua în amiaza mare. Agresorul, care nu ar fi cetățean român, și-a premeditat fapta. A venit în local două zile la rând pentru a plănui totul. Atacatorul este căutat încă de poliție. 
Citeste tot articolul »

4. Delia, primele declarații după ce s-a spus că a furat piesa „Lololo” de la Lora. Care este, de fapt, adevărul: „Serios?”

Delia a primit mai multe acuzații din partea fanilor ei legate de piesa „Lololo”, care este un remake al piesei „Fata de pe plajă” a trupei Azur, legat de faptul că ar fi furat-o. Ce a declarat artista și de la ce pornit totul!

Citeste tot articolul »

5. Fermierii, nemulțumiți de măsurile Guvernului. Daea le transmite că nu pot avea și despăgubiri de la UE, și cereale din Ucraina interzise

Fermierii români sunt nemulțumiți de hotărârea Guvernului de a permite în continuare importurile de cereale din Ucraina, după ce multe state din UE le-au interzis deja. Cultivatorii se plâng de faptul că nu pot face față prețurilor mici cu care se vând grânele vecinilor. În replică, ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a transmis că nu pot avea și despăgubiri de la UE, și cereale din Ucraina interzise. Și, în timp ce comercianții rămân marii câștigători după importurile din țara vecină, oficialul a cerut premierului sprijin pentru că se simte singur în această luptă. 
Citeste tot articolul »

6. Cum funcționează sistemul de semnalizare de la Pasajul Unirii. Va fi cel mai performant din țară

Circulația este oprită parțial în Pasajul Unirii din cauza lucrărilor la noul sistem de semnalizare, care ar trebui să fie gata până la finalul lunii. Iată cum funcționează acesta. 
Citeste tot articolul »

7. Jurații de la „Bravo, ai stil!” nu au milă față de concurente. Jasmine, desființată din cauza ținutei sale: „Mă scoate din minți”

Cea mai recentă ediției a emisiunii „Bravo, ai stil!” nu a fost tocmai una pentru Jasmine, care a fost făcută praf de cei trei jurați ai competiției. Aceștia nu au apreciat deloc ținuta purtată de aceasta și nu s-au putut abține să nu îi transmită exact ce au crezut despre ea. Iată cum a decurs totul!
Citeste tot articolul »

8. Loredana Chivu, bătută și amenințată cu moartea de logodnicul ei: „A trebuit să ies cu poliția din hotel”

Loredana Chivu a fost bătută și amenințată cu moartea de logodnicul ei, cu care și-a dat seama că nu se potrivește, dar cu căruia i-a acceptat propunerea de a se căsători cu el, pentru că în momentul cererii acolo se aflau foarte mulți oameni. De asemenea, el a amenințat-o cu moartea, dacă nu se mărită cu el.
Citeste tot articolul »

9. Alin Chirilă a fost eliminat de la Survivor România. Ce a declarat și cum au reacționat Ada Dumitru și Alex Delea

Ediția din 19 aprilie a emisiunii Survivor România a venit la pachet cu plecarea lui Alin Chirilă din concurs, spre dezamăgirea celor care îl vedeau câștigător. Ce a declarat fostul Războinic și cum au reacționat Alex Delea și Ada Dumitru.

Citeste tot articolul »

10. Păstrăm importurile de cereale ucrainene. Daea: „Fermierii români se întreabă cum România nu poate”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a avut vineri o întrevedere cu omologul său ucrainean, pentru a discuta problema spinoasă a importului de cereale din Ucraina. Oficialul român a anunțat că România nu va acționa precum Polonia sau Ungaria, care le-au interzis deja. 
Citeste tot articolul »

11. Andreea Bălan le-a asigurat viitorul celor două fiice ale sale: „Mama mea așa m-a învățat”

Andreea Bălan a vrut să se asigure de faptul că după ce vor crește, fiicele sa nu vor duce lipsă de nimic. În acest sens, artista a luat măsuri, iar Clara și Ella vor avea parte de câte o surpriză uriașă, în momentul împlinirii vârstei de 18 ani. Ce a declarat fosta concurentă de la America Express!

Citeste tot articolul »

12. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

De 15 ani, Băneasa Shopping City reprezintă destinația de shopping preferată de iubitorii de branduri premium, cu peste 250 de milioane de vizite cumulate, peste 40 de magazine deschise în exclusivitate într-un centru comercial în România și vânzări anuale ale retailerilor ce au depășit, în 2022, nivelul de 330 milioane de Euro.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---