Speciale

Retrospectiva zilei 13 martie 2023

schedule 14 mar. 2023, 10:24

Retrospectiva zilei 13 martie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei de 13 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1 Mărturiile românilor implicați în carambolul cu 42 de mașini din Ungaria. „Era panică mare. Se auzeau și țipete”

40 de oameni, printre care 10 copii, au fost răniți în urma carambolului cu 42 de mașini produs pe autostrada M1 din Ungaria, din cauza unei furtuni de praf. Noi avem trei conaționali printre victime. După impact, aproape jumătate dintre autovehicule au luat foc. Iată care sunt mărturiile românilor implicați în accident. 
Citeste tot articolul »

2 Premiile Oscar 2023. „Everything Everywhere All at Once” a fost desemnat cel mai bun film

„Everything Everywhere All at Once” a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 95-a ediția a Premiilor Oscar 2023. Michelle Yeoh şi Brendan Fraser au fost recompensaţi la categoriile cea mai bună actriţă şi cel mai bun actor în rolurile principale. 

Citeste tot articolul »

3 UE vrea să schimbe permisele de conducere. Ce riscă șoferii de peste 70 de ani

Uniunea Europeană (UE) vrea să facă mai multe schimbări privind permisele de conducere. Una dintre ele ar fi cea referitoare la perioada de valabilitate, iar o alta vizează șoferii de peste 70 de ani, care ar urma să poată conduce numai în anumite condiții. 
Citeste tot articolul »

4 Câte calorii are humusul și cât este de sănătos să îl consumăm?

Humusul a devenit astăzi o rețetă tot mai adorată și de către români, acest preparat fiind disponibil în restaurante, dar și pe rafturile magazinelor. Pentru că rețeta este simplă, humusul poate fi ușor preparat și acasă. Te invităm să descoperi câte calorii are humusul și cât este de sănătos să îl consumăm.
Citeste tot articolul »

5 Câte calorii au nucile? Indicații și contraindicații în consum

Unii dintre noi, in aceasta perioada a iernii, spargeam deja nuci si mancam cu pofta miezul plin de vitamine. Ori ne bucuram de gustul nucilor in prajiturile si cozonacii mamelor/bunicilor noastre. De gustul nucilor dorim sa ne bucuram si astazi, intr-o lume in care kilogramele fac probleme aproape oricui. Asadar va propunem sa aflati cat de calorice sunt nucile si ce beneficii aduc acestea sanatatii, precum si lista posibilelor contraindicatii ale acestora.
Citeste tot articolul »

6 Mitsubishi Outlander PHEV se întoarce în Europa de anul viitor

Constructorul japonez de automobile anunță debutul noului Outlander PHEV pe piața din Europa în 2024. Acest model va fi disponibil și în România.
Citeste tot articolul »

7 Andreea Bălan s-a accidentat în semifinala America Express: „În loc să mă duc în sus m-am dus pe spate.''

Andreea Bălan s-a accidentat în semifinala America Express, după ce colega sa de echipă a dorit să îi întindă o mână de ajutor. Blondina a căzut, dar din fericire incidentul nu a fost atât de grav pe cât părea la început, iar vedetele au putut continua cursa.
Citeste tot articolul »

8 De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 13-19 martie

Horoscop săptămânal 13-19 martie. De ce ai nevoie în această săptămână plină martie în funcție de zodia în care te-ai născut.
Citeste tot articolul »

9 La ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 martie ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 martie ca să atragi fericirea în viața ta. Semnele primaverii sunt aici. La fiecare pas vedem cum natura se schimba in jurul nostru si ne invata si pe noi sa ne schimbam. Avem ocazia sa ne eliberam de toate emotiile si gandurile negative acumulate in ultima perioada si sa plecam la drum cu inima deschisa si cu sufletul pur.

Citeste tot articolul »

10 Radu Siffredi, un nou mesaj cu subînțeles pentru mama Oanei Matache. Ce i-a transmis Ginei Matache: „Oamenii nefericiți...”

Radu Siffredi a reușit să atragă din nou toată atenția asupra sa, după ce a postat un nou mesaj cu subînțeles pentru mama partenerei sale de viață. Nu a fost nevoie de prea multe cuvinte pentru ca urmăritorii lui din mediul online să realizeze faptul că mesajul îi este adresat Ginei Matache.
Citeste tot articolul »

11 Dana Budeanu, reclamată la CNCD de către o familie de români din Suedia. Ce anume i-a deranjat: „Să vă cereți scuze public”

Dana Budeanu a fost reclamată la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) de către o familie de români din Suedia. Ce anume i-au reproșat aceștia și ce greșeală cred părinții respectivi față de copilul lor.

Citeste tot articolul »

12 Horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!
Citeste tot articolul »

13 Topul celor mai bune pașapoarte din lume în 2023. Ce loc ocupă pașaportul românesc

Fiecare persoană își dorește ca în pașaportul său să colecționeze ștampilele din toate țările lumii, deoarece călătoriile sunt pe placul tuturor. Henley & Partners, cea mai mare companie specializată în servicii de imigrare și obținere a cetățeniei pentru investitori, a realizat un top al celor mai bune pașapoarte din lume în anul 2023. Potrivit datelor publicate, cel mai bun pașaport din lume în 2023 este pașaportul japonez.
Citeste tot articolul »

14 Care este numărul destinului tău și cum te influențează

Numărul destinului este numărul norocos și oglinda datei de naștere, care arată cu ce caracteristici ai fost înzestrat pentru toată viața. Considerată cea mai importantă cifră din numerologie, aceasta rezultă din însumarea zilei, lunii și anului nașterii. Cum data nașterii nu poate fi schimbată, vibrațiile speciale ale numărului destinului îți vor influența evenimentele din viață și totul va merge dacă vei încerca să îți folosești caracteristicile care te ajută. 
Citeste tot articolul »

15 Bilanțul cazurilor de infectare cu COVID-19 a crescut în ultima săptămână. Câte cazuri au fost înregistrate

Ministerul Sănătății a anunțat că în săptămâna 6 - 12 martie 2023, în România au fost înregistrate 6.310 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Dacă în luna ianuarie-februarie, numărul cazurilor oscila între 2.500 și 3.500 de cazuri, în ultima perioadă acestea au început să crească ușor.



Citeste tot articolul »

16 Șeful ANPC, despre înlocuirea casierilor cu casele selfpay: „Este o abordare discriminatorie”

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a declarat, într-o dezbatere de specialitate, că înlocuirea casierilor cu casele de marcat selfpay din supermarketuri este o abordare discriminatorie, deoarece ar fi trebui să se ia în calcul și cumpărătorii în vârstă care nu sunt familiarizați cu aceste metode moderne prin care își pot scana și plăti singuri cumpărăturile.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.97 RON
-0.00100
USD
USD: 4.5781 RON
0.00040
GBP
GBP: 5.8914 RON
0.00860
HUF
HUF: 1.2701 RON
-0.00910
BGN
BGN: 2.5411 RON
-0.00050
CHF
CHF: 5.1865 RON
0.02290
Convertor valutar

Rezultat: ---