Timp liber

Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte

schedule 08 mar. 2023, 10:38

Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte
De la arturasker/Shutterstock

Ești un mare iubitor de vacanțe, iar de Paște ai dori să pleci departe de casă? Ei bine, una dintre cele mai bune alegeri ar fi Grecia. Pe lângă faptul că nu sunt nici costurile atât de mari, te vei bucura alături de familia ta de niște peisaje de vis și vă veți face împreună cele mai frumoase amintiri.

Oferte de Paște pentru o vacanță în Grecia

Vacanțele de Paște în Grecia au fost mereu printre preferatele românilor, care aleg de regulă în această perioadă a anului oferte din destinații precum: Creta, Halkidiki, Thassos sau Riviera Olimpului. Prețurile scăzute pentru asemenea experiențe sunt cele care îi încântă cel mai tare pe oamenii care își doresc să se bucure din plina de vacanța de Paște.

De asemenea, sunt mulți români care preferă să plece și în locuri ceva mai scumpe, în care să se bucure de lux și opulență, în funcție de bugetul de care dispun. Oricare ar fi preferințele acestora, cert este că fiecare își dorește să se bucure de câteva zile libere, departe de casă și de locurile de muncă plictisitoare sau obositoare pe care le au. Cei care au familii cu copii se orientează către ofertele cele mai ieftine, pe mai multe zile, în timp ce cuplurile sau tinerii care vor să se se bucure de experiențe de unii singuri optează pentru ofertele cele mai bune, fără să se uite neapărat la prețuri.

Ei bine, dacă ești și tu printre cei care vor să plece în luna aprilie a acestui an în Grecia, avem pentru tine câteva oferte; unele accesibile, altele ceva mai scumpe și depinde de tine pe care le alegi.

Una dintre ofertele pe care ți le aducem la cunoștință este legată de un circuit București-Evia, a doua cea mai mare insulă din Grecia. Aceasta are multe de oferit și găzduiește un patrimoniu cultural divers, având în același timp o istorie bogată pe care turiștii o descoperă la orice pas. În ceea ce privește prețurile, acestea sunt în jur de 215 euro (drum și cazare).

De la Aerial-motion/Shutterstock

Dacă, totuși, vrei să faci un circuit prin țară ceva mai complex cu un sejur în Kalamata, de exemplu, pentru două persoane costurile sunt ceva mai ridicate, ajungând la 2000 de euro pentru două persoane. Pentru a fi sigur că iei decizia corectă și că vacanța ta de Paște va fi fix ca în visele tale, caută tot mai multe oferte, cercetează piața și alege-o pe cea mai bună pentru tine.

Vacanță plăcută!

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---