Speciale

Retrospectiva zilei 08 martie 2023

schedule 09 mar. 2023, 01:01

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei de 08 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1 Oana Matache s-a mutat cu noul ei iubit. Ce a declarat Delia despre întreaga situație: „E simplă treaba”

Oana Matache a luat decizia de a se muta alături de noul ei iubit împreună cu copiii ei și ai fostului partener de viață, Răzvan Miheț. În urma acestei decizii, Delia a fost și ea luată la întrebări și a vorbit despre situația din familia ei, precizând că nu a izbucnit niciun scandal între ei, cum crede multă lume. Iată ce a zis partenera de viață a lui Răzvan Munteanu.
Citeste tot articolul »

2 Semnificația zilei de 8 Martie. Când a fost adoptată Ziua Internațională a Femeii

Luna martie este considerată pentru și despre femei. În această lună femeile se află în centru atenției și primesc o doză deosebită de admirație. Ziua de 8 martie este cunoscută drept Ziua Internațională a Femeii, o zi în care sunt celebrate toate femeile lumii, cele mai dragi ființe din viața fiecărei persoane: bunica, mama, sora, soția, prietena, fiica, mătușa.

Chiar dacă femeile au o zi în an în care sunt celebrate, acestea trebuie să fie iubite la fel în fiecare zi. Însă ziua de 8 martie este o ocazie specială pentru ca să îi mărturisești femeii din viața ta cât de norocos și cât de fericit ești că face parte din viața ta.
Citeste tot articolul »

3 Puya și Melinda, adevăratul motiv pentru care au refuzat cazarea dată de Irina Fodor: „Dacă tot am vorbit cu...”

Pentru prima dată în istoria emisiunii America Express una dintre echipele participante refuză cazarea oferită de către prezentatoare. Este vorba despre cea formată din Puya și Melinda. Cei doi au preferat să facă acest gest, iar mai apoi au și povestit de ce anume au crezut că este mult mai bine așa pentru ei.
Citeste tot articolul »

4 Motivarea achitării ministrului Gabriel Oprea: mergea cu o viteză „decentă”, 110 km/h; impactul nu putea fi evitat

Polițistul Bogdan Gigină ar fi trăit dacă mergea cu 55 de kilometri la oră, arată concluzia judecătorilor, care au decis să îl achite pe generalul Gabriel Oprea. Motivarea în dosar? Fostul ministru de Interne mergea cu o viteză „decentă”. De vină ar fi fost o groapă nesemnalizată, iar impactul nu putea fi evitat. 
Citeste tot articolul »

5 Scumpiri pe linie în cazul polițelor RCA. Șoferii până în 30 de ani, cei mai afectați. Ce a provocat majorările de preț

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunțat noile tarife de referință pentru polițele RCA. Datele arată că toate categoriile de șoferi vor plăti mai mult. Sunt diferențe de sute de lei în cazul ofertelor din piață, comparativ cu anul 2022, iar experții spun că urmează un nou val de majorări, luând seama că incidența accidentelor pe șosele a crescut în ultima vreme. Surprinzător este că și cei cu mașini electrice, care nu poluează, vor plăti mai mult, în timp ce conducătorii auto până în 30 de ani vor scoate din buzunar cu 600 de lei în plus pentru asigurarea auto.

Citeste tot articolul »

6 Tragedie feroviară în Egipt. Un tren de pasageri a sărit de pe șine la periferia orașului Cairo

Cel puțin doi morți și 16 răniți arată bilanțul provizoriu al tragediei feroviare petrecute, marți seară, după ce un tren de pasageri a deraiat la periferia orașului Cairo, în Egipt. Garnitura s-a izbit de peronul gării Qalyub, a anunțat Ministerul Transporturilor într-un comunicat. În urma impactului, mai multe vagoane au sărit de pe șine. Accidentul s-a întâmplat la o săptămâna de la catastrofa din Grecia. 
Citeste tot articolul »

7 Radu Siffredi, surprins când înjura unul dintre copiii Oanei Matache: „S-a trezit, băga-i-aș ...”

Radu Siffredi a fost surprins, pe unul dintre live-urile sale, cum înjura unul dintre copiii partenerei sale de viață, Oana Matache, iar imaginile au devenit într-un timp extrem de scurt virale, de acest lucru ocupându-se chiar mama ei, care nu îl are deloc la suflet pe tânărul care i-a furat inima fiicei sale.

Citeste tot articolul »

8 Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte

Ești un mare iubitor de vacanțe, iar de Paște ai dori să pleci departe de casă? Ei bine, una dintre cele mai bune alegeri ar fi Grecia. Pe lângă faptul că nu sunt nici costurile atât de mari, te vei bucura alături de familia ta de niște peisaje de vis și vă veți face împreună cele mai frumoase amintiri.
Citeste tot articolul »

9 De 8 martie am pregătit o listă cu 10 femei celebre în motorsport

Ziua Internațională a Femeii este un prilej numai bun pentru a ne aminti de doamnele și domnișoarele care au făcut și încă fac istorie în motorsport. De la Maria Teresa de Filippis, la Michele Mouton, Sabine Schmitz și Susie Wolff.
Citeste tot articolul »

10 Cum arată acum Mihaela Bărluțiu din Lacrimi de Iubire. Au trecut 17 ani de la terminarea telenovelei

Mihaela Bărluțiu a plecat în America alături de soțul ei, acolo unde au o afacere profitabilă. Ea este mama de două fete și își mai dorește și un băiețel.
Citeste tot articolul »

11 3 tendințe pentru nunțile din 2023. Petreceri, machiaj și locații

Este momentul sa afli care sunt tendintele in materie de nunti in 2023 si cum poti sa faci ca acestea sa se muleze pe stilul vostru si sa le introduceti in marele eveniment.==▷▷▷


Citeste tot articolul »

12 Cât de digitală este banca ta? Participă la Digital Banking Scorecard să afli răspunsul

Digitalizarea în sistemul bancar este un subiect la ordinea zilei, având în vedere impactul pe care îl are asupra industriei și utilizatorilor. La Future Banking analizăm în profunzime efectele procesului de transformare digitală prin care trec instituțiile financiare în acest moment.

Citeste tot articolul »

13 Sindicatele profesorilor propun 5 examene la Evaluarea Națională

Sindicatele profesorilor au trimis amendamente Ministerului Educației în care propun ca variantă alternativă pentru admiterea la liceu introducerea a 5 examene la Evaluarea Națională pentru elevii claselor a VIII-a.
Citeste tot articolul »

14 Bolnavii de cancer din București vor beneficia de servicii medicale gratuite

Primăria Capitalei va asigura din bugetul propriu pachete de servicii medicale gratuite pentru 2.500 de persoane bolnave de cancer. Pachetul medical conține ședințe de kinoterapie, drenaj limfatic și consiliere psihologică.
Citeste tot articolul »

15 Topul celor mai bune salarii din România, în funcție de domeniul de activitate

Aproape de finalul anului 2022, România deținea un număr de 1.280.003 de posturi ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România, aproximativ 64% dintre acestea fiind în administraţia publică centrală. Cu toate acestea, românii se plâng că nu își pot găsi un loc de muncă cu condiții normale și cu un salariu care le-ar permite un trai decent. Primul lucru la care atrage atenția un viitor angajat este, desigur, salariul. În funcție de domeniul de activitate, în România există sfere în care salariile ajung să fie asemănătoare cu salariile din alte țări.

Citeste tot articolul »

16 Şeful ANAF, despre bacşişul la borcan: „Proprietarii de localuri nu trebuie să mai folosească așa mecanism”

Preşedintele ANAF, Lucian Heiuş, susține că proprietarii și administratorii de localuri nu ar mai trebui să folosească mecanismul cu borcanul pe bar pentru a colecta bacșiș, deoarece acest lucru nu mai este legal.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---