Speciale

Retrospectiva zilei 08 mai 2023

schedule 09 mai 2023, 01:22

Retrospectiva zilei 08 mai 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 08 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Controversele încoronării Regelui Charles: „moartea cu coasa” din timpul ceremoniei și detalii ascunse în ținute

Ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea, cea mai impresionantă etalare de fast văzută într-o generație, a fost marcată de o mulțime de controverse. De la detalii ascunde în ținutele invitaților, până la comportamentul celor trei copii ai prințului William. Mezinul Louis a fost deliciul zilei. Nu au lipsit nici momente bizare. Un britanic susține că a văzut cum trecea moartea cu coasa în timpul evenimentului. 
Citeste tot articolul »

2. Benzina și motorina s-au ieftinit, după o lungă perioadă de scumpiri. Cât costă acum și care sunt previziunile analiștilor economici

Iată că vin și vești bune despre carburanți. După o lungă perioadă de scumpiri, benzina și motorina s-au ieftinit. În general, se găsesc sub șase lei și 50 de bani. Abia acum motorina a ajuns la costul de acum doi ani. Previziunile analiștilor economici. 

Citeste tot articolul »

3. VIDEO Autobuzul de campanie al primarului Istanbulului, atacat cu pietre

Autobuzul de campanie al primarului Istanbulului Ekrem Imamoglu, figură de opoziție a președintelui Recep Tayyip Erdogan de la alegerea sa în 2019, a fost atacat cu pietre în estul Turciei. 
Citeste tot articolul »

4. Theo Rose, vis ciudat legat de sarcină: „Stăteam eu și încă două orașe și ne uitam”

Theo Rose va deveni mamă pentru prima oară, în aproximativ două luni, și deja începe să aibă emoții serioase în legătură cu acest subiect. Vedeta le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor ei din mediul online, fiind nerăbdătoare să își strângă pentru prima dată în brațe fiul.Citeste tot articolul »

5. Încă o minivacanță pentru români: urmează 5 zile libere

Deși abia s-au întors la munca după o minivacanță, cea de 1 Mai, pe români îi așteaptă alte zile libere, cinci la număr. Angajații de la stat se pregătesc luna viitoare de o nouă pauză. 

Citeste tot articolul »

6. Bombardamentele continuă în Ucraina. Explozii masive în Odesa, Herson și Zaporojie

Rusia nu încetează cu exploziile și bombardamentele asupra teritoriului țării vecine. Kievul este principala țintă a forțelor armate ruse, pe lângă alte orașe strategice ucrainene. Exploziile provoacă în continuare decese și răniți, în timp ce Moscova se pregătește intens pentru Ziua Victoriei, sărbătoare care aniversează înfrângerea Germaniei naziste.
Citeste tot articolul »

7. Ana Morodan a luat foc în mediul online. Vedeta, cuvinte dure la adresa femeilor din România

Ana Morodan lovește din nou, prin intermediul unui mesaj dur pe care l-a transmis în mediul online și care este le este adresat multora dintre femeile din România. Vedeta nu s-a putut abține, deși știe că au fost multe momente în care a dat-o în bară la rândul ei, mai ales în ultima lună.

Citeste tot articolul »

8. Guvernul nu se grăbește să facă economii promise la buget. Variante pentru a reduce cheltuielile: supraimpozitarea și înghețarea angajărilor la stat

Deși a promis că va face economii, Guvernul pare că nu se grăbește să ia măsurile de austeritate promise luna trecută. Liderii coaliției vor decide în această săptămână cum vor fi reduse cheltuielile bugetare. Printre acestea se numără supraimpozitarea salariilor care sunt mai mari decât cel al președintelui, înghețarea angajărilor la stat, cu excepția domeniilor Sănătate, Educație și Apărare, dar și reducerea cheltuielilor ministerelor cu 10%. 
Citeste tot articolul »

9. De ce și-a părăsit tatăl lui Culiță Sterp familia. Ileana Sterp, dezvăluiri sincere despre plecarea tatălui ei: „Țin minte perfect”

Ileana Sterp își amintește perfect ziua în care tatăl ei i-a părăsit și, invitată fiind în cadrul unei emisiuni online, ea a povestit cum s-a întâmplat totul. Niciodată nu i-a trecut prin cap faptul că va pleca pentru totdeauna, mai ales că nu era primul episod de genul acela. Sora manelistului nu păstrează nici în ziua de astăzi legătura cu părintele ei.

Citeste tot articolul »

10. De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 8-14 mai

Horoscop săptămânal 8-14 mai. De ce ai nevoie în a doua săptămână a lunii mai în funcție de zodia în care te-ai născut.
Citeste tot articolul »

11. La ce trebuie să renunți în săptămâna 8-14 mai ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în săptămâna 8-14 mai ca să atragi fericirea în viața ta. Sunteți pregătiți să atrageți energie divină în viețile voastre? Universul este de partea noastră în a doua săptămână a lunii mai și aduce cu el o putere absolută de pozitivitate, iubire și binecuvântare.
Citeste tot articolul »

12. Vica Blochina a dat din casă. Cu cât le plătește pe femeile care îi fac curat: „Ele au grijă de apartamentul meu”

Vica Blochina a dat din casă și a făcut câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate despre viața sa privată. Vedeta a recunoscut chiar și că are niște femei angajate care se ocupă de apartamentul ei, de fiecare dată. Acestea sunt plătite foarte bine. Iată cât le oferă fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Citeste tot articolul »

13. Școlile din România vor adopta o serie de măsuri mai dure după atacurile din Serbia. Despre ce măsuri este vorba

Tragedia din Serbia de acum câteva zile a pus pe gânduri autoritățile din România. Se pare că vor urma noi modificări la legile educației, în urma atacului armat care s-a produs într-o școală din Serbia.
Citeste tot articolul »

14. Adriana Bahmuțeanu, surpriză de ziua sa din partea Anamariei Prodan și a soțului ei: „M-a păcălit că mergem să bem un pahar”

Adriana Bahmuțeanu a avut parte de o surpriză de zile mari venită din partea partenerului de viață, George Restivan, dar și din partea Anamariei Prodan, chiar de ziua sa. Aceștia au complotat, i-au adunat pe toți cei dragi ei la masă, iar sărbătoritei nu i-a venit să creadă una ca asta. Ce a postat mai apoi pe Instagram!

Citeste tot articolul »

15. Site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri. Mesajul pe care l-au lăsat răufăcătorii

Luni dimineața, site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri. Ba mai mult, răufăcătorii au lăsat și un mesaj pentru cei care accesau site-ul ministerului, în care criticau sistemul de învățământ.
Citeste tot articolul »

16. Ce își dorește Mădălina Crețan să știe fiica sa despre Nosfe: „Că a fost ființa pe care a...”

Mădălina Crețan a reușit să îi facă din nou pe fanii regretatului ei soț, Nosfe, să verse lacrimi, în urma unor declarații sincere și emoționante pe care le-a făcut de curând despre fiica ei și despre cea mai mare dorință pe care o are în ceea ce îi privește pe Iris și pe tatăl ei.
Citeste tot articolul »

17. ANAF la Dragonul Roșu. Inspectorii au aplicat amenzi de 1,55 milioane de lei

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat că peste 200 de inspectori ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală au efectuat verificări la 203 operatori economici din complexul comercial Dragonul Roșu din Capitală.
Citeste tot articolul »

18. Ministerele din viitorul guvern Marcel Ciolacu. Cum vor fi împărțite acestea

Coaliția de guvernare a ținut, luni, o ședință în care PSD, PNL și UDMR decid cum vor fi împărțite ministerele în viitorul cabinet Ciolacu.
Citeste tot articolul »

19. Salariile și plățile cash, interzise în perioadă următoare. Care sunt motivele

Plata salariilor în cash va fi interzisă atât la întreprinderile de stat, cât și la cele private în perioada ce urmează. Totuși, această regulă va avea și anumite excepții.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---