Horoscop

Horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 13 mar. 2023, 11:03

Horoscopul săptămânii 13 - 19 martie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Săptămâna va începe ușor tensionată pentru tine, dar nu este momentul să ascunzi lucrurile sub preș. Dacă există o situație care te nemulțumește în viața de cuplu, trebuie să discuți cinstit cu partenerul tău despre acest aspect. În caz contrar, problema se poate adânci și va ieși la suprafață când te aștepți mai puțin. Prin urmare, ia-ți inima în dinți și spune lucrurilor pe nume pentru că există încă o rezolvare. Dacă nu ai încă un partener, ar fi bine ca în următoarele câteva zile să îți concentrezi mai mult atenția asupra ta. E foarte posibil să descoperi în sufletul tău o legătură din trecut care ar putea să te țină în continuare pe loc.

TAUR

Poate suna foarte egoist, dar în acest moment cel mai bun lucru pe care il poti face este sa pui relatia de cuplu pe primul plan, indiferent cât de încărcat este programul din aceste zile. Tu și partenerul tău aveți nevoie să vă reconectați unul la celălalt și nu puteți face asta dacă sunteți amândoi cu ochii pe ceas. În cazul în care nu ai un partener, uită-te atent pe lângă tine pentru că există o persoană în jurul tău care ar putea nutri pentru tine mai mult decât o simplă prietenie. Poate că a venit momentul să duceți lucrurile la următorul nivel.

GEMENI

Chiar dacă în prima parte a săptămânii nu vor avea loc evenimente neapărat notabile, iar relația de cuplu va decurge într-o rutină confortabilă, spre finalul acestei săptămâni e posibil să primești o veste care îți va impacta pozitiv relația. Probabil că veți fi nevoiți să acționați rapid și să vă faceți chiar planuri de călătorie în viitorul apropiat. Chiar dacă nu se încadrează neapărat în tiparul cu care ești confortabilă, poate ar fi bine să dai o șansă unei potențiale apropieri.

RAC

Ultima perioadă a fost destul de complicată din punct de vedere emoțional și ai avut de trecut câteva hopuri serioase, fie că ești singură, fie că ai un partener. În această săptămână este foarte important să îți acorzi ție mai multă atenție și să te asiguri că te odihnești, nu doar fizic, ci și emoțional. În caz contrar, s-ar putea să îți verși frustrările în capul partenerului de cuplu sau, în cazul în care ești singură, în cazul oamenilor apropiați. Dă-ți un pic de timp și ia fiecare zi pe rând.

LEU

Primele zile ale săptămânii trec repede și în liniște, în ritmul lor normal, însă în cea de-a doua parte a săptămânii este posibil să ai parte de câteva momente tensionate cu partenerul de viață. Zodia Leu se gândește intens în această perioadă la ce are de făcut pentru a asigura un viitor mai bun celor dragi și are în vedere unele decizii importante în viitorul apropiat. Prin urmare, în familia Leului au loc unele discuții serioase legate de bani și de gestionarea bugetului familial, de anumite acte sau fiabilitatea unor planuri de viitor. Cu iubire, înțelegere și comunicare, concluziile acestor conversații pot fi chiar mai bune decât vă așteptați, ceea ce îți aduce sentimente de fericire și satisfacție. Dacă ești single și cineva din anturajul tău te curtează intens, evită să spui “da” unor potențiale întâlniri romantice de complezență, dacă acest lucru nu îți face plăcere. Astrele spun că este mai bine să nu te angajezi în ceva serios în această săptămână.

FECIOARĂ

Săptămâna vine cu vești bune în iubire pentru zodia Fecioară! În viața acelor nativi implicați într-o relație, astrele promit îmbunătățirea relațiilor de dragoste, pasiune și discuții revelatoare până târziu în miez de noapte. Ești plin de inițiativă, ai o energie debordantă, faci diverse gesturi frumoase și încerci să îți implici partenerul de viață în cât mai multe activități împreună chiar de la începutul săptămânii. Partenerul tău de viață este cucerit de această atitudine a ta și își manifestă aprecierea și afecțiunea față de tine cum știe el mai bine. Ai parte de o surpriză minunată la sfârșitul săptămânii, poate de un cadou sau o mini excursie într-un loc drag ție. Există mai multe oportunități pentru nativii Fecioară single să întâlnească săptămâna aceasta o persoană față de care se simt puternic atrași, însă față de care au sentimente mixte. Oferă-i o șansă ca să o cunoști mai bine, nu se știe niciodată de unde sare iepurele!

BALANȚĂ

Nicăieri nu-i ca acasă, în brațele persoanei iubite… Acesta este sentimentul predominant pe care zodia Balanță îl are în această săptămâna față de persoana iubită. Deși are multe drumuri de făcut și mai toate încununate de succes și reușită, atunci când se întoarce acasă, în sânul familiei sale, Balanță se simte satisfăcută de viața sa emoțională și se felicită că a făcut alegerile potrivite în viață. Sunt unii nativi Balanță căsătoriți care pot da nas în nas săptămâna aceasta, printr-un joc al destinului , cu o persoană pe care au iubit-o enorm în trecutul lor, iar această întâlnire să vină ca o reconfirmare a faptului că acum se află în locul potrivit, lângă omul potrivit lor. Dacă ești single, este foarte posibil să ai parte de o ieșire în weekend pe care nu o vei refuza deși ești prins cu un proiect personal care îți ocupă mult timp. Spune deschis care sunt așteptările tale de o relație, dar fără a-ti intimida potențialul partener dacă simți că nu se află pe aceeași lungime de undă cu tine.

SCORPION

O săptămână excelentă se anunță atât pentru Scorpionii single, cât și pentru cei căsătoriți sau implicați într-o relație stabilă. Fericirea plutește în aer pentru tine și te simți încă de la începutul săptămânii în al nouălea cer, mai îndrăgostit ca niciodată de partenerul de viață. De aceea, pur și simplu vă bucurați reciproc de prezența celuilalt. Te angajezi în întâlniri sau plimbări romantice cu persoana iubită, transformați cele mai mici ocazii în adevărate prilejuri de a celebra viața și iubirea, vă distrați, râdeti împreună, creați momente profunde, dar aduceți în același timp și elementul aventuros în peisajul vostru relațional. Este și păcat să nu savurați aceste zile frumoase! După cum spuneam, și nativii Scorpion single au toate motivele să se bucure, iubirile-fulger sunt mai mult decât posibile în această săptămână. Este însă important să te faci disponibil și să ieși din zona ta de confort, s-ar putea să trăiești începutul unei frumoase povești de dragoste.

SĂGETĂTOR

În această săptămâna vei avea nevoie să rezolvi unele lucruri pentru tine și nu doreșți să mai amani pentru că persoana iubită tot are altceva de făcut cu tine. De data aceasta vei dori să te impui și să îți respecți și nevoile personale, să te pui pe tine pe primul loc, însă astrologul îți recomandă să comunici cu blândețe ceea ce vrei să îi transmiți persoanei iubite. Vei avea tendința să treci prin pusee de impulsivitate, tocmai de aceea este recomandat să îți păstrezi calmul, pentru a evita iscarea unor tensiuni și certuri în cuplu. Dacă ești un Săgetător singur, în această săptămână îți dorești mai mult să te distrezi și să te ocupi în special de tine, decât să te aventurezi într-o relație.

CAPRICORN

Pentru tine astrele au pregătit numai vești bune în ceea ce privește dragostea, astfel că vei primi din partea partenerului suportul de care ai nevoie, dar și mici surprize, complimente și vorbe frumoase, îmbrățișări și gesturi tandre. Totul pare a fi numai lapte și miere și nu ai de gând să îți faci griji pentru viitor, ci mai degrabă te bucuri de clipa prezentă. Dacă încă ești în căutarea marii iubiri, ai toate șansele ca în această săptămână să întâlnești o persoană care să îți pună inima pe jar. De fapt, întreaga perioadă a primăverii este propice dragostei pentru zodia ta, așadar pregătește-te, căci nu se știe de unde va sări iepurele.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă simți că grijile te copleșesc și timpul nu îți ajunge nici pentru a rezolva măcar jumătate din lucrurile pe care ți le-ai propus, totuși parcă nu-ți mai pasă de nimic atunci când ești în brațele partenerului de viață. Te bucuri de iubire ca la vârstele adolescentine, te vei îngriji atent de imaginea ta, iar astrele îți aduc șarm și romantism. Ai toate „ingredientele” necesare să trăiești dragostea la superlativ, iar partenerul îți va oferi suport și te va surprinde cu mici escapade din cotidian, care vor alunga rutina și vor crește entuziasmul și atracția în cuplu. Dacă încă nu ți-ai găsit jumătatea, tot ce trebuie să faci în această săptămână este să ieși din casă, căci astrele ți-au pus gând bun când vine vorba de dragoste. Poți întâlni o persoană care să îți aprindă flacăra pasiunii și nu este exclus chiar să te grăbești într-o relație. Doar viața-i scurtă, de ce să tot aștepți?

PEȘTI

Îți dorești să ieși din rutina în care simți că te scufunzi în cuplu și nici măcar nu este vina voastră, ci pur și simplu responsabilitățile v-au tras într-un cerc vicios. Așadar tu vei fi jumătatea din relație care vei mobiliza energiile în cuplu și vei organiza mici escapade în oraș sau mai departe, astfel încât să vedeți locuri noi, să cunoașteți oameni noi, să simțiți că ieșiți din spațiul unde vi s-au aglomerat grijile în ultima perioadă. Așadar vei spune „stop”, vei lua o pauză alături de persoana iubită și plecați în aventură. Dacă te afli în căutarea sufletului pereche, astrele îți aduc șanse destul de mari de a întâlni o persoană care să îți sucească mințile și... inima. Te poți îndrăgosti nebunește în această perioadă, chiar dacă vei alege să nu te arunci prea repede într-o relație. Cert este că astrele îți aduc noroc în iubire și te poți bucura de o perioadă în care emoțiile tale vor fi intense și răvășitoare.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---