Speciale

Retrospectiva zilei 19 mai 2023

schedule 20 mai 2023, 01:20

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 19 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Negocieri pentru noul Guvern: un minister a blocat discuțiile. Ce calcule s-au făcut până acum

Sunt negocieri de foc pentru noul Guvern. Un singur minister a blocat discuțiile, iar, conform unor surse UDMR ar urma să iasă din Coaliție, nemulțumiți că pierd portofoliile deținute acum, îndeosebi ministerul Dezvoltării. PNL și PSD duc tratativele la alt nivel în ceea ce privește numele care vor face parte din Executivul ce va fi condus de liderul social-democrat Marcel Ciolacu, de luna următoare. 
Citeste tot articolul »

2. Iris, acuzații dure la adresa Andreei la "Bravo, ai stil!". De la ce pornit scandalul: „Taci, lasă-mă în pace”

Iris i-a adus niște acuzații foarte grave colegei sale, Andreea, în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii "Bravo, ai stil!" în ceea ce privește o discuție pe care a purtat-o cu Constanția în culise. Iată ce discuție au purtat cele două concurente, în platoul emsiunii!

Citeste tot articolul »

3. Când va ajunge în România ciclonul care a devastat Italia. Cum va afecta vremea

Ciclonul mediteranean care a făcut ravagii în Italia se îndreaptă spre estul Europei. România va fi afectată, iar până la finalul lunii sunt așteptate ploi torențiale și căderi de grindină. În paralel, în Italia, autoritățile au evacuat în total 20 de mii de oameni, mulți dintre ei fiind salvați cu elicopterele, din calea apelor. Zeci de români au fost nevoiți să își părăsească locuințele după inundațiile catastrofale din nordul țării lovite de fenomenele naturii. 14 persoane au murit până acum, iar pagubele provocate de puhoaie se ridică la miliarde de euro.
Citeste tot articolul »

4. Produsele românești vor avea o etichetă specială. Ce semnifică și cine va suporta cheltuielile

Produsele românești ar putea fi recunoscute mai ușor în magazine datorită unei etichete cu un logo care ar urma să ofere o mai mare credibilitate produselor fabricate și ambalate la noi. Proiectul legislativ îi bucură pe producătorii români, având în vedere faptul că mâncăm mult alimente din import. De menționat este că nu toate produsele românești pot avea acest simbol. Iată condiția principală pentru ca un aliment de la noi să aibă acest logo, ce semnifică exact el și cine va suporta cheltuielile de etichetare.

Citeste tot articolul »

5. Maurice Munteanu, ironii la adresa unei concurente de la “Bravo, ai stil!”. Ținuta ei nu l-a dat pe spate: „Mă transform acum, pe loc, în Miley Cyrus”

Maurice Munteanu a făcut o serie de afirmații amuzante despre una dintre ținutele pe care una dintre concurentele le-a purtat în cea mai recentă ediție a competiției “Bravo, ai stil!”. Toată lumea a izbucnit în râs. Despre cine este vorba și cum arăta ținuta cu pricina!
Citeste tot articolul »

6. Lia Bugnar, despre rolul lui Theo Rose în „Clanul”. Ce se va întâmpla cu artista în următorul sezon

Lia Bugnar a oferit un interviu în care a vorbit despre activitatea sa din ultima vreme, despre cel de-al treilea sezon al serialului „Clanul”, dar și despre care este soarta lui Theo Rose în ceea ce privește proiectul, având în vedere că este însărcinată în opt luni și că luna viitoare va deveni mamă pentru prima dată.

Citeste tot articolul »

7. Cine sunt concurenții America Express 2024. Ei vor pleca pe „Drumul Soarelui”

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon el emisiunii America Express se apropie cu pași repezi, iar cele nouă echipe care vor lupta pentru marele premiu, pe „Drumul Soarelui”, au fost deja confirmate. Iată cine sunt cei care vor pleca în aventura vieții lor, în perioada următoare!
Citeste tot articolul »

8. Frații Tate au ajuns din nou în fața instanței. Milionarii britanici vor să scape de arestul la domiciliu

Fraţii Andrew şi Tristan Tate s-au prezentat, vineri, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti. Cei doi milionari britanici vor să scape de arestul la domiciliu. 
Citeste tot articolul »

9. Boala de care suferă Smiley: „Ideal e să găsești un echilibru”

Smiley a mărturisit că suferă de o boală mai puțin cunoscută, însă a învățat să păstreze un echilibru. Delia a vorbit și ea despre aceeași problemă și a spus că totul are legătură cu copilăria sa.

Citeste tot articolul »

10. Iulia Albu și iubitul ei, concurenți în America Express 2024: „Nu sunt pregătită pentru ce urmează și nici voi nu sunteți”

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii America Express și-a ales deja concurenții, iar printre aceștia se află Iulia Albu și partenerului ei de viață, Mike. Ambii au vorbit despre ceea ce îi așteaptă și au zis ce anume i-a convins să meargă într-una dintre cele mai interesante experiențe din viața lor.
Citeste tot articolul »

11. Armata ar putea fi obligatorie din nou. Anunțul făcut de premier Nicolae Ciucă

Armata pentru bărbații din România ar putea redeveni obligatorie. Premierul Nicolae Ciucă susține executarea armatei în rândul bărbaților.
Citeste tot articolul »

12. Oana Roman a ajuns pe patul de spital. Care este starea sa la momentul actual: „Am făcut această investigație cu sedare”

Oana Roman nu scapă de probleme, în ultima vreme, iar de curând le-a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul îngrijorătoare fanilor ei de pe rețelele sociale legate de starea sa de sănătate. Ce a declarat și cum se simte fiica lui Petre Roman!

Citeste tot articolul »

13. Zelenski va participa la summit-ul G7 din Japonia. Oficialul ucrainean va vizita și Hiroshima

Volodimir Zelenski va participa la summit-ul G7 care va avea loc în Japonia. Oficialul ucrainean va zbura cu un avion militar american spre Japonia după o escală în Arabia Saudită.

Citeste tot articolul »

14. Admitere liceu România 2023. Numărul de locuri în clasa a IX-a pentru anul școlar 2023-2024, în Bucureşti

Admitere liceu 2023. Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a publicat broșura de admitere la liceu pentru anul școlar 2023-2024. Aceasta cuprinde numărul de locuri în clasa a IX-a, dar și alte informații pentru viitorii elevi de liceu.
Citeste tot articolul »

15. Se modifică programul de circulaţie la metrou. Explicația oferită de Metrorex

Compania de transport Metrorex a transmis că în „perioada imediat următoare”, programul de circulație a trenurilor de metrou pe toate magistralele va fi schimbat din cauza neasigurării numărului suficient de trenuri de către Alstom Transport S.A., firma care se ocupă de mentenanţa trenurilor de metrou.

Citeste tot articolul »

16. Horoscop GEMENI: 5 calități și 5 defecte ale nativilor din zodia Gemeni

Zodia Gemeni este al treilea semn astrologic din zodiacul european, care se află în perioada 21 mai–21 iunie. Acesta este asociat cu constelația Gemeni și cu Dioscurii. Semnul zodiacal este guvernat de planeta Mercur, al cărei simbol este Hermes/Mercur.

Chiar dacă nativii sunt considerați niște persoane duale, persoanele născute în zodia Gemeni sunt niște persoane foarte vesele, optimiste, încrezătoare și viclene.
Citeste tot articolul »

17. Ciolacu, gata să discute cu sindicaliștii din Educație pentru a evita greva generală: „Sunt dispus să discut, în orice moment”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că este gata să se așeze la masă cu liderii de sindicat din Educație pentru a discuta și a evita greva generală. Oficialul român spune că premierul Nicolae Ciucă, este de acord cu această propunere.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---