Speciale

Retrospectiva zilei 14 martie 2023

schedule 15 mar. 2023, 01:01

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei de 14 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1 Cum s-a produs accidentul feroviar din gara Roșiori. Un tren cu 280 de călători a intrat într-un marfar

Un tren cu 280 persoane care circula pe ruta Arad-Bucureşti Nord a lovit un marfar, care transporta autoturisme Ford, luni dimineață, în stația Roșiori de Vede. Trenul cu pasageri a trecut pe roșu cu viteză infernală și s-a îndreptat glonț spre marfarul care era pe aceeași linie, la nici 300 de metri. Concluziile primelor cercetări. 
Citeste tot articolul »

2 Inflația a crescut din nou. Ce s-a scumpit cel mai mult

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Astfel poate fi tradus ce se petrece acum. Ne referim aici la promisiunile ministrului de Finanțe, Adrian Câciu, și ale șefului Băncii Naționale Române (BNR), care nu sunt conforme cu realitatea. Inflația a crescut din nou în februarie și cel mai mult s-au scumpit legumele și fructele din import. 

Citeste tot articolul »

3 Proiect de lege: Alocațile pentru copii, plătite din prima zi de viață

Alocațiile pentru copii ar putea fi plătite din prima zi de viață, este un proiect de lege votat de senatori. Astfel, parlamentarii vor să grăbească acordarea banilor, care încep să fie dați acum tocmai când bebelușul împlinește două luni. De când s-ar putea aplica această schimbare?
Citeste tot articolul »

4 Doina Teodoru, panică totală în America Express: „Sunați la securitate! Omul a scos direct cuțitul”

Doina Teodoru a trecut prin niște momente de coșmar, în cadrul ediției de seara trecută a emisiunii America Express, după ce un bărbat a urmărit-o pe Alexandra, reporterul ei, cu un cuțit. Femeia s-a speriat extrem de tare, i-a rugat pe toți să urce în mașină, pentru ca mai apoi să părăsească în siguranță locul respectiv.

Citeste tot articolul »

5 Un sat din România, în topul unui clasament dedicat turismului rural, alcătuit de Organizația Mondială a Turismului. Acesta devansează două sate elvețiene

Organizația Mondială a Turismului a alcătuit un clasament al celor mai frumoase sate din lume, printre care se regăsește și unul din România. Alegerile agenției arată o schimbare față de clasicele destinații, schimbate acum de pandemie. 
Citeste tot articolul »

6 Câte calorii are mămăliga? Este sănătos să o consumăm?

Vă vom răspunde în acest articol la mai multe întrebări despre mămăligă, de exemplu câte calorii are mămăliga și dacă este mai calorică decât pâinea. Desigur că nu vom mânca mămăligă goală, așadar vă vom oferi informații nutriționale și totodată privind caloriile unor preparate precum mămăligă cu brânză și smântână. În plus, lăsăm la final câteva secrete privind beneficiile consumului de mămăligă, căci porumbul prezintă câteva caracteristici speciale între alimente.

Citeste tot articolul »

7 Kamara, terorizat Doc și Iftimoaie la Survivor România. Concurentul, dezvăluiri crunte: „Mă abuzau fizic și psihic”

Kamara le-a făcut câteva dezvăluiri foarte interesante unora dintre colegii lui din cadrul emisiunii Survivor România, după ce a avut câteva certuri cu Doc și Ionuț Iftimoaie. Aceștia i-au deblocat câteva amintiri dureroase din copilărie despre care a simțit nevoia să spună anumite lucruri cu voce tare. Iată ce a povestit artistul!
Citeste tot articolul »

8 Echinocțiul de primăvară aduce putere în viețile noastre. Fericirea ne inundă inimile, în timp ce liniștea ne vindecă sufletele

Pe 20 martie începe sezonul Berbecului pentru anul 2023, marcând astfel începutul unui nou an astrologic și al echinocțiului de primăvară. Aceste energii aduc cu ele renaștere, reînnoire și un nou capitol al călătoriei noastre.

Citeste tot articolul »

9 Dana Budeanu, reacție dură după decesul lui Rudel Obreja: „A fost omorât, el nu a murit”

Rudel Obreja s-a stins din viață zilele acestea, iar Dana Budeanu nu s-a putut abține să nu facă niște comentarii dure pe marginea acestui subiect. Vedeta este de părere că bărbatul nu a murit, ci mai degrabă a fost ucis. Iată ce a mai zis!
Citeste tot articolul »

10 Oina a fost declarată sportul național al României. Proiectul a fost adoptat de Camera Deputaților

Camera Deputaților a adoptat un proiect de lege prin care oina a fost declarată sportul național al României. Totodată, în data de 9 mai se va sărbători Ziua Națională a Oinei.
Citeste tot articolul »

11 Două aeronave s-au ciocnit pe Aeroportul din Suceava. Unul dintre avioane era plin cu pasageri

Incident pe Aeroportul din Suceava în această după amiază. Două avioane ale companiei aeriene Wizz Air s-au ciocnit pe pista Aeroportului din Suceava. Aripa unei aeronave a lovit partea din spate a celuilalt avion.

Citeste tot articolul »

12 O nouă taxă pentru turiștii care se vor odihni la Mamaia: „O vor plăti cu drag”

Turiștii care vor alege să își petreacă vacanțele de vară pe plajele din Constanța sau Mamaia, vor fi nevoiți să achite o nouă taxă. Aceasta ar urma să fie achitată de unitățile de cazare.



Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---